PANDORA - Тема 10 Юбилейна

• 34 898
  • 783
  •   1
Отговори
# 555
И двете комбинации са много красиви но тази със сърцето ми харесва повече 🙂

# 556
  • Пловдив
Menerva, честито!
Много ми харесват комбинациите.

# 557
  • Down south
И аз се разписах скромно на немските намаления.
Двете плътни сърца взех. Но не съм на 100% ок с комбинацията. Въртях няколко пъти и пак не съм напълно щастлива.

# 558
Здравейте, момичета. За пръв път се включвам в темата. Изчетох всичко, но не открих никаква информация за този сайт : charms-bg.com. Предлагат изцяло бижута на Pandora, на бих казала доста примамливи цени. Никъде не успях да открия информация дали са автентични, иначе доста бързо отговарят на запитвания, има и телефон за връзка и предлагат оригинални опаковъчни торбички и кутии. Бих искала да направя коледен подарък на дъщеричката ми -гривна с талисмани за доста голяма сума, но ужасно ме е страх бижутата да не се окажат имитация. Моля за съвети и мнения, благодаря предварително!
  И аз се чудих доста за този сайт . Доста подробна информация дават за продуктите . Даже по- подробна от официалния.

# 559
  • Down south
Сайта не ми разрешава да коригирам горното мнение с гривната на K@тя.
Исках да я попитам, дали има идея за друга комбинация с тези clips?
Имам ги, но не успявам с нищо да ги комбинирам Sad

Към горната дама - Коки4е2, ако си в България, само това са местата, от които могат да се купят автентични бижута на Пандора.

# 560
Menerva,хубави са и двете комбинации. Със здраве ги носи Heart

# 561
  • HH
Сайта не ми разрешава да коригирам горното мнение с гривната на K@тя.
Исках да я попитам, дали има идея за друга комбинация с тези clips?
Имам ги, но не успявам с нищо да ги комбинирам Sad

И на мен са ми странни за комбинация. Кръгли като топчета орнаменти също не ми стоят добре до тях. Иначе са много красиви. Аз нямам голям набор от шайн талисмани, всичко е на гривната. Трябва някой път да покажеш всичко, и ще видя дали ми хрумва нещо Simple Smile

# 562
С малко закъснение да се похваля с новите придобивки от черния петък.
Двете мурано са за мен, но още не съм решила как да ги комбинирам. Когато го направя ще ви пусна снимка. А пръстена ще е коледен подарък за моята племенница. Тя си го избра и каза че ще чака до Коледа за да й го дам.

# 563
  • Някъде там
Налгедах се на много красиви съчетания и на хубави нови талисмани и бижута на Пандора.
Аз не поръчах нищо на ЧП. Голямата ми дъщеря реши, че иска други неща за Коледа  и отложихме покупката на нова мека гривна за края на декември месец. Тогага имаме път до София и ще си избере на място в магазина.

# 564
И аз не взех нищо. На мен малката ми е болна от 2 месеца, за съжаление сега сме в болница и изобщо не ми беше до Пандора. Исках да си взема панделката, но и да я видя на живо. Поздравления на всички за новите придобивки Flowers Hibiscus

# 565
  • Някъде там
И аз не взех нищо. На мен малката ми е болна от 2 месеца, за съжаление сега сме в болница и изобщо не ми беше до Пандора. Исках да си взема панделката, но и да я видя на живо. Поздравления на всички за новите придобивки Flowers Hibiscus
Скорошно оздравяване и скоро всичко да е зад гърба ви.

# 566
  • BG-DE
Сладкодъвка, стискам палци в най-скоро време всичко да се оправи при вас 🤞

# 567
  • Down south
Бързо възстановяване на детенцето ти, Сладкодъвка!

Тези дни, трябва пак да ходя до Пандора за подарък.
Най-вероярно ще стигна до самата, след която ще получа твърдата гривна със закопчалката  сърце от предната страница.
Иска ли я някой, да пише тук и най-вече да каже размер.
Размерите са три S, M и L.

# 568
Благодаря ви за милите думи, момичета! Flowers Hibiscus Вече оздравява, ще ни изпишат утре.
Daylily, респект към жеста ти Heart

# 569
Благодаря много за мненията относно сайта за който попитах. Май наистина са имитации. Добре, че не се подлъгах да поръчам, а почти бях на път и реших да проверя тук в последния момент Heart Много ме е яд, че изпуснах черния петък, ще чакам евентуално някакви предколедни намаления да пуснат. Имам още един малко глупав въпрос - има ли някъде приложение в което да се поставят талисмани и висулки на празна гривна? Нещо като онлайн 3D модел как би изглеждала гривната в завършен вид?

Общи условия

Активация на акаунт