НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 518
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 330
Пак съм аз , но имам нужда от помощ. опитвам се да помогна в избора на младежа , като му дам да се запознае с учебните планове на двете дисциплини в които е приет. За КСТ в ТУ намерих такива , но за софтуерните технологии в ПУ освен кратка характеристика на специалността нищо друго не намерих. Някой , ако може да ми помогне ще бъда благодарна. Знам ,че форума е сила и досега винаги мие бил от полза.
Честито и на приетите в УНСС , няма да изброявам за да не пропусна някой! И аплодисменти за майките , които едновременно борят и седмокласната и кандидатстуденстската одисея!
Има ги: https://fmi-plovdiv.org/index.jsp?id=1815&ln=1

# 331
  • Хасково
Пак съм аз , но имам нужда от помощ. опитвам се да помогна в избора на младежа , като му дам да се запознае с учебните планове на двете дисциплини в които е приет. За КСТ в ТУ намерих такива , но за софтуерните технологии в ПУ освен кратка характеристика на специалността нищо друго не намерих. Някой , ако може да ми помогне ще бъда благодарна. Знам ,че форума е сила и досега винаги мие бил от полза.
Честито и на приетите в УНСС , няма да изброявам за да не пропусна някой! И аплодисменти за майките , които едновременно борят и седмокласната и кандидатстуденстската одисея!

# 332
  • Sofia
Честито на приетите днес! 🎉😊 И стискам палци на тези, които ще чакат второ класиране! 🍀
Ани, и в СУ ли правото е първо желание? 😊

Да, право. Там, ако изобщо успее, сигурно ще е платено.

Шарлот, ДП таксата на УНСС е малко по-всиока, но пък таксата за платено е по-ниска (2300 срещу 3150 на СУ), ако гледам правилните таблици.

Сверих всички срокове, направих план за действие и действаме. В УНСС не задържат оригинала от дипломата при записване и при отказ връщат 80% от внесената такса за първи семестър.

# 333
  • Хасково
chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://www. … plan_si_23-24.pdf
di di, това е за софтуерното инженерство , а дали го виждаш и за софтуерните технологии?
Редактирам се. Ето тук е https://fmi.uni-plovdiv.bg/index.jsp?id=1764&ln=1

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 14:11 от di-di

# 334
Спомените ми са древни - някога можеше прехвърляне от един в друг ВУЗ. Ако е възможно и сега (след първи семестър или курс) не е ли по-резонно да се запише желаната в друг ВУЗ специалност, защото при прехвърляне ще се зачетат изпити? Първи курс е на дефинитивните предмети и би следвало програмите да са съизмерими.

АниК - съвпада ли срокът за записване в УНСС с този за СУ като крайна дата - 19.07?

# 335
  • Sofia
АниК - съвпада ли срокът за записване в УНСС с този за СУ като крайна дата - 19.07?

Не Sad Записването в УНСС е до 13.07., а в СУ вероятно ще чакаме чак до 23.07. Дай Боже да се наложи да се отпишем - умеем го, ако помните след 7-ми клас какво записване и отписване беше Laughing

# 336
  • Бг-мама
di di , duhi puhi, благодаря от сърце!

# 337
  • В средата на времето
Излязло е второто класиране в УАСГ.

# 338
Имаме решение - ще участва на второ класиране! Поне съм спокойна, че дори и да не мръдне напред, ще каже, че всъщност е искала точно това. Водолей - винаги намира положителното и е доволна. Не че разбирам от зодии, не си и падам много, ама така съм чувала Simple Smile

Честито на всички доволни и късмет и търпение на все още чакащите! И ние отлагаме със седмица, междувременно ще попътуваме с приятели за разтуха, кандидат-студентката ще работи, но всички дружно ще се вълнуваме.

# 339
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Въпрос от приятелка "нещо не мога да намеря как се записва за второ класиране в УНСС и ПУ"
Някой може ли да даде инфо

# 340
Също молекулярна биология или биотехнологии. Не знам кое реши да е на първо място.
Имам съученичка навремето завърши Молекулярна биология в СУ. Работи в лабораторията по мед.генетика на Майчин дом и в друга лаборатория. Видяхме се на конференция за редките болести и сподели,  че е много доволна от работата си. А навремето не я приеха медицина. 
Triger стискам палци на девойката за право във ВТУ.
Успех на всички!

# 341
  • Бг-мама
Въпрос от приятелка "нещо не мога да намеря как се записва за второ класиране в УНСС и ПУ"
Някой може ли да даде инфо
За ПУ , трябва да отиде и да подаде заявление при инспекторката на специалността в която е приета на първо класиране. В сайта ги има , кой инспектор на коя специалност е и в кой кабинет и сграда се намира.

# 342
И моето момче е прието- ССС.

# 343
  • нейде там, където ....

Липсват ми 2 специалности. Не са ми важни, от любопитство сравнявах с балообразуването. https://priem.unwe.bg/bg/pages/19476/%d0%b1%d0%b0%d0%bb%d0%be%d0 … %d0%bd%d0%b5.html
„Педагогика на обучението по икономика и информатика" и „Киберсигурност в бизнеса“. Ако някой има информация за второто, би ли споделил?

# 344
Има ли обявен прием по тези специалности тази година? Линкът включва цялата поместена от УНСС информация.
J_M_M , честито!

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 15:24 от Шарлот

Общи условия

Активация на акаунт