НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 340
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Аз имам един въпрос - при записването дават ли на децата график на занятията, учебен план, необходима литература и т.н.?
Не, нищо не са дали - факултет по сл. филологии. Дават факултетен номер и връщат дипломата.

# 871
  • Разпиляна във въображението
Дъщеря ми се записа в УНСС за около 30 Мин с попълването на документите. Добра организация, студенти, които упътваха, разясняваха, много гишета, пос терминали. Но не е плащала за студентската карта. Тя е три в едно - студентска книжка, картата Isic и банкова на ДСК.

# 872
  • нейде там, където ....
Чакам да се похвалят сега и за седмокласниците. Излезли са резултатите, според Дидева.

# 873
Ние ще пробваме на второ класиране, макар че и това му харесва.

# 874
  • София
И дъщеря ми за второ. И хич не е доволна Disappointed

# 875
Здравейте! Нахлувам тук с един бърз въпрос ! Колко може да се промени класирането във втория етап в СУ? Сестра ми кандидатства но не я приеха в нито една от специалностите. Ще приложа снимка на баловете и специалностите, споделете според вас има ли някакви шансове да я класират някъде при второто класиране?

# 876
  • София
И моят от ранно е на крак, но първо е ходил в Изи пей да си плати, тази никому необходима Isic карта, след това е трябвало да отиде да си вземе снимките от фотото, което отваря в 10 часа сутринта и с предварително подготвени документи е заминал към Ректората, но... вече знаете историята.
И въпреки, че са две служителки, отново не смятам, че е редно, когато има 50 чакащи човека в 12 да затворят.

# 877
Аз тук се разминах с няколко стотни , но при седмокласниците съм повече от точна! Yum Младежът е приет точно там където казах и е много щастлив. Не вярваше ,че ще стане и мислеше да не пише тази паралелка. За 5-та година съм точна благодарение на Санака и Дидева! Явно за университетите опит не ми достига в прогнозите ,но....ще наваксам. Smiling Imp

# 878
  • София
Китаистика - първо желание - бал 23,39
Отдъхнахме, няма да шофираме утре до Пловдив.
Момиче или момче?

# 879
  • София
Алоооо, седмокласниците, къде сте приети сега?

Нашата е във ФЕГ с испански. Чуди се дали да пробва на второ.

# 880
  • В средата на времето
Защо да не се пробва? 😊 То това е най-безпроблемното пробване.

Моят племенник са го приели в ПГИИ " Никилай Райнов", но той е с рисуване. 😊

# 881
  • София
Защо да не се пробва? 😊 То това е най-безпроблемното пробване.

Моят племенник са го приели в ПГИИ " Никилай Райнов", но той е с рисуване. 😊

Браво на него!

Защото има шанс да влезе в НПМГ, а тя не знае кое иска повече.

# 882
Момичета, бърз въпрос - къде мога да проверя работно време и контакти за философския факултет на СУ?
ПС: намерих, ама няма по-тъп сайт от този Confused
Честито на всички приети и записани, успех на тези, чакащи второ класиране!

# 883
  • В средата на времето
Освен да и напомниш, че избираше уни-та във Франция неотдавна. 😊

# 884
За СУ имам въпрос, в групите може да са коментирали, но нямам достъп до тях  - след като там няма да има трето класиране, дали допълнителният прием, който ще го замести, ще е по-рано организиран? Имам предвид да не е чак през септември ...

Общи условия

Активация на акаунт