НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 530
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 495
Ако някой знае последния класиран в Биологическият Факултет с какъв бал е моля да сподели.ПУ

# 496
  • varna
На сайта на университета има изнесени минимални балове по специалности.

# 497
Търсих но не открих.Изглежда влизам другаде

# 498
  • някъде ... тук ...
И преди години ТУ София плащаха здравните от месеца, в който се запишеш. Големият син нямаше дупка и нищо не е плащал. Предполагам, че и сега е така.
За УАСГ наборът не е питал. Ще проверя в системата, но мисля през август чак.

# 499
ЕлиТ преди час записахме младежа. Едната декларация / най- малката/ беше точно за това. Понеже работи и попитах какво да попълни. Щом след 15 септември няма да работи отбеляза неосигурен, което според мен означава че започват с началото на годината.

# 500
# 501
  • В средата на времето
Т.е. УАСГ няма да плащат през летните месеци, а направо от септември, така ли?

# 502
  • София
На някого до момента искали ли са медицинско? Кандидат-студентът го спомена снощи...но не виждам СУ да имат такъв документ за записване.

# 503
Момче е Smiley
Балът ни е 23,79
Първо желание - право редовно, а вие?

Също така имам питане за общежитията на СУ  - в какво състояние са, по колко човека са в стая, какво е заплащането...

Ееее, много въпроси Laughing Ако е момче (конкурент) хич нищо няма да отговоря Laughing

Аз миналата година следих тогавашната 12-класна тема и майките споделяха за общежитията неща, които ми бяха познати от преди 30 години. Някои блокове са ремонтирани, но други са си в ужасно състояние. Не знам ЮФ къде настаняват. Обикновено са по трима в стая, само в "семейните" са по двама. Заплащането все още е някакво комично, в сравнение с цените на дори най-евтините квартири в Сф.

# 504
  • София
Момче е Smiley
Балът ни е 23,79
Първо желание - право редовно, а вие?
Ех, не трябваше да споменаваш този бал
Конкуренцията става жестока Laughing

Не съм Ани, но и тя е с момче и се "борят" за право.

# 505
Благодаря за минималните балове.На второ класиране дали падат и горе долу с колко.Момиче за микробиология и вирусология по първо желание.бал 26

# 506
  • В средата на времето
Lana, на моя син му трябваше при записване, но все пак е друг университет.

# 507
  • Бг-мама
Ако някой знае последния класиран в Биологическият Факултет с какъв бал е моля да сподели.ПУ
https://uni-plovdiv.bg/uploads/site/ksk2024/%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D … BD%D0%B5-2024.pdf

# 508
  • Пловдив
ЕлиТ преди час записахме младежа. Едната декларация / най- малката/ беше точно за това. Понеже работи и попитах какво да попълни. Щом след 15 септември няма да работи отбеляза неосигурен, което според мен означава че започват с началото на годината.
Моят се записа сам...в резултат какво и къде е отбелязал не знам. Той сега работи при баща си, с договор и дали е отебязал, но това ще е само лятото. Видях, че е върнал попълнени, но невзети уверения, питам го защо не си ги подпечатал, ми те ни му били казали...някой ще го чака да му обяснява на него. Просто ще си го проверя в НАП

# 509
  • varna
Предполагам, че след излизане на резултатите в СУ ще има разместване, но с колко не мога да кажа. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт