НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 518
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 345
  • В средата на времето
J_M_M, браво и честито! 😊🎉 Събира се форумска наборна група за ССС. 😊

# 346
  • София
Честито, момичета! Браво на наборите!

# 347
  • София
J_M_M, честито на младежа. Малко се наложи да почака, но постигна желаната специалност. Много успехи от тук нататък 😘
Честито и на всички други приети днес и късмет на чакащите 🍀

# 348
  • София, в момента в любимото ми село Железница
J_M_M честито на младежа!

# 349
  • Sofia
Ей, ще си измислите май родителски срещи на УАСГ. J_M_M, честито Purple Heart
ninanb, ето за УНСС , става и онлайн, но за записването трябва електронен подпис. Не ми става ясно дали за завяването за участие във второ класиране също трябва. Май най-добре на място. На телефоните отговарят и даже са любезни.

# 350
Синът ми е приет в УНСС Киберсигурност и електронни системи. Сега влизам да проверя за приема и описание ,и няма такова специалист .Има Киберсигурност в бизнеса. Има ли други деца приети същата специалност.

# 351
Зечова, Ани благодаря! Информацията е предадена.

# 352
Честито на всички приети и късмет на чакащите. Ние с медицинските специалности ще тръпнем още два дена.

Има излезли оценки по Биология в МУ София.

# 353
Честито на всички приети и късмет на чакащите. Ние с медицинските специалности ще тръпнем още два дена.

Има излезли оценки по Биология в МУ София.

Тези специалности са ми слабост. Стискам палци за всички кандидат медици!

# 354
  • нейде там, където ....
Синът ми е приет в УНСС Киберсигурност и електронни системи. Сега влизам да проверя за приема и описание ,и няма такова специалист .Има Киберсигурност в бизнеса. Има ли други деца приети същата специалност.

И аз търся информация тази специалност. С какъв бал е приет?

Честито на всички приети в желаните специалности!

Аз чакам класиране в сряда, но ми е спокойно вече.

# 355
  • у дома
С какъв бал е приет-може и на лични.
Извинявам се,че разпитвам,но  моето догодина го чака тази сага  КСК и искам да съм подготвена.

# 356
Близко дете е прието първо желание във В.Търново, но приоритет е СУ.Има ли други в тази ситуация, какво сте измислили , за да спазите срока за записване във ВТУ?И да не пропуснете класиране в СУ?

# 357
марулета класирането в СУ излиза на 11, а крайния срок за записване във ВТУ е 11 включително. Чака се 11-ти и се решава. Няма друг вариант според мен.

# 358
Близко дете е прието първо желание във В.Търново, но приоритет е СУ.Има ли други в тази ситуация, какво сте измислили , за да спазите срока за записване във ВТУ?И да не пропуснете класиране в СУ?
Аз не виждам варианти много - отива се в Търново и се молиш да излязат резултатите на СУ преди да затвори в 16:00 канцеларията. Аз както писах не бях видяла изобщо, че срока е до 11.07. Много съм раздразнена.

# 359
И аз така виждам нещата, ама реших да питам да не би да сте измислили друга схема. Успех на чакащите!!!
  Наблюдавам ви и се радвам с вас!

Общи условия

Активация на акаунт