НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 220
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Вече излиза статус записан в профила на студента в СУ.
Успех на чакащите второ класиране!
Явно и тук е ръчно-крачно 🤣, няма промяна в статуса (ФМИ).

# 1 261
  • София
Ако изобщо съжалявам, че не замина да учи навън, отделянето е основна причина. Моята мома е отправна като цяло, но ситуациите са по- различни, когато е зад граница.
Нищо де, ще наваксваме с Щатски бригади.

J_M_M, ако седнеш да учиш със студента и аз ще ти се смея. 😜

# 1 262
Значи като стигне до бригади да се цели някъде в Cape Cod или подобно място около Бостън най добре - да не се забие в някой глух щат: много часове работят, но и пари и впечатления натрупват …

# 1 263
  • София
Да, сезонът на голямото реване наближава.  Хем съм си го знаела винаги, че ще предстои, хем сега като идва и…. Покрай 7-мокласната кампания някак успявах да не мисля, но днес записахме младежа и приключихме с него, та в момента мислите за каката са на дневен ред.
Тъжни, но и весели моменти ни предстоят. Същинско излитане от гнездото и полет. Ново начало и край.
И аз съм й казала, че нищо не е на всяка цена и винаги има път назад, нови пътища, нови избори, нови хоризонти.
Дано се справи с носталгията, че и тя ми е една чувствителна. Много ще ми липсва, но това са си мои егоистични мисли. Ще съм щастлива, ако и тя е щастлива, където и да се намира физически.

# 1 264
Моята щерка се прибра след 3 дни на Созопол и ни прегръща със сълзи на очи и реве как щели сме да й липсваме. А е едва юли 😂. До октомври се надявам да свикне с идеята.
Жени, твоята птичка накъде отлита?

# 1 265
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Спунк аз съм напълно сериозна, че ако не намеря учител по статистика, ще седна да я науча и да помагам. Ако някой може да препоръча такъв ще съм благодарна!!!

# 1 266
  • София
По въпроса с отлитането (ще ме прощавате, че така нахлувам, но едвам изчетох няколко страници назад поради липса на време) - смея да твърдя, че имам сериозен опит. Дъщеря ми се изнесе малко след като завърши гимназия, макар че е в София, се виждаме рядко. Тя работи, учи, има си свой живот, оправя се, но на мен винаги ще ми е мъчно… Другия месец изпращам и брат й, не иска да учи в Бг, от една страна се радвам на амбициите му, от друга не съм сигурна дали ще се справи….Неоспорим факт е, че времето лети, те израстват толкова бързо и няма как (а и не е редно) да се спира този процес. Има моменти, в които даже си мисля, че може би нещо не е наред у дома, за да не искат да останат, може би аз ги задушавам. От друга страна виждам борбени млади хора, надявам се знаят, че вратата винаги е отворена за тях. И пак се връщам на максимата, че е важно да са живи и здрави, тепърва животът е пред тях. Успех утре на всички, които чакат второ класиране!

# 1 267
  • София
Нинче, ама за какво й е статистика на твоята девойка?

# 1 268
  • София
В психологията се учи първите две години...

# 1 269
В психологията се учи първите две години...
Е а де...цели два изпита по статистика. Не знам как е свързано с Психологията. Ако ги избута ще го приема, че е завършила Joy

# 1 270
Здравейте! Чета ви отдавна, но сега идвам с питане. Синът ми е записан в ТУ Варна,  но на трето класиране е приет в ПУ, където всъщност е и желанието му. Сега какво следва, първо го отписваме от Варна и тогава записваме в Пловдив или може първо да се запише и след това да се отпише?

# 1 271
Ау и за малко да забравя
Успех днес на второ класиране в СУ! Flowers Four Leaf Clover

# 1 272
  • Sofia
Значи молим се днес балът за право мъже ДП да падне с 0.41 Hands Pray Едва ли ще стане, но ще си изчакаме чинно.

Нинче, статистиката не е най-сложното нещо на света. Ще се справи Kissing Smiling Eyes

# 1 273
И платеното Психология с 0.45 Hands Pray
Значи молим се днес балът за право мъже ДП да падне с 0.41 Hands Pray Едва ли ще стане, но ще си изчакаме чинно.

Нинче, статистиката не е най-сложното нещо на света. Ще се справи Kissing Smiling Eyes

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 09:11 от ninanb

# 1 274
Аз най-вече се моля да падне бала за  Право за жени платено 🍀Късмет!

Общи условия

Активация на акаунт