НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 527
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 315
Честито на всички приети 🙂
Някой  приет Телекомуникации на първо класиране ТУ-София може ли да каже с какъв бал е приет студента ? Още мислим да подаваме ли за второ класиране или да записваме утре .Благодаря 😀

# 316
  • В средата на времето
Честито на приетите днес! 🎉😊 И стискам палци на тези, които ще чакат второ класиране! 🍀
Ани, и в СУ ли правото е първо желание? 😊

# 317
  • у дома...
УНСС изкарват ли официална статистика за минималните балове?

# 318
# 319
В унсс е приет по първо желание "бизнес икономика".

# 320
За първи път съпоставям таксите в УНСС и СУ и откривам, че за специалност право за УНСС таксата е със сто лв. по-висока.

# 321
# 322
  • Хасково
Относно таксите,  семестриалната такса за компютърните специалности в ТУ е 600лв, докато в другите университети е около 300лв. Доста голяма разлика.

# 323
Щерката не е приета в УНСС на първо класиране и леко ми е криво.
Гледам минималните балове и тя е с по-висок, но не сме писали много специалности. Ще чакаме второто класиране. Мрън.

# 324
Дъщеря ми също е приета в ПУ- Молекулярна биология. Продължава чакането за СУ. Честито на всички!
А в СУ какво е желанието? Питам защото биологията ми е слабост. Успех на детето пожелавам.
Честито на всички приети деца!

# 325
  • Бг-мама
Пак съм аз , но имам нужда от помощ. опитвам се да помогна в избора на младежа , като му дам да се запознае с учебните планове на двете дисциплини в които е приет. За КСТ в ТУ намерих такива , но за софтуерните технологии в ПУ освен кратка характеристика на специалността нищо друго не намерих. Някой , ако може да ми помогне ще бъда благодарна. Знам ,че форума е сила и досега винаги мие бил от полза.
Честито и на приетите в УНСС , няма да изброявам за да не пропусна някой! И аплодисменти за майките , които едновременно борят и седмокласната и кандидат студенстската одисея!

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 14:26 от Зечова

# 326
  • Хасково
Пак съм аз , но имам нужда от помощ. опитвам се да помогна в избора на младежа , като му дам да се запознае с учебните планове на двете дисциплини в които е приет. За КСТ в ТУ намерих такива , но за софтуерните технологии в ПУ освен кратка характеристика на специалността нищо друго не намерих. Някой , ако може да ми помогне ще бъда благодарна. Знам ,че форума е сила и досега винаги мие бил от полза.
Честито и на приетите в УНСС , няма да изброявам за да не пропусна някой! И аплодисменти за майките , които едновременно борят и седмокласната и кандидатстуденстската одисея!

# 327
И ВТУ излезе. По второ желание е приета девойката - предучилищна педагогика и логопедия, сега започва голямото мислене - да участва ли във второ класиране или не.
Първото й желание е право. И преди подаване на заявлението преподрежда няколко пъти 1-во и 2-ро желание. Върнахме се в началната точка. Верно, ще се гръмна!
Спокойно,  ще си реши детето!
От предната година имам познати девойки и от двете специалности. Всяка е доволна по своему. Успех в решението.

# 328
  • varna
Също молекулярна биология или биотехнологии. Не знам кое реши да е на първо място.

# 329
  • Бг-мама
Честито и на приетите в УНСС , няма да изброявам за да не пропусна някой! И аплодисменти за майките , които едновременно борят и седмокласната и кандидатстуденстската одисея!
chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://www. … plan_si_23-24.pdf
di di, това е за софтуерното инженерство , а дали го виждаш и за софтуерните технологии?

Общи условия

Активация на акаунт