НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 634
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря

# 511
Излезе класиране за МУ-София:
https://etr0.mu-sofia.bg/

# 512
  • София, в момента в любимото ми село Железница
За момент прочетох СУ и изтръпнах. Много съм изтрещяла Joy
Успех на всички и да се похвалите

# 513
Лана попита за медицинско за СУ - сверих пак документите - няма изискване за медицинско. Ако бъркам, моля да ме поправите.

# 514
  • София
Хайде, стискаме палци на докторите и фармацевтите!

# 515
  • София
Не бъркаш, Шарлот. Няма за СУ.

# 516
Да, има МУ - официално имам студентка по Медицина.

# 517
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Честито на девойката на galia_m!

# 518
  • София
Честито на наборката, Галя! Хайде да повлечете крак и за другите от темичката ни!

# 519
  • На планетата земя
Синът ми днес ходиха с баща си да плащат здравните осигуровки и са им обяснили, че периода между МГ и ТУ се заплаща, а ТУ ги осигуряват от момента на започване, тоест от 1.10, а тук друго чета.
И последно да питам ако ще се записва в ТУ(чакаме и ние утре резултати от СУ) ще може ли да плати таксата с моята карта, тъй като все още няма негова.

# 520
Имам си студентка по фармация в МУ София. Благодаря за цялата хубава енергия за наборката. Новината я свари на път за Монпелие, много е щастлива!

# 521
Браво на бъдещата лекарка и фармацевтка! Да е интересно следването им. Имаме ли други деца за МУ?

Имало много сгрешени балове в СУ. Открили са линия за сигнали за корекция. Погледнете балообразуването правилно ли е.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 15:25 от Шарлот

# 522
  • София
Гале, Рада, честитити ви студентки. Да са доволни от избора си и да им бъде интересно и с лекота да си взимат изпитите. Много успех им пожелавам.

# 523
И аз си имам студент в МУ София медицина!Дано всички деца да успеят да изпълнят желанията си!

# 524
Ей, какви хубави новини, момичета, много се радвам за вас!  Да са ви честити и щастливи студентите, стиснати палчета и за останалите чакащи

Общи условия

Активация на акаунт