НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 425
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Съ-бра-хме-се Grin Laughing Утре се записва и дим да ни няма - той по моря, ние по планини. Ако се срещнем някъде преди октомври, може и да ме хване за... фитнеса Simple Smile

И аз разпечатах документи които бяхте пуснали тук/пак благодаря/ и утре да отива да се записва

А моя милост с удоволствие и спокойно в неделя отпрашва на морето!!!!

Синчето да се спасява- мисля че предостатъчно направих....
Smiling ImpSmiling ImpSmiling Imp

# 781
Драмата при нас е,че е задочно, а госпожицата иска редовно.

# 782
  • Шумен
Здравейте, благодаря,че сте толкова активни та да сме в час и ние само четящите 😀!

Да се похваля и аз с приет младеж в СУ, първо желание Икономика и финанси с АЕ
Бал 23.34, минимален 22.90.
Бизнес администрация с АЕ Минимален бал 20.11

Поздрави за всички приети деца и успех на останалите! 🍀

# 783
  • Берлин
Аз не се чувствам "свойски" тук, защото ви помолих за помощ преди няколко дни. Но преди да забегнете по заслужени почивки, искам да ви благодаря за помощта и тук, и на лс. Благодаря ❤️
Още не знам какво е нашето класиране, ще пиша, когато е ясно.

# 784
  • Пловдив
Здравейте,

Чета ви и се информирам много от вас, за което благодаря!
Дъщеря ми е приета в ПУ и утре е последния срок за записване.
В СУ е приета 3-то желание, иска да участва в следващо класиране.
Възможно ли е да се запише в ПУ и да изчакаме 2-ро класиране в СУ?
Ако се придвижи нагоре, ще се отпише от ПУ, ако - не, остава в ПУ.
Чисто технически възможно ли е /в ПУ само сверяват дипломата и я връщат и може да се депозира в СУ/? Така ли е?

Да, може. Миналата година и с моята дъщеря така направихме. И след като я приеха в СУ, я отписахме от ПУ и те веднага и върнаха таксата.

# 785
  • София
Драмата при нас е,че е задочно, а госпожицата иска редовно.

Марулета - ще има разместване на второ класиране за българската филология със сигурност. Има ли вариант да се запише в Благоеврград с копие на дипломата, пък да си депозира в СУ оригинал за участие във второ класиране. Може да изгуби някакъв процент от таксата обаче.

ПП. Сега погледнах - ррогнозните балове на Санака поне при мъже за специалностите, които ни интересуват, се оказаха доооста точни.

ПП2. Утре ще ви наглеждам за седмокласниците. И пак - стискам палци, и късмет, и успех! Сега отгивам да се отдам на коктейли с пенливи напитки Simple Smile

# 786
Честито на новоприетите студенти, успех на останалите на второ класиране! Нека за всеки да се случи най-доброто за него!

# 787
Малко балове и от мен - момче. Дано сме полезни на тези след нас 🤗

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 20:30 от feel_u

# 788
  • Разпиляна във въображението
Ние записваме утре УНСС, че е приета първо желание и чакаме раздвижване при второ класиране в СУ.

# 789
  • Smolyan
Ние записваме утре УНСС, че е приета първо желание и чакаме раздвижване при второ класиране в СУ.

Ако не е тайна, каква специалност е приета в УНСС?

# 790
  • В средата на времето
Miriel, какво и е първото желание? Дано се раздвижат нещата в исканата от нея посока! 🤞

# 791
  • Разпиляна във въображението
Публична администрация.

# 792
Някой има ли информация колко е минималният бал за "Право" в Софийски университет? момичета/ момчета

# 793
Писах: 23,67

# 794
Здравейте! И моят син е приет в Софтуерно инженерство по първо желание, но като лауреат от НОИТ, т.е. извън обявените места. Започнахме да подготвяме документите за записване, но   се натъкнахме на проблем при заявката на задължителната студентска карта (т. 8 от указанието). На втората стъпка иска факултетен номер и сканирана студентска книжка или уверение от университета, но как да ги имаме преди записването. А трябва да се представи копието на тази заявка при записване.
Може би аз грешно тълкувам, но смятам, че има недоразумение в това изискване.
Ако някой може да ми помогне с насоки, ще съм много благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт