НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 410
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 825
aniK дребното снощи по време на вечеря се сети да пита и кога ще излязат резултатите. Изобщо това дете е над нещата. Баткото по друг начин беше.

# 826
Стискам палци и аз за добро класиране на седмо класиците! И навреме да публикуват резултатите, не като СУ вчера след незнам кое кафе!

# 827
Стискам палци за 7мокласниците! Днес отиват моите да подава гаджето за 2ро класиране.

# 828
  • Варна
Добро утро! Виждам, че MIK е пуснала моя снимка и благосклонно е коригирала талията ми Stuck Out Tongue Winking Eye
Приет по второ желание. С един наръч документи снощи отпътува за София в размисъл дали да подава и къде.
За балове съм неведение, нямам достъп.
Стискам палци за малките.

# 829
  • Разпиляна във въображението
Стискаме Simple Smile Успех!

# 830
  • София
Успех и честит прием на големите деца!
Стискам палци за 7- класничетата! Да бъдат приети там, където най- много искат!

# 831
И моята дъщеря е приета по второ желание в СУ, специалност статистика. Отиваме да се запише в УНСС по първо МИО, но ще подаде и за второ класиране в СУ. Дано да има късмет и това, което запише да й е приятно за учене и работа.
Все се надявах да учи в СУ, но май няма да ме огрее🙃

# 832
  • София
Честито на всички новоприети и успех на децата, решили да изчакат второ класиране!

За статистиката, мин. бал за приложна математика 24,35.

# 833
Много висок бал за приложната математика тази година. Дано някой се откаже, та и ние да се доредим🙃

# 834
Ако правилно съм събрала баловете за фми, само СИ за момчета и Приложна математика за момичета не може да се влезе с 6.00 от изпит, а трябва високо дзи пп мат, нали така?

# 835
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Успех днес и на малките ни братчета и сестрички! Да бъдат приети там където най-много искат! Flowers Four Leaf Clover

# 836
  • София
Много висок бал за приложната математика тази година. Дано някой се откаже, та и ние да се доредим🙃

Мария да, така излиза.
Ние по всяка вероятност ще се откажем.

Успех!

# 837
Благодаря! Успех и на вас!

# 838
  • София
Късмет на седмокласниците днес. Всички да бъдат приети по първо желание Flowers Four Leaf Clover
На наборите успех на второ класиране.

# 839
  • София
Хайде, стиснати палчета и днес! Да се похвалите с доволни гимназисти!

Общи условия

Активация на акаунт