НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 88 734
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Разпиляна във въображението
Харесват й специалностите във Философския факултет, но уви Simple Smile

# 1 351
От педагогика ще може да се прехвърли към ФФ.

# 1 352
Харесват й специалностите във Философския факултет, но уви Simple Smile
Кои специалности? Моят син беше решил, ако не го приемат психология или педагогика във ВТУ, да кандидатства в ШУ начална или обща педагогика и после магистратурата да е по психология или философия.  Така,  че ако има интерес към педагогиката това е вариант. Извинявам се, ако сте се сетили за този вариант. Аз съм далеч от тази сфера и още се чудя детето откъде има интерес.

# 1 353
Оооо, добре че са го приели. ШУ е под всякаква критика. Там всеки може да влезе. Ходи не ходи,  учи не учи, ще завърши.Имам наблюдение като базов учител на студенти.

# 1 354
Оооо, добре че са го приели. ШУ е под всякаква критика. Там всеки може да влезе. Ходи не ходи,  учи не учи, ще завърши.Имам наблюдение като базов учител на студенти.
Да, така е и той го осъзнаваше. Правеше си сметки - "близо е като разстояние,  ще вляза от раз, сигурно лесно ще завърша, но аз искам във Велико Търново ".

# 1 355
  • на изток от рая
Момичета, нали по банков път се плащат семестриалните такси? И може и с е-банкиране?

# 1 356
От педагогика ще може да се прехвърли към ФФ.
И аз така мисля, че ще може да се прехвърли, ако реши. Не знам сега как е, навремето имаше голямо движение. В нашата специалност във ФФ имаше немалко неуспели да влязат право и след първата година поне 5-6 човека се преместиха.

Но педагогиката и нещата, които учи там със сигурност са по-близо до специалностите във философския факултет, отколкото публичната администрация.
Аз съм завършила ФФ, независимо от специалността, учехме от всички дисциплини във факултета - няколко вида психологии, няколко вида философии, политология и какво ли още не.
Вие Ще си прецените разбира се, но за мен педагогиката е много по-богата, интересна и вълнуваща наука от публичната администрация. Но мен като цяло много ме вълнува темата с възпитанието и отглеждането на децата, та съм малко пристрастна.

# 1 357
  • София
Здравейте! Някой да сподели, моля, ако го знае, минималния бал за социология държавна поръчка редовно. Каката избра друг вуз, изобщо не подаде в СУ за второ, ама ми е интересно Simple Smile
Социология ДП мин бал 22,97 пише (момче). Не е прекласиран и остава в социология. Чака второ на НБУ да видим там какво ще стане и ще реши какво ще учи.
Разминават се с два дни класиранията, затова ще запише в СУ, а ако реши после ще презаписва в НБУ с лека комисионна за СУ от 20% Joy
Психология ДП мъже мин бал 27,80
Flowers Rose
Сега ако някой сподели и за жените ...

# 1 358
28.50 на първо, за второ не знам.

# 1 359
  • Берлин
Аз чета в сайта на СУ и не намирам след 2-ро класиране кога започва записването. Може ли помощ?

# 1 360
  • Sofia
Аз чета в сайта на СУ и не намирам след 2-ро класиране кога започва записването. Може ли помощ?
От утре до 30-ти.

# 1 361
  • София
Честито на приетите деца, а на онези, които не е достигнало да сменят специалността или университета, нека се окаже за добро.

Чл. 36. Вторият етап на класирането се извършва на 23 юли 2024 г. Срок за записване – от 24 до 30 юли 2024 г. вкл. Резултатите от това класиране са окончателни.
https://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/priem/priem_za_obrazovate … ndidat_studentite

# 1 362
  • Берлин
Благодаря ❤️

# 1 363
Много благодаря за споделената емоция!

Честито на всички приети! Стискам палци приетите платено да успеят да се преместят държавна поръчка след първата година... Всяко зло за добро - може би това ще ги стимулира още повече да са най-добри сред добрите и да завършат с отличен успех!

Ето баловете и от нас след второ класиране, момче:
1   Психология   Редовно      27.80   
2   Комуникационен мениджмънт   Редовно      20.86   
3   Психология   Платено Редовно      26.68   
4   Връзки с обществеността   Редовно      20.70   
5   Комуникационен мениджмънт   Платено Редовно   13.65   
6   Връзки с обществеността   Платено Редовно      15.15   
7   Международни отношения   Редовно      21.97   
8   Културология   Редовно   22.41      
9   Философия   Редовно      18.54   
10   Публична администрация   Редовно   20.23   
11   Право   Редовно      22.08   
12   Логопедия   Редовно   19.03

# 1 364
Здравейте! Планирам да се отпиша от УНСС и да се запиша в СУ, след като бях приета във второ класиране с Педагогика. Къде трябва да отида в сградата на университета и какви документи ще ми трябват за самото записване? Трябва ли да се закупува нещо допълнително? Как се заплаща семестриалната такса..?

Общи условия

Активация на акаунт