НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 675
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Нали подадохме и в СУ, та при нас няма изчислен бал срещу избраните специалности.
Ради, Галя, честито на девойките!

Появи се и при нас бала в СУ.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 16:22 от Alexandra

# 556
  • София
pisho, Lana, много благодаря. Цял ден гледах и се чудех къде са тези такси. Въобще не предположих, че точките са линкове Laughing. Вярно, че им е безумен сайта.

# 557
Честито на медиците! Успех и от тук нататък!
                  Като видях колко много сте писали реших ,че е излязло класирането в СУ! Yum

# 558
И аз открих днес точките 😄
 Помислих си “да им имам и програмистите.. 😊 Нали във ФМИ кандидатства синът ми..

# 559
  • Sofia
Нали подадохме и в СУ, та при нас няма изчислен бал срещу избраните специалности.
Ради, Галя, честито на девойките!
Аз сутринта, като погледнах, имаше изчилен бал .Сега пак е нула.

# 560
  • София
И аз открих днес точките 😄
 Помислих си “да им имам и програмистите.. 😊 Нали във ФМИ кандидатства синът ми..
Като влезнат, ще им кажем какви са ни оплакванията, да го оправят Joy
И аз едвам открих, че се линкове, но първо гледах и на телефон та съвсем.

# 561
  • Бг-мама
Честито на всички медици! С гордост да практикуват професията , да бъдат оценени и Дай Боже никога да не допуснат грешка!
Толкова съм емоционална , че се поставих на мястото на всяка една майка, която днес е видяла приет Медицина и ми се доплака честно! Голяма гордост е това да имаш толкова отдадено и трудолюбиво дете , което да постигне това. Не е никак лесно! Вероятно щото пък моя е мързелив и почиваше и заради тях.

# 562
  • София
Честито и от мен на всички новоприети студенти!Успешни да са студентските им години!
Стиснати палци за всички,които очакват класиране.

# 563
На сайта на СУ са публикували къде става записването по факултети и потвърждаване за участие в следващ етап на класиране на новоприетите студенти за учебната 2024/2025 г., както и какви документи се изискват.

https://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/priem/priem_za_obrazovate … bnata_2024_2025_g

# 564
  • София
Честито на бъдещите лекари и фармацевти! И на добър час им желая!
Темата е супер позитивна напоследък!
Стискам всички възможни палци за утре и петък! Дано да остане все така хубаво настроението!

# 565
Нещо се обърках.  В сайта на фми пише че трябва да се плати 450лв семестриална такса ,а сега в сайта на СУ виждам 900лв такса за първи семестър. Кое е вярното

# 566
И аз да се похваля със студент Дентална медицина в МУ София. Успех на всички деца! И нека лятото започне сега

# 567
Нещо се обърках.  В сайта на фми пише че трябва да се плати 450лв семестриална такса ,а сега в сайта на СУ виждам 900лв такса за първи семестър. Кое е вярното
                  Погледни внимателно - това да не е годишна такса. В сайта им таксите са годишни.

# 568
  • София
И аз да се похваля със студент Дентална медицина в МУ София. Успех на всички деца! И нека лятото започне сега

Първо, честито!

Второ, чакай малко за лятото! Утре е СУ, в петък са мъничките! После второ класиране и някъде в края на месеца можем да си говорим за лято.

# 569
https://www.mon.bg/nfs/2024/06/pr-studentski-taksi_rms-prilozhenie-r_05062024.pdf
Това е линк от сайта на МОН с постановлението за утвърждаване на таксите за държавна поръчка. Прието е без изменения, така че таксите са актуални.

Общи условия

Активация на акаунт