Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 6 - юлска

• 48 550
  • 823
  •   1
Отговори
# 240
Дочаках да си поискат обратно охлаждащите подложки. С чиста съвест да им ги върна. Разпечатах товарителницата, утре ще нося в Бокс Нау.

# 241
Днес дойдоха тези неща
Пандата е много сладка, обаче нощната лампа е страхотна, лежахме всички и гледахме звездите и светлините, препоръчвам! Поръчах още една, да имам за подарък, страхотна е

# 242
  • Пловдив
Panayotu , а с тези щори как се работи. Откопчават се и се свалят всеки ден ли , ако е така ми се струва непрактично. Благодаря предварително!
 https://share.temu.com/ZJBzMYwh5FA за втори път поръчвам, сега ще си сменя на цялата тераса щорите.
Рязах по размер за всяко стъкло. При мен е тераса изток  и сега лятото до 13-14 часа е ад на нея. В горния край на стеклото залепих постоянно с лепенки, надолу сложих от велкро лепенките в комплекта, тоест отдолу може да се отваря и вдига. П ри мен лятото няма нужда от това, в случая търся защита от слънцето.
На всяка цена ще поръчам и аз ,защото при мен е наистина топло и доста напича.
А има ли значение от цвета дали ще е по-тъмно или действат еднакво?
Благодаря за споделеното!

# 243
Знаете ли дали издават фактури на фирма?

Не, не издават .

# 244
  • SF
На едно от нещата, които купих, но още не са пристигнали, цената е паднала с 10 лева. Те ми възстановяват 3.19 от предишно падане на цената.
На кого да пиша? Виждам едно чат прозорче долу в десния ъгъл на екрана, но като го отворя в него пише "Все още няма чат история", защото никога не съм им писала за нищо и след това картинки на възстановените суми на разни артикули, които не ме интересуват. Само стотинки са ми възстановявали.
Въпросът ми е как да им пиша.

# 245
Цената е паднала с 10 лв при същия търговец ли?

# 246
Горе в дясно им едни слушалки, там натискаш и се появява бутон Contact US най-отдолу. Веднага ще ти се включи чат бот, пишеш agent please и ще те свърже с агент. Но ме съмнява да не са намалили правилно, сигурна ли сте че е за същия търговец, артикул и т.н?

# 247
  • София
Брей, Сеймдей ме изненадаха.
Най-ранна възможна дата за доставка – 16-и. Току-що получих съобщение във вайбър, че пратката ми е в кутия до нас. Единственият минус е, че трябваше да им звъня по телефона преди това, за да разбера в коя кутия ще бъде доставена, ако трябва да я пренасочвам към по-удобна. Оказа се, че няма нужда да пренасочвам де, но...
Биха рекорда на Бокснау, които ми доставили пратка 1 ден преди пъвата възможна дата.

# 248
Само за една поръчка смених адреса и телефона за получаване в чужбина. От тогава фактурите ми отиват на него адрес, телефона също е друг и получава смс-и. Смених данните за доставка и си пристигат нещата в БГ. Обърнах се към съпорта, но с този чат бот не може да се разберем. Той ме пита коя поръчва ще връщам LaughingLaughingLaughing

# 249
Малко по-нагоре пише как да те свържат с истински оператор.

Миленака, вече на твой адрес ще си поръчвам всичко.

# 250
  • София
Съгласна Grinning

# 251
  • нейде там, където ....
Elsi86, може ли линк за лампата?
Скрит текст:
Днес дойдоха тези неща
Пандата е много сладка, обаче нощната лампа е страхотна, лежахме всички и гледахме звездите и светлините, препоръчвам! Поръчах още една, да имам за подарък, страхотна е

# 252
  • Асеновград
Panayotu , а с тези щори как се работи. Откопчават се и се свалят всеки ден ли , ако е така ми се струва непрактично. Благодаря предварително!
 https://share.temu.com/ZJBzMYwh5FA за втори път поръчвам, сега ще си сменя на цялата тераса щорите.
Рязах по размер за всяко стъкло. При мен е тераса изток  и сега лятото до 13-14 часа е ад на нея. В горния край на стеклото залепих постоянно с лепенки, надолу сложих от велкро лепенките в комплекта, тоест отдолу може да се отваря и вдига. П ри мен лятото няма нужда от това, в случая търся защита от слънцето.
Цвета няма значение, черната страна е тази която затъмнява, тя е навън / нещо като изкуствена кожа или дебела мушама е/ отвътре ти идва цвета текстилната страна. Аз вторите ги завих розови заради много по ниската цена. това ми беше водещо в случая.

# 253
  • При децата ми
Много полезна информация за щорите!
Бихте ли дали реални снимки?
Скрит текст:
Рязах по размер за всяко стъкло. При мен е тераса изток  и сега лятото до 13-14 часа е ад на нея. В горния край на стеклото залепих постоянно с лепенки, надолу сложих от велкро лепенките в комплекта, тоест отдолу може да се отваря и вдига. П ри мен лятото няма нужда от това, в случая търся защита от слънцето.
Цвета няма значение, черната страна е тази която затъмнява, тя е навън / нещо като изкуствена кожа или дебела мушама е/ отвътре ти идва цвета текстилната страна. Аз вторите ги завих розови заради много по ниската цена. това ми беше водещо в случая.

# 254
  • В градината...
Вчера ми пристигна закъснялата пратка, за която в сайта имаше отбелязване за неуспешен опит, без такъв да е правен. Вчера получих имейл от Тему с извинение за късната доставка и ми дадоха 10лв., които приспаднаха от новата ми поръчка. Сега ще си имам памучна хартия за акварели само за 4лв.

Може ли линк за хартията, моля?
Разбира се https://share.temu.com/sjDCd7GuxoA

Общи условия

Активация на акаунт