НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 615
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Понеже не съм запозната - това 39 от 40 възможни ли е?

# 586
39 от 42. Ако някой има 5.50 по БЕЛ -ДЗИ му трябва по 5.58 на изпитите по биология и химия.  А тези изпити са много тежки, 6 момичета се борят за 1 място медицина,  4 момичета за 1 място фармация.

# 587
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ети, това все едно питаш 29.36 от 30 възможно ли е?
Това, за което ние чакаме
39 от 42. Ако някой има 5.50 по БЕЛ -ДЗИ му трябва по 5.58 на изпитите по биология и химия.  А тези изпити са много тежки, 6 момичета се борят за 1 място медицина,  4 момичета за 1 място фармация.
Май все пак не е същото

# 588
Не, от 42. В МУ се утрояват оценките от изпита плюс ДЗИ по български.
В общи линии такъв бал, ако приемем, че на ДЗИ оценката е 6, означава две по 5.50 на изпитите. Което е доста сериозна цедка, но така и трябва.
Сега остава и момчетата да се стегнат Grinning

# 589
  • София
Много ви благодаря!
Това са много впечатляващи резултати! Браво на децата!

Аз имах комфорта да не кандидатства в България и не ми се наложи да разучавам балообразуване. Затова задавам тъпи въпроси!

Нинка, 29.36 от 30 е УАУУУ.

# 590
Просто СТРАХОТНИ ДЕЦА! Браво! То няма какво повече да се каже! Дано са толкова щастливи, колкото са успешни - и те, и родителите!

# 591
Ако някой знае последният срок за записване в Аграрния университет Пловдив.Сайта е пълна каша.

# 592
  • Разпиляна във въображението
Добро утро, момичета! Успех на всички днес!

# 593
# 594
  • София
Успех и късмет днес и утре на малки и големи Simple Smile

# 595
  • В средата на времето
Успех и от мен на всички, стоически изчакали класирането в СУ! 🤗 Всеки да бъде приет и то там, където иска! 🍀 😊

# 596
Добро утро! Стискам палци и успех и от мен на чакащите днес!
  Медиците вдигнаха сериозно летвата, браво!!!!!

# 597
  • Sofia
Върти ми се една мисъл в главата - да кажем, че не го приемат в СУ, а той запъне краката за там. Искам да му обясня какво се случва догодина - оттук нататък винаги с този бал участва, нали? Нищо не може да бъде променено. И ако догодина ДЗИ е по-лесен, ще има още по-високи балове. Нещо за хора, завършили друга година, но имащи оценка от ДЗИ Thinking (върти ми се в главата, че за такива като мен например, които нямат оценка от ДЗИ, се организира изпит)

# 598
Върти ми се една мисъл в главата - да кажем, че не го приемат в СУ, а той запъне краката за там. Искам да му обясня какво се случва догодина - оттук нататък винаги с този бал участва, нали? Нищо не може да бъде променено. И ако догодина ДЗИ е по-лесен, ще има още по-високи балове. Нещо за хора, завършили друга година, но имащи оценка от ДЗИ Thinking (върти ми се в главата, че за такива като мен например, които нямат оценка от ДЗИ, се организира изпит)
Ани, не го мисли сега. Изчакай класирането днес, сигурна съм че ще го приемат. УСПЕХ

# 599
Добро утро! Стискам палци и успех и от мен на чакащите днес!
  Медиците вдигнаха сериозно летвата, браво!!!!!
Бъдещите медици и фармацевти имат БРАВО и от мен! Изпълниха ми душата като видях баловете за прием. Като работеща в тази среда се радвам, че след време ще има млади,  образовани и уважителни млади медици.
Съжалявам само,  че в провинцията все по-малко намират реализация.
Браво и на родителите възпитали ги в отговорност
и постоянство, защото за мен тези резултати не стават с учене само в XIl клас. 
Чакам днес класирането СУ заедно с всички вас и стискам палци всяко дете да се види ПРИЕТ!

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 07:32 от Димис

Общи условия

Активация на акаунт