Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 6 - юлска

• 47 102
  • 823
  •   1
Отговори
# 390
# 391
  • София
kopche, може ли линк към подплънките?
 На друга цена ги виждам сега, обаче

https://share.temu.com/bWvG5NCHcAA

И аз и колежката ми имаме двукратно изтеглени суми, и двете сме на ДСК, има ли други такива?
Моята виртуална карта дори е на минус....
Аз нямам двукратно изтеглена сума, към Уникредит съм. Но, защо когато Тему, уж ми връща парите за върнатата пратка, получавам и потвърждение по мейл, мобилното приложение на банката ме информира за платени от мен средства към Тему?

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 15:19 от kopche

# 392
От банката зависи, Копче.
Аз плащам с Револют, пише "въстановяване на сума от Тему".

# 393
Здравейте. Когато трябва да върнете пратката в BoxNow, в какво опаковате артикулите? Има ли някакво изискване?

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 16:34 от Муми

# 394

Клиент на банката сега ми се оплака, че не е правил никакви преводи, а са изчезвали просто суми не разбрах с какъв превод и към кой - 300 лв. ??

# 395
Аз си начесах крастата с Тему и цял месец не съм поръчвала, но добре, че влязох, за да прочета за проблема с ДСК, и аз имам дублирана сума при плащане онлайн.
Някой знае ли дали трябва да се пуска жалба или да чакаме от само себе си?
Боже, човек трябва да си отваря очите , аз от седмица не съм проверявала какво става с картата.

# 396
  • Пазарджик
Аз си начесах крастата с Тему и цял месец не съм поръчвала, но добре, че влязох, за да прочета за проблема с ДСК, и аз имам дублирана сума при плащане онлайн.
Някой знае ли дали трябва да се пуска жалба или да чакаме от само себе си?
Боже, човек трябва да си отваря очите , аз от седмица не съм проверявала какво става с картата.
Писах им съобщение и отговориха,че до края на деня надвзетите суми щели да бъдат възстановени автоматично.

# 397
  • Асеновград
Така. да Ви информирам за отговора на Бокса , относно празния плик. Отговориха ,че плика бил вложен в бокса от куриера пълен, за доказателство ми пращат снимка на която се вижда само етикета. Като реално е изрязана или не се вижда частта на плика която беше скъсана.   Ако е така значи боксовете могат да бъдат отворени и изпразнени. Наистина ме издразниха, и ще пусна един сигнал до КЗП , като пусна й жалба до Тему с искане да не ми изпращат пратки с тези куриери повече. Ако не стане спирам да поръчвам.

# 398
Аз изпуснах малко темата, но от последните страници виждам, че нещата са започнали да се придвижват доста бързо и исках да ви питам обсъждали ли сте рекламата, която върви из ФБ за складова доставка от България. Дали е вярна и дали затова по-бързо идват пратките?

Иначе да се похваля, че по ваша препоръка взех кърпите за прозорци и съм много доволна Simple Smile
Само аз ли не "уцелих" тези прословути кърпи за прозорци?! Никаква работа не ми вършат.Кажете поне микрофибърни ли са или някаква друга материя?!

# 399
Така. да Ви информирам за отговора на Бокса , относно празния плик. Отговориха ,че плика бил вложен в бокса от куриера пълен, за доказателство ми пращат снимка на която се вижда само етикета. Като реално е изрязана или не се вижда частта на плика която беше скъсана.   Ако е така значи боксовете могат да бъдат отворени и изпразнени. Наистина ме издразниха, и ще пусна един сигнал до КЗП , като пусна й жалба до Тему с искане да не ми изпращат пратки с тези куриери повече. Ако не стане спирам да поръчвам.
Това че снимаха етикета, нищо не доказва. С каква цел изобщо е сниман? Според мен в тази схема с Бокс Нау куриерите са слабото звено. Най вероятно той е изпразнил плика преди да затвори кутията. Би трябвало да има и система за отчитане, кога се отваря и затваря кутията. И ако между оставянето на пратката и взимането й не се отваряла от някой друг, значи куриера е взел съдържанието.
И понеже за първи път ми е да получавам/изпращам през тях, да попитам има ли монтирани камери до кутиите? От камерите можеше да се види кой е изпразнил пратката. Ако е обикновен крадец, защо ще оставя празен плик и ще носи стоката в насипно състояние, нещо няма логика, а за куриера един вид доказателство, че я е оставил там.

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 16:54 от Муми

# 400
  • Асеновград
Така. да Ви информирам за отговора на Бокса , относно празния плик. Отговориха ,че плика бил вложен в бокса от куриера пълен, за доказателство ми пращат снимка на която се вижда само етикета. Като реално е изрязана или не се вижда частта на плика която беше скъсана.   Ако е така значи боксовете могат да бъдат отворени и изпразнени. Наистина ме издразниха, и ще пусна един сигнал до КЗП , като пусна й жалба до Тему с искане да не ми изпращат пратки с тези куриери повече. Ако не стане спирам да поръчвам.
Това че снимаха етикета, нищо не доказва. С каква цел изобщо е сниман? Според мен в тази схема с Бокс Нау куриерите са слабото звено. Най вероятно той е изпразнил плика преди да затвори кутията. Би трябвало да има и система за отчитане, кога се отваря и затваря кутията. И ако между оставянето на пратката и взимането й не се отваряла от някой друг, значи куриера е взел съдържанието.
И понеже за първи път ми е да получавам/изпращам през тях, да попитам има ли монтирани камери до кутиите? От камерите можеше да се види кой е изпразнил пратката. Ако е обикновен крадец, защо ще оставя празен плик и ще носи стоката в насипно състояние, нещо няма логика, а за куриера един вид доказателство, че я е оставил там.
Няма информация има ли камери около кутиите. Те твърдяха,че всеки куриер имал камера. Ако е така, тя хваща района пред него. Тоест вижда се пакет в ръце. и то неясно. Смятам да ги тровя докато разбера какво се случва, най вече за да не смеят да крадат отново.

# 401
Защо не пуснеш жалба в полицията? Това си е кражба.

# 402
  • София

Само аз ли не "уцелих" тези прословути кърпи за прозорци?! Никаква работа не ми вършат.Кажете поне микрофибърни ли са или някаква друга материя?!
Материята е като гюдерия, но е сива. Ето линк  https://share.temu.com/7t3fGIE0nhA.
Преди това и аз си купих менте сиви кърпи.

# 403
Здравейте. Когато трябва да върнете пратката в BoxNow, в какво опаковате артикулите? Има ли някакво изискване?

В същия, в който са дошли.
Лепя с тиксо.

# 404

В същия, в който са дошли.
Лепя с тиксо.
Изхвърлих пакета, щото мислех че връщането ще е със Спиди. В някакъв обикновен плик или кутия става ли?

Общи условия

Активация на акаунт