За тези, които четат любовни романи № 47

• 73 550
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Може да ти хареса, вкус другар няма.

# 181
  • Разпиляна във въображението
Може да ти хареса, вкус другар няма.

От доста време ме интересува основно историята и ако чета по-еротична книга, което май не се случва често, прескачам. Поради изчитане на автобиографията на Матю Пери по път, прибегнах към четеца си и хайде да пробвам https://www.goodreads.com/book/show/29735347-stay-with-me Има си еротика, но явно наистина нямах нагласата да я чета и лесно прелиствах напред.

И друг път съм чела тези негативни мнения за Мърфи и всеки път ме е яд, че съм я купила Simple Smile Чела съм други книги от нея и са ми допадали, затова се хвърлих през глава без дори да прочета резюмето.

# 182
  • Бургас
LunaeLumen, третата за мен е пълна боза. Скука, ужасна. От месеци ми седи прочетена до половината, опитвам се да я продължа, когато завърша някоя книга, ама ....... пак я зарязвам. Абсолютно не си струва според мен.
Цитат
препоръчайте ми книги в стил "красавицата и звяра"
Съвременна или историческа?
От съвремените се сещам за "Крадец на целувки", от историческите има доста, сещам се за тези:
Хана Хауъл Шотландски воин https://chitanka.info/book/7626-shotlandski-voin
Вероника Хол Девицата и звярът https://chitanka.info/book/2539-devitsata-i-zvjaryt
а тези са предложения дадени в коментарите на горната книга, вероятно и тях ги има в читанка
„Когато Красавицата укроти Звяра“ на Елоиза Джеймс
„Прегръдката на вълка“ от Гейл Линк.

# 183
Благодаря за полезната информация Simple Smile няма да я захващам трета част и без това втора си има край.
Ще пробвам останалите предложения ❤️

# 184
Здравейте не знам дали въпросът ми е за тук, днес пак препрочетох упование на Пенелъпи Дъглас и се зачетох в благодарностите и отрих три тайни глави на сайта на Дъглас. Та питането ми е: имам ги на файл дали някой има желание и интерес да ги превете? Много фенове като мен ще са много щастливи от тази услуга. 😅🥹🥹🥹🥹

# 185
Момичета, прочетох двете нови книги на изд. Апостроф - Безмилостни създания и Безпощадни желания. Първата определено не е с кой знае какъв сюжет, даже леко наивна ми дойде, има доста секс сцени. Втората ми хареса повече, има по-интересен сюжет и доста интересен край, който те кара да чакаш и трета част. Неприличните сцени и тук са доста 😀 ако ви харесва и линията “от врагове към любовници”, книгата ще ви допадне. 😎

# 186
Много рядко чета любовни романи, но има един, който много ми беше харесал и буквално изчетох на един дъх -"Слаб играч" на Дарина Валеева. Български, съвременен, много интересен. До някъде се припознах в героинята и наистина за мен беше увлекателен доста. Ако сте го чели и можете да ми препоръчате подобен ще съм благодарна!

# 187
  • В къщурката на хълма на феите
Започнах новоиздадената книга на СЕФ. Не ми започна добре Disappointed

# 188
Защо така?
На мен също последните ѝ не ми започват добре, "Танцувай с мен" директно изтрих след втора глава, а рядко ми се случва да съм чак толкова драстична.

# 189
  • В къщурката на хълма на феите
Защо така?
На мен също последните ѝ не ми започват добре, "Танцувай с мен" директно изтрих след втора глава, а рядко ми се случва да съм чак толкова драстична.
прочетох 20тина страници от книгата преди да се откажа вчера. През цялото време имах усещането, че тази книга вече съм я чела и сега си я препрочитам ей така от скука. Главният ни герой уж е супер-мега-хипер точен, прецизен, професионален, не се дъни, не прави грешки и т.н., а през цялото време четем колко много глупости е натворил. За главната изобщо не ми се коментира като колко слаб женски образ започна. Ще си я оставя тая книга за по коледните празници, може пък по-добре да се случат тогава нещата.

# 190
Здравейте! Може ли да ми препоръчате книга, в която има нещо, свързано със сватба?

# 191
  • Плевен / София
Здравейте! Може ли да ми препоръчате книга, в която има нещо, свързано със сватба?
поредицата на Нора Робъртс “Сватбена агенция”.Книгите  са за четири приятелки.

# 192
Прочетох "Касапинът и Черният дрозд" и макар, че я започнах с леки резерви предвид сюжета и страницата и половина с предупреждения, книгата много ми хареса. Супер забавна и романтична история, за двама серийни убийци, които съревновавайки се в "хобито" си, се влюбват един в друг. Въпреки многото нередни неща в последното изречение, книгата наистина ми беше интересна и много се надявам Сиела да продължат с поредицата, защото нямам търпение да видя и историята на "професионалиста" Лаклан и Ларк.

# 193
Някой с мнение за тези две? Мисля, че тези автори за първи път ще ги публикуват на български.

# 194
  • Бургас
НЕ препоръчвам Сватбен агент на Даниел Стиил.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 09:22 от . Яна .

Общи условия

Активация на акаунт