Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 6 - юлска

• 47 136
  • 823
  •   1
Отговори
# 345
Темухолици, хахах Simple Smile  Точно!
Вчера си получих пратката с дреболии и днес направих нова поръчка, този път по-смислена. Simple Smile Поръчах си 4 блузи, всичките сатенени, но различни модели и цветове, като идеята е да  напасна поне една на определена празнична пола. Поръчах филажна ножица и ножица за рязане на дебели нокти на краката (за баща ми), безжична мишка, бамбукова поставка за телефона, маркер за фуги в банята.

# 346
  • София
Те че ги намаляват до доста приемливи за нас цени е факт. Но при мен никога не достигат до цените, които някои инфлуенсърки в социалните мрежи съобщават. Ето едно килимче за баня, което принципно го пускат на 8лв., после го свалят на 5, накрая го взех за 3 без малко. Няма как да го намеря за такава цена дори в китайския мол до нас, а ми трябваше. https://share.temu.com/ZflOxZhap2A Но някаква дама във ФБ, твърди, че същото го била купила за 59ст. Това вече предполагам е само за нови потребители.
Иначе имам 2 пристигнали поръчки с чанти у нас, а мен ме няма (дъщеря ми ходи да ги вземе) и направо изгарям от любопитство как са. Защото тази, която си взех в зелено за 9лв. сега са ми я пуснали в бяло за 8лв. https://share.temu.com/drfLAMsu3VA, а аз вече съм се сдобила и с бяла презрамка Simple Smile
Тази я взех за 2.55 https://share.temu.com/f5oU4Zy6VCA и още няколко подобни за по 3 и нещо, защото ходя да разхождам кучетата и да си правя крачките с подобни. В китайския мол ги видях за по 13-15лв. и ако са с подобно качество са си супер.
И една зиг-заг ножица си взех за моите шев и кройка. Марковите са по 50лв., тази ми я предложиха за 8. после ми я свалиха до 5.60. Ха да видим дали ще реже. Но все ще си я заточа ако не реже, най-много дръжките да и се счупят като на една сръбска, която имах навремето https://share.temu.com/qRTnuaZQMgA

А моят мъж не знае за флирта ми с тему. Взимам си пратките и си ги разопаковам без да го уведомявам.

# 347
Това килимче съм го взимала за лев. Без да съм нов потребител. Сега като се замисля, не помня от Тему или от Шейн беше.

# 348
  • София
Ау значи съм се минала. Ама нали страх да не го изпусна. Нищо ако го намалят на левче ще си взема още едно.
Вчера си харесах един серум за изправяне на коса. 1 туба за 3лв. или 3 за 13 лв. Не им разбрах логиката, но сложих една туба в количката и почвам да чета мненията. Все с по 5 звезди и нито един сигурен работи ли крема или не работи, важното било че миришел хубаво Joy Реших да не бързам и ето днес вече бил изчерпан. Проследих търговеца и видях, че е пуснал единична бройка в нова оферта по 8лв. тубата.

# 349
А, те отзивите са голям майтап понякога, пишат там да има а че то нещото е още в опаковката и няма много какво да кажат за него е друга тема Grinning

# 350
Аз изпуснах малко темата, но от последните страници виждам, че нещата са започнали да се придвижват доста бързо и исках да ви питам обсъждали ли сте рекламата, която върви из ФБ за складова доставка от България. Дали е вярна и дали затова по-бързо идват пратките?

Иначе да се похваля, че по ваша препоръка взех кърпите за прозорци и съм много доволна Simple Smile

# 351
Часовникът е този
 https://share.temu.com/oxiPrOnl78A
Имам два подобни комплекта, от Лидл, по 15 лв. бяха.
И си викам, ми за 2 лв. не мога да пропусна. Joy
Нали, и аз зариди едни соларни лампички от Лидъл, се навих да направя поръчка от Тему. Взех едни последни, които толкова разкошно светеха, че обиколих още 4 лидъла да си търся още, но нямаше. После ги мернах в Тему, и викам айде, време е и за този сайт 😎
Гледам Лидълският асортимент, изцяло от Тему на тройни цени.

# 352
Налага ми се да върна една пратка на Тему. Прочетох първа страница, започнах процедурата по връщане, но ми дава само един вариант за връщане чрез Бокс нау, няма чрез Спиди. Преди няколко страници прочетох и че ми трябва плика, с който е доставена пратката, а той е изхвърлен. В друго мнение прочетох, че няма значение плика от доставката, как реално мога да върна пратката? Артикула е един, като генерирам товарителница, мога ли да го просто да го опаковам да залепя товарителницата и да го оставя в кутия на Бокс нау?

# 353
трябва ти плика, в който е бил опакован от производителя самия продукт с бар кода му, не външния плик на доставчика

# 354
трябва ти плика, в който е бил опакован от производителя самия продукт с бар кода му, не външния плик на доставчика
Оригиналната опаковка на продукта я пазя, видях баркода, не трябва някъде да го вписвам нали?

# 355
Не. Никъде не пишеш баркода, но е важно да е наличен.
На външния плик лепиш товарителницата. Като идеш до кутиите пишеш номера на товарителницата, ентер и ти се отваря кутия. Слагаш, затваряш и си готова.

# 356
Здравейте, наскоро инсталирах приложението Тему. Не мога да разбера защо постоянно изскачат някакви оферти, уж за първа поръчка да си избера нещо за 2 лева. Сложа го в количката и вече излиза друга цена. После уж пишеше безплатна доставка на всички поръчки, а накрая като добавих нещо да поръчам ми изписа, че трябва да е минимум 20 лева. Както и да е. Направих там някаква първа поръчка без никакви отстъпки в крайна сметка. Напълно съм разочарована от сайта и не разбирам как толкова много хора са супер доволни от него. Аз ли бъркам някъде? Има ли някакви тънкости? Днес като влязох в приложението ми даде да въртя някаква ролетка и "спечелих" 180 лв купони. Но първо трябвало да направя поръчка за 26 лева. Чудя се дали да се връзвам на поредната лъжа, която ми изписва. Такъв купон някой получавал ли е?

# 357
  • Асеновград
Това пристигна днес

Като я изпера, ще я напълня за да се изпъне, но определено е качествено изработена.

има повече джобове и отделения отколкото очаквах

И от тях съм доволна, много леки и меки.

Поръчах 1 номер по големи с опасението ,че модела може да е тесен, но можех да си поръчам и моя номер, нямаше да има проблем

# 358
получих днес тези обувки
https://share.temu.com/KkoG8GruWAA
много са красиви и отговарят на номера си
колко са качествени и удобни, не мога да преценя все още

# 359
  • София
Тему може и наистина да четат тук. Joy Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning
Днес пуснах поръчка за палтенце на цена, която е приемлива.

А снощи пуснах друга поръчка и добре, че я погледнах. На снимката рафт, а в действителност продават само лепенките с възможност за закачване на рафт. ММ вика купи 5. Та за пръв път анулирах и сумата поисках да е по карта. Викам си, 10 лв. като кредит само ще ме чавъркат да пусна поръчка. Следващия път ще си искам сумата като кредит в Тему. То е ясно, че няма да спра с поръчките.

Понякога толкова неясно е написано, че не се разбира бройката. За 5,95 поръчах тези рафтчета. Имам от една промоция пак 2 бр. за около 3 лв. общо. Сега май пак са 2 рафта, поне така пише в описанието.
 https://share.temu.com/n7ko1mt9mZA

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 17:34 от alys

Общи условия

Активация на акаунт