НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 656
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 525
Браво на бъдещата лекарка и фармацевтка! Да е интересно следването им. Имаме ли други деца за МУ?

Имало много сгрешени балове в СУ. Открили са линия за сигнали за корекция. Погледнете балообразуването правилно ли е. Явно няма днес да има резултат от СУ.
Къде пише за отворената линия за корекции? Дано оправят всичко и да успеят с класирането утре. Ако си удължат срока за класиране ще изпуснем и ПУ. Тогава вече наистина ще се гръмна.

# 526
Тел. за корекция на бал за кандидатстване в СУ - 02930852.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 15:23 от Шарлот

# 527
Честито на бъдещите лекари и фармацевти!

# 528
Браво на бъдещата лекарка и фармацевтка! Да е интересно следването им. Имаме ли други деца за МУ?

Имало много сгрешени балове в СУ. Открили са линия за сигнали за корекция. Погледнете балообразуването правилно ли е. Явно няма днес да има резултат от СУ.
[/quo te]
Така е като се изчислява ръчно.
Нашият бал е леко завишен с 0.45, но е без значение. Днес я записах в Тракийски университет. Тя искаше да не е в София, да попътува малко.  Еми , да пътува.....

# 529
  • София
Поздравление за новоприетите студенти!
Благодаря за потвърждението, че не се иска медицинското за СУ.
Мога да потвърдя и за верен бал - слава богу! Дано да няма проблеми, че да излезе утре най-накрая.

# 530
  • София
И на сина ми проверих вчера бала- точно колкото го сметнах аз
( не са взели оценката от ДЗИ АЕ)Flowers Four Leaf Clover

Честито на приетите и късмет🍀

Стискам палци на всички за утре СУ 🍀🍀🍀

# 531
  • София, в момента в любимото ми село Железница

А не както вчера казах при нас е по-висок. Няма пък да им звъня.
Предполагам, че грешката е моя. Просто са сметнали по-благоприятната.

Ради честито на бъдещата ни фармацевтика!

# 532
Ради, честито и тук! Много бъдещи успехи!

# 533
  • Разпиляна във въображението
Честито и от мен!

Вече сърцето ме свива. Накарах девойката да отваря сайта и да смята.

# 534
Честито на медици и фармацевти!!!
Чакаме класирането в СУ, заради гаджето на сина ми.Снощи смятахме бал, според мен са го сгрешили.Но си казах, че е невъзможно и сигурно аз нещо не смятам правилно.

# 535
  • Sofia
СУПЕР НОВИНИТЕ ме свариха в движение - Гале, Ради, децата заслужиха този финал! Много щастливи студентски години в МУ им пожелавам. На другото форумско докторче - също Revolving Hearts

Това е супер несериозно със сгрешения бал. Кой ще си признае, ако му е завишен??? Как пък на моя не му завишиха Rage

# 536
Поздравления за новоприетите студенти!
Успех и на всички, за които чакаме резултати, все още.

Някой запознат ли с какво представлява ISIC картата и задължителна ли е за всички студенти? Защото сега попаднах на един пост във фейсбук, че била задължителна...

https://isic.bg/cards

# 537
  • София
Ако е за СУ - да, пише задължителна .
Ето процедурата за записване, има и инфо за карите  (от ФМИ е, обаче - предполагам за другите факултети са подобни процедурите)
https://www.fmi.uni-sofia.bg/bg/dati-za-zapisvane-na-studenti-pr … oks-bakalavr-2024

Не са уточнили каква информация е дорбе да се посочи в платежното, като излезе класирането мисля да им звънна.

# 538
Къде пише за отворената линия за корекции? Дано оправят всичко и да успеят с класирането утре. Ако си удължат срока за класиране ще изпуснем и ПУ. Тогава вече наистина ще се гръмна.
Аз също много му се чудех и после реших, че ще се запише в ТУ и ще чака второ класиране в СУ, после ще изтегляме документи от първия и ще губим такса 😬😬 Неудобствата на ниския бал са това..
но!! Още не съм проверила дали е възможно. А на него се карам за “последния момент”.

# 539
И за УНСС.Синът ми учи там, ползва сив за разни намаления.

Общи условия

Активация на акаунт