НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 367
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Нормално платежно, стандартен превод през онлайн банкиране - с този номер при мен излиза като плащане към бюджета, попълнете си го направо там, ако банкирането ви предлага такова разграничение - важен е IBAN, BIC въобще не Ви интересува - в платежното дори не е отпечатан, така като гледам. Фокусирайте се върху данните на студента и специалността в описанието и поясненията.

Марулета, не плаща, още не е ясно какво точно ще учи, плаща, като се записва окончателно Simple Smile

# 856
Марулета, не, разбира се Simple Smile

# 857
  • София
Отворили са централен вход в Ректората на СУ и там, в централно фоайе са организирали доброволци от студентските общности, които помагат за попълване на документи и канцеларии. Свежо е Simple Smile Обръщат внимание дали е платена таксата за електронната студентска карта, може да покажете и на телефон, ако нямате разпечатка. Другото е както го обсъдихме тук Simple Smile

# 858
Отворили са централен вход в Ректората на СУ и там, в централно фоайе са организирали доброволци от студентските общности, които помагат за попълване на документи и канцеларии. Свежо е Simple Smile Обръщат внимание дали е платена таксата за електронната студентска карта, може да покажете и на телефон, ако нямате разпечатка. Другото е както го обсъдихме тук Simple Smile
Да, и миналата година беше така и ме впечатлиха приятно. Пред входа на химическия факултет имаше разни младежи, които проверяваха какво носиш, какво си попълнил, ако нещо не е както трябва, помагаха да се оправи и всъщност вътре ставаше много бързо, защото влизаш с готови изрядни документи. Чудесна идея!

# 859
  • София
Да се похваля с успешно записан студент Психология в СУ Smile

Отиде с всичко попълнето,разпечатано и платено,само студентска книжка е взел там... и за 30мин е бил готов
Да не повярваш колко добра организация в СУ,след вчерашния тормоз.

късмет и успех на всички,които остават за 2-ро класиране Flowers Four Leaf Clover

както и на седмокласниците днес Flowers Four Leaf Clover

# 860
  • София
Обаче има страшно много хора. Моят от час стои и чака и няма изгледи да мине скоро. В 13 часа има друг ангажимент и след малко трябва да тръгва. А мисля, че и канцеларията след малко ще пусне кепенците и записването най - вероятно ще се отложи за другата седмица. Та, до тук с добрата организация Sad

# 861
Моето тръгна към 9 и в 12 писа, че се е записала, това за МУ.
Чудеше се дали да разпечатва едни формуляри от сайта, които на всичкото отгоре бяха ксерокопия.
И една смешка от изискванията - трябваше да си разпечата компютърно въведен личен имейл.

# 862
Аз имам един въпрос - при записването дават ли на децата график на занятията, учебен план, необходима литература и т.н.?

# 863
Синът и приятелката му тръгнаха в 9 ч от нашия град, на 100тина километра от София.Оставили си колата пред неговата квартира и хванали метро до Ректората. ПРеди малко ми писа,че няма хора, тя вече почти е готова с документите, бързо ставало. Това във Факултет Славянски филологии.

# 864
  • София
Не е успял да се запише, в 12 часа точно са затворили Sad В понеделник взима храна, вода, освобождава се от всякакви ангажименти, въоръжава се с търпение и ще прави втори опит. Дано да е успешен Laughing.
Чудя се на ръководството на ЮФ. При положение, че още първите дни ще се изсипят n на брой супер нетърпеливи деца да се запишат, защо не са направили канцеларията с непрекъснато работно време. Едва ли имат само една служителка, която може да върши тази работа, за да затварят за обедна почивка. Още не е започнал да учи и вече ме ядосаха Laughing Дано да е само това.

# 865
Не само ЮФ имат обедна почивка, всички.

# 866
Оф, Марти, то тая сага със записването е още от времето, когато аз учех в СУ. Работното им време беше от 10 до 12 и от 14 до 16, ако искаш. Тълпи студенти, супер бавно става, чакаш, изнервяш се, уморяваш се. И това беше не просто като се записваш, ами всяка божа година в началото на курса. А на нашата специалност секретарката беше мега гига хипер ултра бавна. По мое време между другото беше точно само една, за всяка специалност имаше един човек и това е, други не припарваха там до свещените книги.

# 867
В това отношение УНСС са топ.Всичко е дигитализирано, дори нямат хартиена студ. книжка.Синът ми учи там и е супер доволен. Скоро ми разказва за някакви роботи,дето ако не си знаеш програмата , или аудиторията, те упътват.
   Щерката завърши СУ, във Философския, никак не беше доволна от организацията там. Когато тя завършваше, един бивш министър на образованието/Танев/ изненадващо напусна факултета и имаше проблем с кредитите на някои от студентите. Оставиха ги без опции да избират нещо друго ,защото беше по никое време.

# 868
  • София
...Все още се двоуми къде да е студент. Приет е в ТУ(Информатика и софт.науки), но се чуди за СУ (Информационни системи).
Давам непоискан съвет Blush - да провери програмата, по която учат и да прецени. Синът ми така избра в СУ споменатата специалност (не сега, преди години), защото в специалностите в ТУ имало тежки математики. И после си говореха с негови приятели от ТУ, как те съжаляват.

# 869
  • София
Две са дамите в канцеларията в ЮФ - една за мъже, другата за момичетата. Синът ми сутринта се е записал за половин час, в 9 беше готов, отворили са точно в 8:30, преди него е имало две момичета и две момчета. Средно по 10 минути на човек. Но всички са били с приготвени предварително документи. Аз отидох в 9 да го взема да пием кафе и тогава видях организацията в Централно фоайе. Бил е там в 8:15, де, да пази място. Та, лично той е много доволен от инспекторката на ЮФ, много любезна и експедитивна била, дала му лист с фак.-номера му Simple Smile и с основна информация кое къде да провери, да свали програма, да се регистрира и т.н. “Ранно пиле” е инструкцията, демек.

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 13:35 от pisho

Общи условия

Активация на акаунт