НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 550
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 630
  • София
.....
Синът ми нищо друго и никъде другаде не е кандидатствал, и дори резервният вариант за НБУ го остави за по-нататък, ако СЪВСЕМ не стане тук. Скъса ми нервите. Ами неговото си е, и ДЗИ-то, и решението, да се оправя. Ай сиктир Simple Smile

ПП. Хванахме се на бас, че ако го приемат на първо класиране, ме помъква на фитнес и ще ми е личен треньор шест месеца - по 4 (четири!!!) пъти седмично. Честно казано, малко съм раздвоена за резултатите днес Simple Smile

Мислех си , че само моето диване е толкова лудо ,че да пише само едно нещо и то само в СУ Imp

Много сме- силни сме !!!! Satisfied

п.п.- това с фитнеса ......не е толкова топло ,че да слънчасам и аз чак до там Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 631
  • София
ПП. Хванахме се на бас, че ако го приемат на първо класиране, ме помъква на фитнес и ще ми е личен треньор шест месеца - по 4 (четири!!!) пъти седмично. Честно казано, малко съм раздвоена за резултатите днес Simple Smile
JoyJoyJoy да разбираме, че си ок и кротко да изчакаш второ класиране.

# 632
  • София
п.п.- това с фитнеса ......не е толкова топло ,че да слънчасам и аз чак до там Stuck Out Tongue Closed Eyes

Говори ми... Стратегията ми е, ако се наложи, да отложим старта за началото на академичната година - той на лекции, аз при дъмбелите. Може пък да го разсея и да забрави Smiling ImpSmirk

# 633
.....
Синът ми нищо друго и никъде другаде не е кандидатствал, и дори резервният вариант за НБУ го остави за по-нататък, ако СЪВСЕМ не стане тук. Скъса ми нервите. Ами неговото си е, и ДЗИ-то, и решението, да се оправя. Ай сиктир Simple Smile

Мислех си , че само моето диване е толкова лудо ,че да пише само едно нещо и то само в СУ Imp

Много сме- силни сме !!!! Satisfied

Толкова рефреш от сутринта на страницата за прием, че съм с нула продуктивити на работа 🙂
vnd, ама твоят човек само Психология ли е писал?
И ние не подредихме желанията по най-добрия начин, но каквото-такова, надяваме се на чудо 😌

# 634
+ едно диване. Знам му паролата, та аз кандидатствах в ТУ, филиал Пловдив. Каза, че така или иначе, няма да учи там. 😬
Отщя ми се вече тоя СУ.

# 635
Резултатите от СУ в линка за кандидатсване ли ги чакаме? Или през 9 линка в 10-тия Simple Smile

# 636
  • София
feel_u- даммммм
не можах да го разбера това, при положение, че има възможост да кандидатства електронно и то навсякъде в България и извън нея Rage
Едно време аз имах само 3 опита- и обикалях като залухава Imp

# 637
  • София
Резултатите от СУ в линка за кандидатсване ли ги чакаме? Или през 9 линка в 10-тия Simple Smile

В профилите на кандидатите. Мисля, че СУ нямат практика да публикуват минимални балове по специалности, а и въобще... Оправдават се неуместно с GDPR. Може пък тази година да възприемат практиките от другите ВУЗ и да си кажат пък веднъж и те.

# 638
В онлайн прием - с ЕГН и регистрационен номер

# 639
  • София
...Мисля, че СУ нямат практика да публикуват минимални балове по специалности, а и въобще... Оправдават се неуместно с GDPR....
Не публикуват на страницата си, но дават информация, ако я поискаш.
Много бяха любезни, когато контактувах с тях, относно миналогодишните балове.

# 640
  • София
В онлайн прием - с ЕГН и регистрационен номер

Към момента все още няма нищо качено от СУ. Надявам се скоро да публикуват класирането.

# 641
  • София
Pisho, кажи му, че специално за фитнеса имаш ново лице и аз ще те заместя. Имам нужда някой да ме натисне, че май само с минаване покрай него няма да ми се получат нещата.

# 642
Да е здрава и честита рожденичката! Моя син също е рожденик и чака класирането в СУ. Голямо чакане.... жега.

# 643
  • София
Честито на рождениците! Да получат най-хубавите подаръци днес!
Не остана, момичета, дръжте се! Simple Smile

# 644
Синът ми е в някаква Месинджър група за КСК 2024 и ме информира току що, че майката на някоя от кандидатстващите девойки е звъняла в СУ и са казали, че след 15 ч ще има резултати.... Не знам доколко е достоверно, но поне да поработим малко днес до 15 ч 😁

Общи условия

Активация на акаунт