НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 88 596
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Благодаря за темата и успех на всички деца!

# 16
  • В кошера...
Стискам палци за всички деца!
Ние ще се потим вероятно до края и по този повод взех да чета за класиранията. Тези обяснения за незаетите места, обявени след окончателното 2-ро класиране в СУ, не са ми много ясни...
"В допълнителния прием могат да участват кандидати, които са участвали в класиранията, но не са приети, както и такива, които не са участвали досега в кандидатстудентската кампания на Софийския университет, но отговарят на условията за прием."
Това означава ли, че ако си приет на второ или по-ниско желание и депозираш дипломата, но се окаже, че има свободно място, което предпочиташ, няма как да подадеш документи?
И как процедират другите университети?

# 17
Страхотно заглавие на новата тема! Само със страхотни новини да се напълни!

# 18
Записвам се и аз с благодаря и да ни е на късмет и в очакване на новини за мястото на срещата 😁.

# 19
  • София
Копие отново от ФБ Simple Smile

Твърдението е, че тази година трето класиране за СУ не се предвижда. Всичко приключва в края на юли със записването след второ класиране. След това, през септември вероятно ще се обяви кампания за допълнителен прием за незаетите места, но тя е изцяло нов, независим процес и няма отношение към записването по-рано - регистрираш се отново, подаваш документи отново и плащаш таксата за участие в класирането отново Simple Smile Но най-добре да се пита на обявените телефони.

# 20
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата! Сърцето ми се свива Simple Smile

# 21
pisho, точно така е, целта е да се плати за трети път, (ако си се явявал и на изпити в СУ), опасни са!
Първо за изпити, втори път за класиране, трети път - за допълнителен прием, ако участваш.
Нямало трето класиране, защото нямало кандидати.
Изпитите бяха на 9 и 16 юни, работите може да си видиш чак на 15 и 16 юли.

# 22
  • В кошера...
Pisho, това го видях и взех да търся указанията за подаване след обявяване на незаетите места. Вече не се нарича трето класиране, така е! Но не намерих и как ще се случват нещата. И миналата година е имало https://btvnovinite.bg/bulgaria/kriza-za-studenti-su-sv-kliment- … itelen-priem.html
Явно ще протича като независимо класиране?

# 23
Здравейте, успех на всички деца!
Да напомня, че за кандидатстващите в ТУ София е отворен тестът за проверка на нивото по английски език.

https://priem.tu-sofia.bg/newsEvents/377

# 24
  • В средата на времето
Някой от приетите в УАСГ дали се записа вече? Имам въпрос за студентската книжка - остава ли в университета за извеждане или подписване, или веднага я подпечатват и връщат?

# 25
  • София
Някой от приетите в УАСГ дали се записа вече? Имам въпрос за студентската книжка - остава ли в университета за извеждане или подписване, или веднага я подпечатват и връщат?

Формално би трябвало да се подписва от ректора, тъй че надали да става веднага. В СУ, като се записвах преди няколко години за поредната магистратура, си изчакахме чинно около месец - аз почти до сесията Simple Smile, преди да си вземем регистрираните и подпечатани книжки, нали се водят свръхофициален документ Simple Smile Интересно ми стана въможно ли е автоматично да се връчва някъде още при записване.

# 26
  • София
Много късмет на всички, които чакат класиране!

Благодаря на всички, замесени в създаването на новата тема.

Моята наборка вчера започна работа като сервитьор на събития. И изненадващо е много доволна. Аз също съм хепи, защото това й дава възможност да излезе от балона на нейния социален кръг. Че май има доста изкривена представа за света.

# 27
  • Пловдив
Izida, останала е за подпис там. Кога ще е готова,  отговорът беше другият път..
Благодаря и аз на всички замесени в пускането на темата. Успешна да е за всички!

# 28
  • В средата на времето
Благодаря, viara! Моята логика също говореше, че би трябвало да остава, но моят син ме обърка с неговото - да, дадох книжката, върнаха я... и след 2 секунди - бе на са ми я върнали. 🙄 И аз вече реших, че я е забравил. 🙄😊

# 29
  • София
Ох, като чета за вече записани, започва да ми пари под лъжичката от нетърпение за класиране вече Simple Smile И кехлибареното не върви хич в тия жеги. Трябва да сменям успокоителното.

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 17:53 от pisho

Общи условия

Активация на акаунт