НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 225
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 155
И аз имам един въпрос.Някой може ли да каже кои оценки включва балообразуването в УНСС специалности бизнес логистика и публична администрация.Имам проблем с телефона и не може да ми отвори сайта,пък сме на морето.

# 1 156
И аз имам един въпрос.Някой може ли да каже кои оценки включва балообразуването в УНСС специалности бизнес логистика и публична администрация.Имам проблем с телефона и не може да ми отвори сайта,пък сме на морето.
И за двете специалности балообразуването е следното:
Общият успех от дипломата за средно образование, умножен с коефициент 1 (едно) + Оценката от успешно положен ЕПИ или предварителен изпит във формат ДЗИ,  или оценката от ДЗИ (матура), умножена с коефициент 3 (три)

# 1 157
Много ви благодаря.

# 1 158
На тази страница се съдържа линк с местата за допълнителен прием през 2023 г. за СУ, хем е имало трето класиране:

https://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/priem/priem_za_obrazovate … ka_kampaniya_2023

Значи тази година ще има повече места, защото второто е окончателно.
Ако не си приет на първо и второ класиране, защо да си със "съмнителен бал"? Кандидатствала съм примерно само 2 неща, а не 50, не са ме приели, защото конкуренцията е голяма, нямало е трето класиране, съмнителна ли съм или с нисък бал? Да, недостатъчен е балът.

# 1 159
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Айде записах я в НБУ, ама нали иска да участва и във второ на СУ. Хубаво пропътувах аз разстоянието между двата университета. Ходих нагоре-надолу по стълбите. Всеки ме праща на различно място и накрая една женица реши да ме попита на първо класиране къде е приета. Ами никъде - "Е тогава автоматично участва на второ" Е хубава работа. Аз уж чета всичко, но нещо тази подробност я изпуснах Joy
Нищо де, поне си направих крачките за деня.

# 1 160
  • столицата
А защо не изпращате студентите сами да се записват?

# 1 161
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Защото не е в страната.

# 1 162

Моят например сбърка пин кода, не можа да се сети за верния и не можа да си плати таксата за първи семестър с неговата карта и ако не бях с него, нямаше да може да се запише Simple Smile))) Шемети са си още /някои/ ....

# 1 163
Второто класиране на СУ и него ли след 15 часа да го чакаме? 😊

# 1 164
  • Sofia
Аз пък съм се замислила, че започвам с двамата нова петилетка. Rolling Eyes

# 1 165
aniK петилетка казваш. Thinking
Това ми е първото лятото от последните 8, в което аз не уча. Ами скучно ми е.

# 1 166
  • Разпиляна във въображението
Второто класиране на СУ и него ли след 15 часа да го чакаме? 😊

Би трябвало да е по-лесно и да излезе сутринта Simple Smile

# 1 167
Аз съм се заблудила безобразно, мислех, че днес се обявяват резултатите от второто класиране в СУ, а то било на 24-ти юли…

# 1 168
Аз съм се заблудила безобразно, мислех, че днес се обявяват резултатите от второто класиране в СУ, а то било на 24-ти юли…
                  На 23-ти

# 1 169
  • Sofia
aniK петилетка казваш. Thinking
Това ми е първото лятото от последните 8, в което аз не уча. Ами скучно ми е.

Нашият нали Право иска учи - и то е колкото една гимназия. А може и да се проточи Laughing Може и да го съкрати...знае ли човек. Ти нещо нямаш за учене ли? Аз веднага си подхванах едни сто неща, които си бях сейвнала, но ми е за удоволствие Innocent

Общи условия

Активация на акаунт