НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 88 658
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 440
Ааа, никакво отделяне: който иска споделя / не споделя, а който иска чете/ не чете…

При 100-ина човека в залата и небрежно отворена чанта нищо няма да се види

При положение, че са бъдещи юристи и трябва да знаят, че е забранено … 🤷♀?

# 1 441
Амиии в правото се учат законите, но висшият пилотаж е да се намират пролуки. Стар е вицът за умиращия адвокат, който чете съсредоточено Библията. Посещава го приятел и го пита - не си вярващ, защо се ровиш така в Библията. А адвокатът: - не може да няма вратичка.

# 1 442
Добре, де - оттеглям си искането, то и без това беше в условията на евентуалност.
Аз не с лошо - да не досаждаме тука на всички, затуй. Иначе и на мен ми е гот да чета за всички, от години си ги знаем децата Simple Smile

# 1 443
Пък може в бъдеще да си намери човек добър адвокат от форума, знаеш ли … 😁

# 1 444
  • София
Чак тема ще си правят Stuck Out Tongue Winking Eye Вървете, вървете, пък да ви видя какво ще пишете в нея след половин година.
Вие, ако си мислите, че някой ще ви позволи до го следите пише ли на лекции, жестоко се лъжете.
И родителски срещи няма, да си знаете.

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 14:26 от Спунк

# 1 445
  • София
Може пък тайната мисъл да е да привлечем там каките и батковците от горните набори юристи, да ги крънкаме за лекции и вътрешна информация 😜😜😜. Ето, аз чинно съм си записала от Санака кака препоръка Ipad Pro за лекциите, от някой друг - да избягва по възможност Гройсман Simple Smile и тъй, зрънце по зрънце… Но синът ми ме отсвирва още от сега, та файда от напъните ми няма много-много. И на наборите на набора им следя програмите със същия ентусиазъм, май повече от родителите им, така че медиците, инженерите, архитектите и айтитата са ми също във фокуса, няма да ви изпускам от  очи ВЪ-О—БЩЕ!!!

# 1 446
Ipad pro-то е на студентката по медицина на Санака - да не стане грешка …🤣 в СУ ще записвате с диктофон.

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 16:11 от saffron

# 1 447
  • София
Каката юристка беше с лаптоп, но вече и тя е оборудвана с Ipad pro.

# 1 448
  • Sofia
Може пък тайната мисъл да е да привлечем там каките и батковците от горните набори юристи, да ги крънкаме за лекции и вътрешна информация 😜😜😜. ...

Направо да започваме да събираме комплекти Laughing ТОЙ нареди да не се бъркам, но аз да си призная пред saffron, че подхвърлих да запиша задочно и да СИ помагаМЕ Trollface Шегичка беше, но мъж ми щеше да ме убие с поглед.

# 1 449
aniK Joy направо си го представих  погледа. И мен така ме изгледаха като казах, че догодина ще продължа с 2  ПКС.

# 1 450
Ти се стягай за рекциите (май така беше по спомени)  в немския; и едно Право отгоре много ще ти дойде …

# 1 451
  • София
Ник"ви айпади, ни'кви лаптопи. Какво е това разточителство?
Да си изпишат първо черните химикалки, купени за ДЗИ.

# 1 452
  • София
Ник"ви айпади, ни'кви лаптопи. Какво е това разточителство?
Да си изпишат първо черните химикалки, купени за ДЗИ.

Ама защо сте купували за ДЗИ? Моята имаше още от тези, които купих в седми клас за НВО (аз тогава купих много. Ама много.. Да има). Тя и в 10ти ползва тях...Rolling Eyes

# 1 453
Ами тези които ги предадоха на седмокласниците, сега трябва да си ги искат ли? Ами седмокласниците  ги запиляха...

# 1 454
  • София
J_M_M, това вашето си е разсипия.  Вземи пример от Ети - три матури с една химикалка.

Общи условия

Активация на акаунт