НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 225
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Дами, какъв е статусът в профила на СУ на кандидатите, които са заявили участие във второ класиране? Какво пише в профила им?
Наборката нали не е приета на първи етап и би трябвало автоматично да продължи, но седи едно "Не е приет при първи етап на класиране"

# 1 246
  • София
Нинче, ама тя не е приета, защото няма други желания. Аз имах предвид, ако е приета и чака за друга специалност. Не го поясни първия път.

# 1 247
  • Sofia
Пише най-отдясно в жълто "потвърдил".

Ще рИва с вас, като заминават децата. Аз само като чета чужбинските теми, подсмърчам. Но пък е за добро, за хубаво! На мен хем ми се иска моите да се махнат от "тая държава", хем ми се свива сърцето, като си го помисля.

# 1 248
  • burgas
Наборът работи от близо месец но ще е само докато започне академичната година.Беше се изнесъл в другия ни апартамент, но много бързо се завърна:heart_eyes:незнам защо.  Joy
Да попитам  приетите  в ТУ Варна подадохте ли документи за общежитие?

# 1 249
Ани, къде е това най-дясно?
При нас никъде нищо не пише.

# 1 250
Там, където пише, че е приет на първо класиране. Ако е подал за второ, пише в жълто правоъгълниче "потвърдил".

# 1 251
Намерих го,  благодаря!

# 1 252
  • Варна
В малко друга посока, но как се случва обучението в днешни дни ? за УАСГ ако някой знае, още по-добре. Имам в предвид - лекции, упражнения - нагоре някой написа че се водят отсъствия? Има ли право на отсъствие по болест и тн. Виждам в графика заверка на семестъра в 1 седмица през януари, какво се иска тогава от тях? Че баща й хвърли една муха за пътуване по НГ, и да се ориентирам с датите. Малко тъпо звучи, но все пак минаха известен брой годинки от моето студентстване Wink

# 1 253
В малко друга посока, но как се случва обучението в днешни дни ? за УАСГ ако някой знае, още по-добре. Имам в предвид - лекции, упражнения - нагоре някой написа че се водят отсъствия? Има ли право на отсъствие по болест и тн. Виждам в графика заверка на семестъра в 1 седмица през януари, какво се иска тогава от тях? Че баща й хвърли една муха за пътуване по НГ, и да се ориентирам с датите. Малко тъпо звучи, но все пак минаха известен брой годинки от моето студентстване Wink
Ами по заверки няма как да пътувате.  УАСГ е застинал във времето, каквото е било преди, сега е същото

# 1 254
Ох, Izida, Aleksandra  къде влязох да чета, интересен първи семестър- математика и език и малко философия.Нито език знае като хората, нито математика ... Знае си че ще е трудно смее се като предлагам да си опресня анализа и линейната алгебра и да решаваме задачи. Ама това със заварките е кошмар. Последно ноември от вчера за днес бягах за едни подписи. Защо е нужно...

# 1 255
Чета ви заради гаджето на сина.Приятно е тук.Инспе съм е набор 2004.Синът ми ще живее с гаджето от тази академична година, тя ще е първокурсничка.Щерката замина с гаджето,той работеше,тя учеше и работеше.Завърши успешно, ожениха се. Свикнаха си един с друг,нападнаха характери и претенции,научиха се да се грижат за дома и един за друг. Надявам се синът ми да е помислил добре,ако не е , ще си сърба попарата.Когсто завърши миналата година,го отделихме на самостоятелен етаж, не че не проверяваше хладилника.Но сметки и основна храна си поема сам.Полезно е, повярвайте ми.
   Чакаме второ класиране, сега ще я питам има ли това жълто поле.

# 1 256
Alexandra, за УАСГ знам, че много се държи на присъствието на лекции и упражнения. На сина ми  по здравословни причини му се наложи да пропусне лекции. После носи епикризи, медицинска документация, за да вземе заверки.

# 1 257
Привет!
Ние сме на море само аз, мъжа ми  и бъдещия третокласник. Наборката нямаше други ангажименти,  почуди се дали да ни  придружи и накрая се отказа. Но е интересно,  че май няма да устои на офертата на баба си и да отиде в Сандански, където баба и гостува, и после да се приберат заедно.  Ех, тези баби!
Наборкага планира да отиде на общежитие, Въпреки,  че сме като квартал на София се водим София-област, а не София-град и тя има право на такова. В идеална позиция  ще е, когато иска ще е там, когато реши ще е у дома. А и ще си спести ежедневно пътуване,  което с колата не е проблем,  но с градски транспорт отнема време.
Стискам палци за утрешното второ класиране.  И прегръщам всички майки, които изпращат "младите птици "в чужбина.

# 1 258
Ради, по спомен от миналата година май има някакво супер общежитие в Лозенец, което се ползва от МУ- може да проучите…

# 1 259
Ради, по спомен от миналата година май има някакво супер общежитие в Лозенец, което се ползва от МУ- може да проучите…
Има в Лозенец, да. Класирането за общежитие е по успех и затова няма право на избор.  Тя е в първите 35-40% по успех но не е чак толкова напред . Ако беше наблегнала на биологията щеше да е в Лозенец  Grinning Казаха ми, че като цяло базата е добре. За мен голямо предимство е, че са по двама в стая.

Общи условия

Активация на акаунт