НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 490
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
УНСС ме интересува дали връща част от таксата.
Вчера им звънях на УНСС с този въпрос. Когато започне семестъра, записаният студент подава заявление до ректора за връщане на сумата. Възстановяването става в края на септември.

Сигурна ли си? На мен ми казаха, че такса връщат ДО началото на семестъра (80%). Започне ли - нищо не връщат. Така е и в СУ.

# 676
  • нейде там, където ....
Честити да са рожденниците!
Честито на приетите в МУ ... да не изпусна, няма да избороявам, ама мислено съм поздравила всеки, като съм чела!

Честито и на приетите в другите университети!

.....
Синът ми нищо друго и никъде другаде не е кандидатствал, и дори резервният вариант за НБУ го остави за по-нататък, ако СЪВСЕМ не стане тук. Скъса ми нервите. Ами неговото си е, и ДЗИ-то, и решението, да се оправя. Ай сиктир Simple Smile

ПП. Хванахме се на бас, че ако го приемат на първо класиране, ме помъква на фитнес и ще ми е личен треньор шест месеца - по 4 (четири!!!) пъти седмично. Честно казано, малко съм раздвоена за резултатите днес Simple Smile

Мислех си , че само моето диване е толкова лудо ,че да пише само едно нещо и то само в СУ Imp

Много сме- силни сме !!!! Satisfied

п.п.- това с фитнеса ......не е толкова топло ,че да слънчасам и аз чак до там Stuck Out Tongue Closed Eyes

И моето дете беше с единствено желание. Прието и записано. Ще се опитам да намеря статистика за баловете, за следващите набори, но няма особен интерес за там от форума.

Писана съм и аз за опитно зайче в тренировки и фитнес, но само два пъти седмично.

# 677
  • София
И за мен е по-логично да върнат таксата преди началото на уч.година,ако си изтеглил документите си.В сайта на УНСС не откривам нищо по въпроса.Някой дали го е срещал разписано някъде?

# 678
  • Пловдив
А и мен ме закара кандидат-студентката на спорт - пилатес реформърс, за да не била сама. Да, ама на мен ми хареса, действа много добре на гърба ми. Та сега сама си ходя, тя пак ходи на фитнес, било я стягало повече.
За протокола рефрешвам на всеки 20 минути сайта на СУ.

# 679
  • Smolyan
Вчера им звънях на УНСС с този въпрос. Когато започне семестъра, записаният студент подава заявление до ректора за връщане на сумата. Възстановяването става в края на септември.

Сигурна ли си? На мен ми казаха, че такса връщат ДО началото на семестъра (80%). Започне ли - нищо не връщат. Така е и в СУ.
Ами ... сигурна съм, в това какво ми каза една дама. Дали тя е сигурна в това, не знам. Нека някой друг да звънне. И мен ме интересува този казус.

# 680
  • София
А всъщност в профила на кандидата трябва да се появи класирането му, нали?

# 681
# 682
Вчера им звънях на УНСС с този въпрос. Когато започне семестъра, записаният студент подава заявление до ректора за връщане на сумата. Възстановяването става в края на септември и е 70 % от целия размер.
Няма логика хем да е когато започне семестъра - тоест след 1 октомври, пък в края на септември да се възстановява сумата. Според мен си е точно - преди да започне семестъра.

# 683
  • София
Честито на хлапетата на Ради, Галя и jd! И на всички вече приети и успокоени деца и родители.
Успех и късмет на чакащите СУ. Спунк, Ани, много положителни мисли и енергия ви изпращам.

# 684
  • Sofia
За УНСС - от отдел "Прием" не можаха да ми кажат (предположиха до 2 седмици от записването) и ме насочиха към отдел "Студенти" на тел. 028195578. На него една дама ми даде този отговор - до преди да е започнала учебната година. Разписано не го намерих аз.

# 685
  • Smolyan
Вчера им звънях на УНСС с този въпрос. Когато започне семестъра, записаният студент подава заявление до ректора за връщане на сумата. Възстановяването става в края на септември и е 70 % от целия размер.
Няма логика хем да е когато започне семестъра - тоест след 1 октомври, пък в края на септември да се възстановява сумата. Според мен си е точно - преди да започне семестъра.
Участвам в една месинджър група за прием 2024 УНСС. Там администратора написа, че семестъра започва от 17.09 .

# 686
  • София
Специални поздравления за бъдещите лекари и фармацевти!

# 687
  • София
...И моето дете беше с единствено желание. Прието и записано. Ще се опитам да намеря статистика за баловете, за следващите набори, но няма особен интерес за там от форума....
Честито, с лекота да върви напред!

# 688
  • София
jd, честито на младежа. Да му е забавно и интересно.
И 13 часа мина и 14 също, след малко и 15 часа ще стане, а класиране няма и няма. И аз нямам достъп до профила на младежа и хвърлям от време на време по един поглед тук в темата, но си оставам само с погледа Laughing

# 689
Направо прекалиха!

Общи условия

Активация на акаунт