PANDORA - Тема 10 Юбилейна

• 34 883
  • 783
  •   1
Отговори
# 645
  • BG-DE
Е-е супер, дано да има много изгодни и желани неща 🙂
Гривната с инфинити закопчалка ми е любим модел, но да я закопчая сама ми е абсолютно невъзможно и за да не занимавам всеки път ММ си измислих един малко смешен обаче работещ метод, с телче задържам гривната и така вече без проблем я закопчавам😀

# 646
Здравейте, reflexions серията спират ли я, защото харесах една от гривните в намаление, но виждам, че вече почти няма талисмани?

# 647
  • Пловдив
Аз се разписах с отворена гривна "Сезони". Simple Smile

# 648
  • Някъде там
Аз се разписах с отворена гривна "Сезони". Simple Smile
Чудно, би ли споделила кой размер избра и как се ориентира в избора си на размер?

# 649
  • Пловдив
Избрах размер 2, който по принцип нося от твърдите овални гривни. Simple Smile

# 650
Чудесен избор! Със здраве да си я носиш, sunflower Blush

# 651
  • Някъде там
Да ви попитам след като направите поръчка от силвъркорт, по конкретно като гост, имате ли потвърждение на мейла?
Поръчах две неща от намалението, но нямам потвърдителен мейл.

# 652
Искрица, поръчвала съм и като гост, и с регистрация. Винаги съм получавала имейл за потвърждение. Може би ще дойде по-късно.

# 653
Моите нови попълнения:

# 654
  • BG-DE
Честито, със здраве да си ги носите, много са красиви 😍

# 655
Честити, мама-ени! Гледах я и аз тази гривничка, но нямаше в моя размер. Със здраве да си ги носиш Simple Smile

# 656
  • Down south
Гривната с маргаритката на закопчалката е много красива.
Преди години имаше цяла серия и много я харесвах.

Аз минавам да се оплача
За първи път ми се чупи нещо и определено ми помрачи настроението.
Едната черешка беше там, после не беше

Около Коледа и НГ приготвях разни блюда и понеже правя всичко с ръкавици, си мислея че при толкова много смяна на ръкавици, може би се е закачила и откъснала.
Много си ги харесвах, така че без време трябваше да се се сдобия с нови, докато все още ги има налични.
Сега не смея да ги сложа на гривната. Ще си ги пазя Joy

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 02:29 от Daylily

# 657
  • Някъде там
Честито за новите придобивки на всички.
Тъкмо пиша за да се оплаквам, че нямам мейл от Силвър Корт и получих мейл, че ме чакат три пратки при куриер. Едната поръчка съм я дублирала. Поръчах обеци за подарък и сега се чудя дали дублираните обеци да не си ги запазя за мен.

# 658
  • BG-DE
Запази си ги, много са хубави 😍

# 659
Поръчах обеци за подарък и сега се чудя дали дублираните обеци да не си ги запазя за мен.
Много са красиви. Аз поръчах и кулие с точно такова сърце, но дължината от 45 см не ме устройва и ще го връщам.

Общи условия

Активация на акаунт