НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 88 831
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, признавам си, все още не съм смятала баловете за УНСС. Живея с надежда!

# 196
Какво се случва с платената такса при записване, ако после го приемат в ПУ и реши , че там желае. Губим ли я? Никак не са ми излишни тези 600 лева .
Ето тук пише.
Нищо не удържат до 13.09.

https://priem.tu-sofia.bg/university/191

За всеки уни верситет е различно.

# 197
  • Бг-мама
Гиги, благодаря. Аз това го видях, но не бях сигурна дали и в Пловдив така процедират. Тук както видяхме са друга губерния.

# 198
  • София
Благодаря ви, значи чакаме в някой хубав ден да се появи бала.
А оценките от първи гимназиален етап, защо са се появили идея си нямаме. Те са биология, химия, география, физика и философия. Специалностите, които е писал са: право, МО, журналистика и европеистика. От изброените предмети може би само за европеистика биха му били необходими оценките по география и философия, но останалите предмети няма как да ги свържа с желаните специалности.

# 199
Аз нямам идея как е балообразуването в УНСС.Момичетата са го смятали и ми казаха колко са пресметнали за желаните специалности.

# 200
При нас в профила за СУ са качили оценките по география и физика от 10 клас.

# 201
  • София
Сега се връщам да ви изчета, но първо да вметна, че много ме въодушевяват днешните ви постове! Честито! Честито! Честито!
Много се радвам на момчета и момичета със занаят Simple Smile Понеже съм от “лаладжиите” - с хуманитарно и после икономика/фин. образование и професия, се възхищавам истински на техничарите:-) Браво на децата! Да им спори!

ПП. Понеже не ми дава ново мнение, се допълвам - Марти, европеистиката приемат с всичко по спомен, затова са си преписали цялата диплома, за всеки случай Simple Smile

# 202
  • Sofia
Марти, заради Европеистиката ще са тези оценки при вас, гледам балообразуването - едната оценка е:
Български език и литература
История и цивилизации
Философия/Философски цикъл
География и икономика
Математика
Информатика
Информационни технологии
Биология и здравно образование
Химия и опазване на околната среда
Физика и астрономия

ЧЕСТИТО, ЧЕСТИТО на бъдещите ни инженери Revolving Hearts

# 203
Има ли някой приет информационни технологии в индустрията-ту софия

# 204
Здравейте да попитам за ТУ второ класиране.
Приема ми е на трето желание, но сега реших, че третото желание ми харесва повече от второто желание, но пък първото си ми харесва най-много. Ако реша да участвам за второ класиране заради първото желание и ме приемат на второто желание, а на първото не, задължително ли трябва да запиша второто желание или може да си остана на третото желание?

# 205
  • у дома
Тези,които не са приети по 1 желание в ТУ виждат ли в профила си минималния бал за по-горните си желания? И ако да-може ли да ги споделят/може и на лични/
Извинявам се за въпроса,но детето ми ще кандидатства следеащата гпдина и нямам никаква идея.

# 206
  • София
Здравейте да попитам за ТУ второ класиране.
Приема ми е на трето желание, но сега реших, че третото желание ми харесва повече от второто желание, но пък първото си ми харесва най-много. Ако реша да участвам за второ класиране заради първото желание и ме приемат на второто желание, а на първото не, задължително ли трябва да запиша второто желание или може да си остана на третото желание?
Минаваш на второ желание.

# 207
  • София
Ако реша да участвам за второ класиране заради първото желание и ме приемат на второто желание, а на първото не, задължително ли трябва да запиша второто желание или може да си остана на третото желание?
Имаш ли логично обяснение за вариант, при който си класиран/а едновременно на две места в един и същ университет?
Не може. Второто класиране си е ново за останалите свободни места след първото.

# 208
Приет е в ТУ София -Мениджмънт и бизнес информационни технологии, ще изчакаме и УНСС.

# 209
  • нейде там, където ....
Честито на приетите деца и техните родители!
Стискам палци да стане най-доброто на тези, които имат още стъпала да изкачат до сбъдване на желанията си.
В понеделник излизат резултатите от изпита, на 10-ти - класирането и се надявам да приключва КСК. Ако не изтърве записването покрай европейското.

Общи условия

Активация на акаунт