НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 236
  • 1 490
  •   2
Отговори
# 1 275
  • София
Стискам ви палци, момичета 🤞Дано да падне и с повече 🍀

# 1 276
  • София
Успех на всички деца чакащи класирането днес!

# 1 277
Ох, пак съм аз, дано не ви е писнало. След една безсънна нощ, спешно нощно пътуване, много напрежение и съмнения и след участие в едногосподибожемойкаквобезумие, записахме девойката на едно от обявените свободни места за Право във ВТУ, което беше и първото й желание. И пак си казвам, че нищо не е окончателно, окончателно е само последното пътуване. Дори и да сме сбъркали, трябва да следваме пътя.
Говоря глупости може би, но не съм спала, простено ми е 😊

# 1 278
Ох, пак съм аз, дано не ви е писнало. След една безсънна нощ, спешно нощно пътуване, много напрежение и съмнения и след участие в едногосподибожемойкаквобезумие, записахме девойката на едно от обявените свободни места за Право във ВТУ, което беше и първото й желание.
Добре дошла (на девойката, но и на теб) в лудницата. Ама ти си знаеш! Kissing HeartУспех, късмет и щастливи студентски години. (Аз така навремето се люшках между "два огъня", че и доста дълго продължи това)
Flowers Four Leaf Clover

# 1 279
  • София
Нинче, ама за какво й е статистика на твоята девойка?
В психологията се учи първите две години...
Стига бе Open Mouth, рязко ми се издигна психологията в очите. Joy

Днес всичик балове да паднат с необходимото и всички кандидати на опашката да бъдат прескочени!

# 1 280
И ние чакаме второ класиране в СУ. Вече започнах да се притеснявам, въпреки че щерката е много спокойна и си организира други неща🙃

# 1 281
Моят син чака второ класиране в СУ, но за всеки случай да попитам. Тези, които са приети платено обучение, могат ли да кандидатстват за общежитие?

Аз звънях на телефоните, дадени на страницата на Комисията по настаняването.
Казаха ми - първо, че въпреки ремонтите, предвиждат, че ще има място за всички желаещи държавна поръчка. Второ, октомври обявяват свободните места за желаещите, които са се записали платено. Не могат да предвидят дали ще има места, но е възможно да се кандидатства и ако има, да получи общежитие.
Това, което знам също е, че някои студенти не могат да свикнат с общежитията след 1-2 месеца започват да търсят квартири.
Така че, ако се следи и информацията, има голяма вероятност да успее да се вреди.

Ние днес сме в списъка с чакащите за първо желание... Пак се вълнувам, но не така като при първото класиране...

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 10:22 от feel_u

# 1 282
  • Берлин
И аз в чакащите редици. 5-та е на опашката, да видим. Пък каквото-такова. Ако успее, записването почва от утре, нали? За СУ.

# 1 283
  • София
Добро утро и успех на всички чакащи днес класиране 🍀

Едно място за момичета Право държ.поръчка е освободено от познато дете.

# 1 284
  • на изток от рая

Казаха ми - първо, че въпреки ремонтите, предвиждат, че ще има място за всички желаещи държавна поръчка. Второ, октомври обявяват свободните места за желаещите, които са се записали платено. Не могат да предвидят дали ще има места, но е възможно да се кандидатства и ако има, да получи общежитие.
Това, което знам също е, че някои студенти не могат да свикнат с общежитията след 1-2 месеца започват да търсят квартири.
Така че, ако се следи и информацията, има голяма вероятност да успее да се вреди.

Ние днес сме в списъка с чакащите за първо желание... Пак се вълнувам, но не така като при първото...
Уф, жива и здрава да си, значи все пак има светлина в тунела. Не че няма да се справя, ама жална ми майка тия четири години.
Синът ми подаде документи за кандидатстване единствено за една специалност, казвайки: "Или това, или нищо". Само музика му е в главата, даже място и за гаджета няма.
Не се вълнувам толкова за второто класиране, приела съм, че ще е платено и толкова. Е, все още вярвам в чудеса, но каквото-такова.
Успех на децата ви и да бъдат много здрави!

# 1 285
Стискам палци на всички чакащи.Имсме ли предполагаем час кога ще го пуснат?

# 1 286
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Стискам палци на всички чакащи.Имсме ли предполагаем час кога ще го пуснат?
Май не, но се надявам да се смилят над нас и да не е както първо след 15

# 1 287

Ние днес сме в списъка с чакащите за първо желание... Пак се вълнувам, но не така като при първото...
Уф, жива и здрава да си, значи все пак има светлина в тунела. Не че няма да се справя, ама жална ми майка тия четири години.
Синът ми подаде документи за кандидатстване единствено за една специалност, казвайки: "Или това, или нищо". Само музика му е в главата, даже място и за гаджета няма.
Не се вълнувам толкова за второто класиране, приела съм, че ще е платено и толкова. Е, все още вярвам в чудеса, но каквото-такова.
Успех на децата ви и да бъдат много здрави!

Напълно те разбирам и в двете неща - и аз стоях при първо класиране на тръни до последно, понеже имаше голяма вероятност да го приемат така желаната психология платено. Днес и ние пети в опашката ще се пробваме, но за тази специалност нямам големи очаквания да има разместване.
Малкият ми син пък е точно като твоя с музиката, набор 2008 е, но и там е "музика и нищо друго". Но засега се говори за мюзикъл в Германия, да видим след 3 години какво ще е...
Успех на всички днес!

# 1 288
  • Пловдив
И аз да пожелая успех на чакащите второ класиране и сбъдване желанието на сърцето Gift Heart на всяко дете днес!

# 1 289
Успех и от мен! И вече като си изпиха кафето и като хапнаха за обяд да пускат класирането! После ще пият следобедно кафе!

Общи условия

Активация на акаунт