НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 88 842
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 210
Приет е в ТУ София -Мениджмънт и бизнес информационни технологии, ще изчакаме и УНСС.
Бихте ли споделили с какъв бал е прието детето Ви?

# 211
И аз да се похваля, приета по първо желание информатика и софтуерни науки в ТУ София/ бал 27.6/.

# 212
Снимките, които искат при записване трябва ли да са еднакви и с еднакъв размер?
Има три малки и две малко по-големи от различни снимания. Трябва ли да го засиля да търси работещо фото или тези все пак ще свършат работа?
В сайта на ТУ четох, че може да се снимат там в сграда 2, ако не се лъжа. Погледнете при информацията за необходимите документи за записване.

# 213
  • На планетата земя
Да се похваля и аз, новината ме свари по екскурзии. Приет на първо желание в ТУ-София, компютърно и софтуерно инженерство.
Честито на всички приети деца!

# 214
23.08 бал edna_takava трето желание

# 215
  • София
Честито на всички приети деца! Успехи и прекрасни студентски години!

Вчера звънях в СУ с надеждата да ми кажат нещо - колегите още минавали и нанасяли оценки 😮
Кога ще се появят никой не знае.
Но ме успокоихте, че явно при всички е едно и  също положението (бях обезпокоена, ако трябва нещо да се прави спешно, ние пътуваме, кандидат-студентът също 🤣).
В понеделник мисля пак да звънна, към следобяда, ако няма нищо.

# 216
И ние сме приети компютърно и софтуерно инженерство. Но тъй като още се чудим и чакаме СУ да попитам  до 12  07 вкл ли е записването в Т У.

# 217
  • Разпиляна във въображението
Страхотни новини! Честито на децата!

# 218
И ние сме приети компютърно и софтуерно инженерство. Но тъй като още се чудим и чакаме СУ да попитам  до 12  07 вкл ли е записването в Т У.

Да. До петък включително. Именно защото има деца, които чакат СУ. Поне двата най-големи университета се съобразяват с това.

# 219
  • София
Честити, здрави и успешни да са ви новите студенти!

# 220
Честито на всички! Приет в ТУ - първо желание Компютърно и софтуерно инженерство с бал 27.23.

# 221
Честито на всички приети набори и браво за трудните технически специалности, които са избрали! Да ги борят с хъс! Да се отчетат другата седмица хуманитарни, икономисти и медици! За нас ще трябва да превали лятото, та ще си почакаме. Никъде не пожела да подаде в София и аз не настоях та да видим …

# 222
  • София
Браво на децата!
Честито на всички приети студенти!
Стискам палци на чакащите!

# 223
В сайта на ПУ има вече качени оценки от изпити,аз си мисля, че в понеделник по-рано ще излезнат резултатите с класирането. В сайта има качена и информация за таксите и някъде четох и от всяка специалност по колко човека ще приемат.

# 224
  • Бг-мама
В сайта на ПУ има вече качени оценки от изпити,аз си мисля, че в понеделник по-рано ще излезнат резултатите с класирането. В сайта има качена и информация за таксите и някъде четох и от всяка специалност по колко човека ще приемат.
Ще помоля да ме ориентирате къде да видя бройката на хората по специалност които се приемат. Не можах да го намеря

Общи условия

Активация на акаунт