НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 468
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 690
  • София
И аз съм без достъп до профила му. Мислех, че съм единствена...диванета.

# 691
  • София
Като ви казвам,че четат…след малко ще пуснат.Въпросът е колко е това малко.
jd честито на твоето дете!

# 692
  • Бг-мама
Тия направо са за бой. Колко пък да е трудно да му се невиди. Съсипаха родителите. Тия в ПУ , рано го пуснаха. В ТУ също . Е вярно , че беше малко грешно в ТУ Пловдив , но поне имахме за какво да си чешем езиците докато разберем какво е искал да каже авторът.

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 14:54 от Зечова

# 693
УНСС И НБУ май и те по-рано пуснаха.
   Сега ще пуснат СУ и сайта ще блокира.

# 694
  • София
Наистина прекалиха.Imp
Много се смях на коментарите с киселините Laughing.
Много деца чакат СУ и не се записват в ТУ. Моят синковец и няколко негови съученика са в това положение.
Не искам да си представям утре какво ще е за записване в ТУ на неприетите в СУ.
Добре, че ТУ дадоха още един ден допълнително.

# 695
  • София
Дано не търся под вола теле, но ми се струва, че бавенето има връзка с това,че част от децата са приети в ТУ и чакат класирането на СУ, за да решат къде да се запишат (Успех,  Спунк Heart )

# 696
  • София
Както се мотаят СУ, да не ги изпреварят от МОН с малките?! Ще е голям резил...

# 697
  • София
Дано не търся под вола теле, но ми се струва, че бавенето има връзка с това,че част от децата са приети в ТУ и чакат класирането на СУ, за да решат къде да се запишат (Успех,  Спунк Heart )
Да вече е прекалено....
Нарочно го правят ....идва ми да отида и да ги ......
Rage
Оммммммммм Triumph

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 15:20 от vnd

# 698
  • у дома
Дано не търся под вола теле, но ми се струва, че бавенето има връзка с това,че част от децата са приети в ТУ и чакат класирането на СУ
А тези във ВТУ,където крайния срок е днес..

# 699
А утре сме на бЕло, заради седмокланичетата братчета и сестричета. Черният ми дроб тази година е застрашен
Laughing

# 700
Дъщеря ми завърши СУ преди 3 години.Беше адски разочарована от организацията , комуникацията, от всичко.
    Светле, приятелката на сина ми рискува и се отказва от ВТУ,чака СУ. Щяха да ходят в Търново да чакат, но като излезе Благоевград, се отказа .И там е приета.

# 701
Ето,стана 15ч. Вече трябва.

# 702
  • у дома
Дъщеря ми завърши СУ преди 3 години.Беше адски разочарована от организацията , комуникацията, от всичко.
    Светле, приятелката на сина ми рискува и се отказва от ВТУ,чака СУ. Щяха да ходят в Търново да чакат, но като излезе Благоевград, се отказа .И там е приета.
Дано има късмет и успее в СУ Heart

# 703
Аз от егоистична позиция се вълнувам,щото ако тя е в Благоевград, той в София.....няма да се прибира така често

# 704
  • София
А утре сме на бЕло, заради седмокланичетата братчета и сестричета. Черният ми дроб тази година е застрашен
Laughing
Но може и Етомира да се окаже права и да вземат да изпреварят СУ... нямам думи и аз. Не ми се мисли какво ви е на майките, дето чакате днес, и утре пак. Дано поне МОН се наканят да е след кафето, към 10. Много сме тук, които насочваме позитивна енергия за седмокласничетата.
Ха, Марулета, и на теб не ти е лесно Simple Smile. Хайде, дано е в София, да са си заедно.
Мина 15ч., да се чувстват свободни да публикуват.

Общи условия

Активация на акаунт