НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 483
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 450
Duhi_puhi, браво на бабата, тя почти наборка, ама невърмайнд! Така де - ние сме отговорно поколение, щом нещо трябва да се свърши, то трябва да е на мах! Развесели ме!

# 451
  • В средата на времето
Didia, честито на младежът! 😊 🍀Нека е все така успешен! 😊
Коя е тази специалност с есе и събеседване?

# 452
Чисто информативен ми е въпросът - май в НБУ приемат всички - щерчо се яви на ТОП на шега и на места е отговаряла с налучкване. Щом е приета...???

# 453
  • София, в момента в любимото ми село Железница
didia честито!

Аз вече наистина изтръпнах. Уж съм математика в къщи, но какво съм смятала с баловете за СУ имаме +0,75 от това, което те са сметнали. Има шанс и за Психология там... пия вече.
Шарлот и аз така си мисля. Девойката се бори за висок ТОП,  заради стипендията, която никак не е за пренебрегване - 1 семестриална такса.

# 454
duhi_puhi добре са се повеселили. Това с плащането на такси с моята карта го играхме при смяната на личната му карта.
Надявам се утре в УАСГ да не се повтаря, което ми напомня че е време да му се извади дебитна карта, оф много неща трябва да се  проучат...

# 455
Didia, честито на младежът! 😊 🍀Нека е все така успешен! 😊
Коя е тази специалност с есе и събеседване?
                  Политика и общество - на АЕ е цялото обучение ,че имат  договор с чужд университет. Тема - Демокрация. Там нашият е силен защото от малък чете история. Любима му е. Yum
Девойката се бори за висок ТОП,  заради стипендията, която никак не е за пренебрегване - 1 семестриална такса.
              Голямата ми внучка ще бъде 4 курс в НБУ и до сега такса не сме плащали , защото три години получава пълна такса. Тази години ще се размине , ако не успее до септември да си вземе пропуснати изпити. Работи и в момента та не  я мисля. Сама ще си я плати. Yum

ПП. duhi_puhi , това бабите сме така. Yum Колко пъти съм решавала конфликти , че и до директор съм стигала, в тежките случаи си водя и домашния адвокат - ММ. Smiling Imp

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 20:57 от Didia

# 456
  • Пловдив
Погледнах в профила на кандидат-студентката в СУ, че е на море, бала е калкулиран, дали няма да ни изненадат приятно утре. Все пак някои вече за второ класиране мислят!!!!

# 457
Днес щерката се записа в ТУ София. Много бързо и лесно стана. Първо се плаща таксата в блок1/ плащането беше с моята карта, никой нея попита на кое име е картата/, след това си закупи студентска книжка от книжарницата в блок 2 и оттам в канцеларията на  факултета.Там я поеха 3 много любезни дами, попълват се доста документи, но за няма и час всичко приключи. Здравните осигуровки се внасят от ТУ от деня на записването.

# 458
  • В средата на времето
J_M_M, моят син плати таксата с дебитната карта на баща му и не е имало проблем. 😊

Didia, звучи интересно! 😊

# 459
ninanb, колко е бала ба госпожицата за психология? Нашият е 28.55 . И май нямаме шанс.

# 460
ninanb, колко е бала ба госпожицата за психология? Нашият е 28.55 . И май нямаме шанс.
Стискам палци да се усмихне шанса на девойката!

# 461
  • София, в момента в любимото ми село Железница
29.0 и пак шанса е минимален, но поне за платено

# 462
Димис, благодаря! А ,ако не се усмихне ще се видят в Търново с твоя младеж.

# 463
  • Пловдив
J_M_M само с револют не може в УАСГ. Пращам аз парите по неговата карта, той пътува и ми вика ще си ги метна в революта. Мен ми щракна нещо,  викам кой ги знае дали приемат револют, съответно мамо, това е постерминал, как няма да приемат. Познайте, дали не звъни след час, прати ми пак пари, че не приемат революта....добре че бях до компютъра,  че аз не ползвам банкирането на телефона.

# 464
Димис, благодаря! А ,ако не се усмихне ще се видят в Търново с твоя младеж.
Моят младеж изкара късмет с това ранно записване. Аз все не вярвах. Иначе до последно учи и развива есета. Не се успокой, че е приет. Даже докато не се записа не каза на никого. От 3 години я повтаря тази психология.
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт