На море в Турция - тема 84

• 60 607
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
Мн обичам активните почивки и за съжаление все още не съм открила начин да се придвижвам само от и до басейна. Но пък като те чета, Navy, рязко изпитвам безпокойство с колко мн хора общуваш😁

# 706
Здравейте!
Някой имал ли е проблеми със счупен куфар с превозвача Air Anka?

# 707
  • Beyond the Frontiers
Здравейте!
Няма значение, кой е превозвачът,  процедурата си е една и съща.
В документите, които имате от Тез тур е описано, каква е процедурата. Вижте си файл: пролетна информация.

# 708
Здравейте!
Няма значение, кой е превозвачът,  процедурата си е една и съща.
В документите, които имате от Тез тур е описано, каква е процедурата. Вижте си файл: пролетна информация.

Не сме пътували с ТЕЗ тур, направихме протокол на летището, а тази авиокомпания не е регистрирана онлайн и изискват протокол, писан на ръка.

# 709
  • Beyond the Frontiers
Нали за тези говорим: https://airanka.com.tr/contact-us/
По принцип Тез тур ги ползват за чартърите си. Ако сте били с агенция, попитайте ги.

# 710
Привет от Корнелия Диаманд в Белек! Потвърждавам, че всичко е на ниво, подробен отзив като се прибера.  Но ви чета и от предните постове се зароди въпрос в мен. Ката си отворих куфара в хотела имах чувството, че ми е бил отварян. Имам ключалка с код, в нея се пъхат двата ципа, сигурно се сещате. Освен, че не беше заключен вече, цифрите не бяха тези оставени от мен (аз винаги ги разбърквам) и ципа ми беше отворен (като разделен около 5 см). Нищо не липсваше, не знам дали това може да се получи от хвърлянето на куфарите, но се замислих, защото и още една жена се оплака в автобуса, че нещо й е пипано.  Та има ли някой право да отваря куфари, замислям се за  фолиране, яд ме е , че това ми е трето пътуване с този куфар е вече прилича на г.з, а не беше евтин.

# 711
Митница или секюрити са ги отваряли. Имало е нещо, което са видели на скенера и ги е притеснило. Ако не могат да го отключат могат и да разбият ключалките. Имат това право.

# 712
  • Burgas, Bulgaria
Ще ми дадете ли акъл къде на връщане от Фетие да нощуваме .
Нещо интересно ми се ще и не тоооолкова познато ,тоест стандартно за междинна нощувка.

# 713
Нещо интересно ми се ще и не тоооолкова познато ,тоест стандартно за междинна нощувка.

Ние към Фетие планираме посещение на Шериндже Simple Smile До Ефес

# 714
  • София

Ние към Фетие планираме посещение на Шериндже Simple Smile До Ефес
Нави, мисля, че е крайно време да отвориш нова тема, която да е различна от "На море в Турция", защото тази тема - 84 поред е отдавна утвърдена и специализирана за Ол инклузив почивки на море в Турция.
А твоите посещения в Турция, изключвам първата година, когато си бил В Хайдар паша са по-близо до ексурзиите, отколкото до почивките.
Ето и сега даваш едно изключително любопитно и добро предложение за нощувка в едно от най-красивите турски селца- Шириндже, но полза от предложението ти ще има единствено в следващите няколко часа.
След това то ще бъде "удавено и изгубено" в морето от мнения за истинското съдържание на тази тема.
Пак повтарям тя не е под номер 2, 5 или 20, а е 84 поред и такава ще си остане, защото в това е силата и- да помага да организираме не екскурзионната си програма, а ол инклузив почивките си в хотели по Турското Средиземноморие и разбира се районите на Бодрум, Фетие, Кушадасъ, Мармарис  и т.н.
А ако отвориш нова тема там информацията няма да е толкова обширна, а със специфичната си тематика ще е от полза на тези, които харесват природата, плажовете, историята, храната на Турция и не смятат да се затварят в големите ол инклузив хотели.

# 715
  • Basel
Здравейте, имам въпрос към тези които са почивали в Риксос Премиум Белек, при посещение на Легендите, може ли да се внася храна и напитки? Входът в Легендите безплатен ли е? Хавлии има ли на разположение?
Благодаря предварително🌺

# 716
Благодаря, Роже, за съвета.
Ще подготвя полезни материали като описание и снимки в средата на октомври, след като се преберем от почивката.

# 717
Здравейте, 2 поредни години почиваме в Турция. Тази година закъсняхме малко и желаем да посетим от 11,10,2024 г. Бодрум. Моля препоръки за бюджетен хотел  със собствен плаж и туристическа фирма с отпътуване от гр.Бургас. Предварително благодаря.

# 718
Много хора споделят, че Егейско море не е подходящо за плаж след септември...
Ние 2 години сме били на средиземно море (Алания) след 6-7 октомври и температурата на водата е била добра, на въздуха между 28-30.

# 719
Някой посетил ли е Maxeria Blue Didima? Започнах да се оглеждам вече за следващата година и на пръв поглед изглежда супер, но друго си е да прочетеш нещо от първа ръка. Деца до колко години там са безплатно?

Общи условия

Активация на акаунт