Как да постъпя, дразня се

• 16 160
  • 327
  •   1
Отговори
# 105
Ахаааяя значи той при вашите не иска, ама ти Да търпиш свекървата …
Еееее нямам думи

Мъж на 30 години …. Е няма що

# 106
  • София
Добре де, той не иска да СТЕ при вашите, но той не е и при неговите.
Защо ти не си стоиш през седмицата при вашите и да му гостуваш през уикенда? Тогава може да се светне, че обичайно семействата живеят заедно.

# 107
Нашите имат голямо жилище и има къде да живеем, но той не иска при тях, за да не е заврян зет, иначе има къде, имоти не се продават много тук, затова за да се купи нещо е много трудно
Аз на 29,той на 30

Раздаваш се прекалено много емоционално и някак си от въпросната ситуация някои жени ще излязат без въобще да им направи впечатление, а ти го преживяваш толкова много.
Ако наистина няма изход от ситуацията, кажи му да си оставя в петък мръсното пране при мама и да се качва горе при тебе и вие сте млади хора все пак.
Нищо няма да и стане на майка му като му опере дрехите, а и щом тя така иска и се чувства полезна , защо не.
Спри да обръщаш внимание на дребните неща, наистина.
Не ми се мисли ако имате дете, тогава ще видиш ти акъл за всичко как се дава и ако не става на нейното...Няма никак да ти е лесно.
Според мен мъжа ти би трябвало да те подкрепя повече. От толкова нерви ще се разболееш.

# 108
Егати тариката тоя. Значи той се прибира само през уикендите, а ти да търпиш истериите на майка му не е проблем?
Обаче щял да стане "заврян зет", ако живее 8 дни в месеца при вашите?! Я пак?
Сериозно? Не се ли усещаш как те манипулира?

# 109
Той си оставя дрехите, тя му пере мръсните

# 110
  • София
Народът пак има една поговорка за случая - "Който, каквото сам си направи и цяло село не може!".
Завряла си се там, мъжът ти го няма 5 дни в седмицата, ти седиш послушно у свекини и викаш "Олеле, колко ми е гадно тука".
Е...
Пак казвам - аз с мъжа си да бях и 24 часа заедно пак нямаше да го издържа това, а него го няма 5 дни и ти седиш.
Ъ-ъ-ъ-ъ?
Че и бизнес уж имаш у вас си.
Не, не може да е истина.
Някой си прави майтап.

# 111
  • София
Ми супер. Аз не бих се оплаквала.
Идва, хвърля всичко при мама, наяжда се и после 2 дни не излизате от леглото, а в понеделник мама му подава изпраните дрехи и буркани с готвено.
А ти си отиваш при твоята мама и в петък той идва да те вземе.
Даже аз щях и моето пране от седмицата да занеса и да питам кога ще ми сготви зелник.
То човек ако сам не се уважава, вместо да се бие за мръсните гащи на мъжа си с майка му.

# 112
Авторке, мислих дали да ти кажа това, но ще напиша точно това което мисля:

Твоят мъж не те цени. Не му пука че се чувстваш зле, даже категорично казва че не иска да се изнася от маминка. То и за него нещата са си екстра: идва си събота и неделя и го чака жена му и дотам. Останалото което става и пет пари не дава. Така се държат 17-18 годишните но не и 30 годишен зрял мъж. Аз се чудя, как изобщо си се събрала с такъв. Та даже сте и женени.

# 113
Работи в друг град, и по цяла седмица го няма, само събота и неделя се прибира, което също не е ок..но работата му е доходоносна, аз също имам бизнес,  който нама как да оставя, той в нашия малък град ще си намери работа за минимална заплата, ако избощо си намери
Не може ли да се изнесете на квартира в този друг град? Видях, че ти правиш закуски и сладки неща, те вървят навсякъде, може там да си изнесеш бизнеса.

# 114
Нашите имат голямо жилище и има къде да живеем, но той не иска при тях, за да не е заврян зет, иначе има къде, имоти не се продават много тук, затова за да се купи нещо е много трудно
Аз на 29,той на 30

Чудесна възраст.
Няма  вече завряни зетьове. Има зетьове, които успяват в парите и бизнеса, и други, които не са за това. Не означава, че са по-лоши мъже, ако приемат, че след като не са  удачни за бизнес, могат да са поне добри зетьове, добри бизнес партньори в бизнеса на жена си.

Най-лошите мъже според мен са онези, които крадат образно казано всичко на партньорката/съпругата си - не могат да й осигурят общ дом/квартира, оставят я сама цяла седмица уж че работят, но на практика тя не е нито омъжена, нито свободна жена, не усещат биологичния й часовник - не са способни да програмират дете/деца и каквито и да е бъдещи планове.
На фона на това, че жена в ситуацията на тази на авторката, е поставена в дефицит на внимание, на ухажване, на любов/секс, на съпричастност и споделяне на безкрайните възможности, които всеки ден предоставя, питам се.. за какво ти е да мислиш за пижама, за пантофи, когато животът ти се изплъзва от ръцете? .. 🤔

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 18:03 от Valerie R

# 115
Четох в стара тема, че е ходил сам на почивка в Тайланд...

# 116
Щом не работи в града, не виждам какво ви спира да се изнесете в друг град. Той така или иначе пътува. Остава ти да си намериш работа и да се ориентирате към друг град.
Обаче явно мъжът ти не намира проблем в това съжителство и няма да ти е лесно.
Имаш два варианта. 1. Оставяш мама да се грижи за мъжа ти, а ти  се освобождаваш от това задължение. 2. Казваш на мъжа ти да си оправя сам багажа и спираш да ровиш чия чия пижама и чии пантофи си е взел.

# 117
И аз се чудя защо са се оженили при това положение. Те и съквартиранти не са. Виждат се чат-пат 7-8 пъти в месеца за единият секс и това е. Ама иначе свекървата е виновна...

# 118
Ами значи през седмицата си живееш при вашите, а събота и неделя се виждате като гаджета и готово. Всички проблеми решени. Само не разбирам как се жениш за човек, с когото реално не живееш заедно...!? Rolling Eyes
А ако имате дете, той как ще го гледа като го няма?!?

# 119
Четох в стара тема, че е ходил сам на почивка в Тайланд...

Това е интересно..
И много загадъчно.

Общи условия

Активация на акаунт