За тези, които четат любовни романи № 47

• 73 555
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, някой с отзив за новата книга на Сюзън Елизабет Филипс? Има ли персонажи от предходните книги?

# 166
  • София
Прочетох "Сделка с дявола" на Елизабет О'Роарк. Хареса ми.
Кога е излязла книгата "Увлечението"? Изпуснала съм. Да знам кога да очаквам ел. вариант от Сиела. Пускат ги след около месец, мисля.
Някой да я е прочел на хартия вече?

За тази имаше много мнения в предните теми. Много ли е тежка историята?

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 02:29 от missence

# 167
  • Бургас
"Въздухът, който той диша" я има в Читанка. Не е лоша, не е и чак толкова тежка, има много драма, но мен не ме разтърси толкова, колкото очаквах.

Прочетох "Тук с мен" на Саманта Йънг. Типична книга в нейн стел. Харесвам авторката, но нещо книгата не ме докосна.
И нещо, което просто ме побърква. Много мразя буквалния превод, който явно вече се наложи като норма: "мързелива целувка", "мързелива походка"," мързелива усмивка" - Не може ли да е "ленива", "бавна" ......... каквото и да е, но "мързелива?!". И от горепосочената книга имаше - "...............майка ми работеше мълзеливо в градината............" Confounded "ай сиктир" на чист български

Ауууу, сега видях и какво означава израза, пък аз друго си представях. Но пък ще го оставя, щот може и да съм деликатна душа, но те абсолютно си го заслужават за калпавите преводи.

Ориндж се излагат с доставка, още си чакам книгите на Ангелина Ангелова, а се надявах да ги започна през уикенда.

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 09:17 от . Яна .

# 168
  • Бургас
"Въздухът,който той диша" излиза на филм, тези дни. Може ,ако искаш направо да го гледаш него
https://www.imdb.com/title/tt31727218/

# 169
Нищо не помня от този Въздух, дала съм 3 гледам, значи си е било точно въздух. Чак пък и филм ...

# 170
  • София
"Въздухът,който той диша" излиза на филм, тези дни. Може ,ако искаш направо да го гледаш него
https://www.imdb.com/title/tt31727218/
О, чудесно!
Четох назад, че вече има гледали филма по книгата на Хувър. Някой, ако има възможност, да ми даде линкове на ЛС за двата филма. Ще бъда благодарна.
"Увлечението" някой прочете ли го вече?

# 171

Да, наистина е страхотна. Препоръчвам я 🙂

# 172
  • Бургас

Да, наистина е страхотна. Препоръчвам я 🙂
Започнах и аз първата, но още е рано да имам впечатления /на 20% съм/ Има забавни диалози.

Днес обаче ми пристигнаха книгите от Ориндж /точно за седмица, такъв срок на доставка категорично ме отказва да купувам от тях, освен ако не ме изкушат някоя сууууууууупер оферта/ и ще започна с книгите на Ангелина Ангелова, дано ми харесат. Третата е неприлично съкпа 29 лв, но ако ми хареса бих простила цената. Лично за мен е кауза да покрепям малки издателства и бг автори, като купувам книгите им и се опитвам да не вторачвам в  цените.

# 173
И на мен вчера ми пристигнаха Високо в небето и Седем дни през юни. Дано скоро успея да стигна до тях. Сега довършвам Всичко, което исках да кажа, но премълчах. Направо съм потресена от книгата, не знам как е станала такъв хит. Добре, че я взех от библиотеката и не дадох пари за нея.

# 174
Не става ли ? Че ми е в списъкът за четене ...

# 175
  • Враца
Някой чел ли нещо от този автор - Brooklyn Cross.

Харесах си Pucking Snowed In With The Enemy и Protective Phlox
Да се самоцитирам Simple Smile

Започнах ги подред, преди тези двете изчетох Pucking Snowed In With My Ex, тъй като имат лека връзка. Беше ми като за три звездички, втората част беше по-скоро за 3.5. Действието в Protective Phlox се развива 4 години след другата книга. и започна доста действено, определено ми харесва за момента. Мафия история.

# 176
  • Бургас
Моника Мърфи пише странно. Понякога книгите и са добри, друг път не. В повечето случай не се харесва
Пробвай Лиз Томфорд, скоро излезе на български първата и книга.Тя със сигурност ще ти хареса повече,отколкото Моника Мърфи

# 177
Зависи какво харесваш. Книгата е пълна със секс сцени, ама пълна. Почти във всяка глава. За сметка на това, няма никакъв сюжет. Двама 17 годишни правят секс на всяко възможно място, във всяка поза, която се сетиш. Поне няма тройки и т.н. Колкото и да е странно, Преследването на Аделайн ми хареса повече.

# 178
Здравейте,
Прочетох 1 и 2 книга от "Братството на гарвана" на Кейт Стюърт. Първата не беше нищо особено, втората ми хареса и се чудя дали да чета третата.
Ако някой ги е чел да сподели, защото ако е по - зле от втората част предпочитам са си оставя историята до тук и да не я развалям Simple Smile
И втори въпрос - препоръчайте ми книги в стил "красавицата и звяра" 🤗
Майка ми имаше една колекция 31 забравени любовни романа и там имаше много красиви истории, нещо в този дух ми се чете Simple Smile

# 179
  • Разпиляна във въображението
Зависи какво харесваш. Книгата е пълна със секс сцени, ама пълна. Почти във всяка глава. За сметка на това, няма никакъв сюжет. Двама 17 годишни правят секс на всяко възможно място, във всяка поза, която се сетиш. Поне няма тройки и т.н. Колкото и да е странно, Преследването на Аделайн ми хареса повече.

Пфу. Купих я преди да разбера това.

Общи условия

Активация на акаунт