Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 6 - юлска

• 47 102
  • 823
  •   1
Отговори
# 435
Да, да… крадат данни. Колкото и ваксините за Ковид бяха, за да ни чипират и да ни управляват от “горе” 🤣🤣🤣
А защо си сигурна, че не крадат?

# 436
Да, да… крадат данни. Колкото и ваксините за Ковид бяха, за да ни чипират и да ни управляват от “горе” 🤣🤣🤣
А защо си сигурна, че не крадат?

От където не са поискали, от там не са откраднали данни. Регистрираме се къде ли не, в какви ли не сайтове и платформи, затревожили сме се, че Тему ни крадат данните 😃 Да не говорим как преди години хакнаха НАП (ли беше) и колко лични данни бяха изтекли.

# 437

Тази имам и аз, доволна съм също.

# 438
Това с връщането на кредит как се случва.Всеки ден ли ще изпращат някаква сума?

Не я изпращат те, трябва да се заявява, като са разделили цялата на малки суми за всеки ден. Сигурно разчитат, ако някой забрави, да върнат по-малко пари Simple Smile Мисля, че за около 6-7 дни се получава цялата сума.

Ето как изглежда:
Скрит текст:

# 439
Да, не ти излиза да ги вземеш всеки ден тези кредити. Първите пъти излизаше, после не. Трябва всеки ден да си ги проверяваш от търсачката с claimcredit. Аз като не знаех и в началото имах невзети за по 3-4-5 лв.

# 440
  • В градината...
Здравейте, след последните проблеми със Сеймдей и чакането 1 месец на пратка, пуснах отново. На 9-ти. И сега получих съобщение, че утре имам пратка по Спиди. Само за 8 дни!

# 441
  • SF
И аз поръчвам много , но все дреболии, не смея да поръчвам по-сериозни и скъпи неща, а досега не съм връщала нищо, защото ми връщат парите без да искат продукта.
Чакам тези дни две пратки, някакъв сак поръчах в момент на лудост, да видим дали ще издържи почивката хах

А къде пише да не им ги връщаш? Да не би да пропускам и да се занимавам с връщане.
На мене ми пращат някакъв етикет и аз го приемам като връщане.
А какво чудо е да се разпечати от чужд компютър - хиляди защити.

# 442

Не я изпращат те, трябва да се заявява, като са разделили цялата на малки суми за всеки ден. Сигурно разчитат, ако някой забрави, да върнат по-малко пари Simple Smile Мисля, че за около 6-7 дни се получава цялата сума.

Ето как изглежда:
Скрит текст:

Този кредит от връщането на стока ли е?
И правилно ли разбирам, за да си го получиш, трябва всеки ден да правиш някаква поръчка, от което ти приспадат отстъпка?

# 443
  • Габрово
И аз поръчвам много , но все дреболии, не смея да поръчвам по-сериозни и скъпи неща, а досега не съм връщала нищо, защото ми връщат парите без да искат продукта.
Чакам тези дни две пратки, някакъв сак поръчах в момент на лудост, да видим дали ще издържи почивката хах

А къде пише да не им ги връщаш? Да не би да пропускам и да се занимавам с връщане.
На мене ми пращат някакъв етикет и аз го приемам като връщане.
А какво чудо е да се разпечати от чужд компютър - хиляди защити.
1.Избирате Вие
2.В горния десен ъгъл слушалките
3.Скролвате до най-долу

# 444
  • SF
Свързвате се с тях и те ви казват дали да ги връщате?

# 445
Аз натискам бутона Return/Refund на поръчката, избирам кое продукт искам да върна, избирам причина, ако трябва прикачвам снимки и накрая виждам това

Ако искат да се върне, пише Item need to be returned и предполагам генерира някаква товарителница/ код към Бокса, никога не ми се е налагало... Последно връщах една камера за 18 лв, но тя дойде без батерия и ми върнаха веднага парите. Нямам против да им я върна, но не ми се занимава, а и те не я искат. А вчера върнах едно портмоне, уж кафяво, а то оранжево дойде. Еми не искат да им го връщам, за 5-6 лв, ще платят сума ти пари за връщане, явно зависи от сумата и политиката на продавача.
Ако от там ми излиза да връщам продукт, а той е дефектен, директно се свързвам с агент и те ми се извиняват, връщат парите и не искат продукта. Нормално, да платят такса за връщане за дефектно нещо Grinning

# 446
  • Габрово

Ето как изглежда:
Скрит текст:

Този кредит от връщането на стока ли е?
И правилно ли разбирам, за да си го получиш, трябва всеки ден да правиш някаква поръчка, от което ти приспадат отстъпка?
Не този кредит е от оферта предоставена Ви от Тему - при мен беше да избера стоки от тяхна селекция /някои бяха от моята количка, други не/ за минимум 20 лв. и  30% от похарчената сума се възстановява на части в рамките на 7 дни. Всеки ден трябва да си натискате това бутонче-заяви кредит. Не е нужно да правите нова поръчка , само да си поискате сумата.

# 447
Elsi86
това розавото , ако е лента за баня , може ли отзив след използване , моля.

# 448
  • София
Аз нямам двукратно изтеглена сума, към Уникредит съм. Но, защо когато Тему, уж ми връща парите за върнатата пратка, получавам и потвърждение по мейл, мобилното приложение на банката ме информира за платени от мен средства към Тему?
Да допълня, че вчера и двете суми от връщания излязоха в салдото ми по сметка Уникредит. Всичко е точно!

# 449
Включвам се в темата, още съм абсолютно нов с това Тему. Предлагаха ми миналата седмица една раница на безумно ниска цена като за нов клиент, регистрирах се и добавих раницата в кошницата, обаче за поръчка трябваше да добавя още неща, за да надвиша 20 лева.
Само дето нищо не си бях избрал, пък уикенда не бях на линия и гледам тази седмица раницата си е на нормална цена и ми я няма в количката. А пак ми излезна реклама във фейса на ниската цена за нов потребител на приложението.

Та до кога се водя нов потребител? Аз реално не съм им никакъв потребител, защото не съм направил нито една поръчка до сега. Трябва ли да инсталирам приложението наново за да ми дадат ниската цена?

Общи условия

Активация на акаунт