За тези, които четат любовни романи № 47

• 73 429
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Сз влизам да похваля “Змия и гълъб”. Много приятна, забавна история. Като всяка книга си има минуси, но все пак я препоръчвам.

# 421
Аз прочетох цялата серия на Бриджъртън, без за най-малкия брат. Чакам да се появи някъде електронно. Другите обаче не съм сигурна дали ще ги чета Simple Smile

Хич не съм впечатлена от Грегъри. Май, май изстискване от пръстите е тази книга. В последните страници стана някаква интрижка. Абе общо взето пари на вятъра. Никаква загуба няма да е  ако  не е прочетена.

# 422
  • Бургас
Мерцедес Рон -"Твоя Вина"
Скрит текст:
Прочети преди филма! Докато със затаен дъх очакваме адаптацията на романа в края на декември, бързаме да ви зарадваме - втора книга от хитовата поредица Culpables "Твоя вина" вече ви очаква за предварителни поръчки:
https://www.ciela.com/tvoyata-vina.html
Когато Ноа се влюбва в Ник, знае, че връзката им няма да бъде лесна.
Те са огън и електричество и когато са заедно, винаги хвърчат искри. Макар след изминалото лято Ноа да вярва, че страстта е надвила страховете им, със започването на университетската учебна година животът ѝ отново се преобръща.
Преместването и опитът да запази връзката си с Ник ще бъдат сериозно предизвикателство – разликата във възрастта, студентският живот, опасните партита и вътрешните демони, които дебнат и двамата, ще им напомнят за всичко, което все още не знаят един за друг.
Колкото и да се стараят, винаги ще има рани, които няма да зараснат. Готова ли е Ноа наистина да надмогне страховете си и да се довери на някого? Ще успее ли Ник да остави миналото зад гърба си и да отвори сърцето си?
Или ще се унищожат един друг?

# 423
  • Враца
Цитат
огън и електричество?

Някой се е престарал за мен Simple Smile

Моля дайте ми идея за бързо развиваща се книга, дори инста любов, няма проблеми да е еротика, двойки, тройки, от 4 седмици не мога да завърша нищо Simple Smile

# 424
  • София
Лиз Томфорд - "Високо в небето"

# 425
  • Бургас
Някой да е чел тази серия?
https://www.goodreads.com/series/388947-body-count

# 426
  • в сърцето на един мъж...
Аз прочетох цялата серия на Бриджъртън, без за най-малкия брат. Чакам да се появи някъде електронно. Другите обаче не съм сигурна дали ще ги чета Simple Smile

Хич не съм впечатлена от Грегъри. Май, май изстискване от пръстите е тази книга. В последните страници стана някаква интрижка. Абе общо взето пари на вятъра. Никаква загуба няма да е  ако  не е прочетена.

Аз така или иначе си ги чакам електронно да се появят. Ако излезе нейде, ще я чета, ако не - няма. Не мисля да я купувам, както не съм взела другите от поредицата

# 427
  • Бургас
Пенелопи Дъглас 2 в 1 "Конклав" и "Нощта на огъня"
Скрит текст:
Мъжете с маски се завръщат! До две седмици в общо издание ще излязат дългоочакваните новели „КОНКЛАВ“ и „НОЩТА НА ОГЪНЯ“ към най-обичаната поредица на Пенелъпи Дъглас🌶️„Devil's Night“! 🔥🔥🔥
📍Поръчайте предварително с -10% в превод на Рая Делчева и с феноменална корица на Фиделия Косева-Гайего ⬇️⬇️
https://www.ciela.com/konklav-noshta-na-ogynia.html
💀КОНКЛАВ💀
📖 Книга 3.5 от поредицата Devil’s Night
🔎Уил Грейсън е изчезнал.
Приятелите му са пръснати в различни посоки, уязвими, разкъсвани oт тайни, заплашени от врагове.
Време е за необичайни съюзи.
Време е картите да бъдат сложени на масата.
💥Време е за КОНКЛАВ.
🔥🔥НОЩТА НА ОГЪНЯ🔥🔥
📖 Книга 4.5 от поредицата Devil’s Night
☠️Нощта на Дявола не е единственият празник, който някогашните мъже с маски и семействата им отбелязват.
🕯️В Нощта на Огъня гостите се събират, снегът се сипе от черното небе,
а пламъците на свещите озаряват мрака на най-дългата нощ в годината.
Но не всеки е дошъл с добро.
Някой идва, за да причини зло.

# 428
  • София
Скрит текст:

Хич не съм впечатлена от Грегъри. Май, май изстискване от пръстите е тази книга. В последните страници стана някаква интрижка. Абе общо взето пари на вятъра. Никаква загуба няма да е  ако  не е прочетена.
И после Смайт Смит съвсем, както е писала Ioana_g.

# 429
  • Бургас
Л.Дж.Шен + Паркър Хънтингтън = Моята мрачна страст
Скрит текст:
Петъчно сме ви подготвили още една прелестна изненада от дуото Л. Дж. Шен и Паркър Хънтингтън! След като „Моят мрачен Ромео“ ни отвя, е време да се насладим и на 🩵„МОЯТА МРАЧНА СТРАСТ“🩵, която излиза на български в края на месеца с цветни порезки! 🌸🌸
📌Поръчайте предварително с -10% в превод на Албена Радославова и с невероятна корица и оформление на Фиделия Косева-Гайего⬇️
https://www.ciela.com/moiata-mrachna-strast.html
❗Имам план – простичък и следователно обречен на успех. За малко ще обърна гръб на безкрайното чистене, износените дрехи и постоянния тормоз от мащехата ми и двете ми доведени сестри.👗 Ще облека красива рокля и ще се промъкна без покана на бала на най-желания ерген в страната – Закари Сун.🔍Ще открия и ще си върна онова, което ми принадлежи. И после ще се измъкна като по пантофки.👠
😱Проблемите започнаха, когато арогантният богаташ ме спипа на местопрестъплението и само отчаяното бягство, при което загубих едната си обувка, ме спаси. Но не задълго.💥Защото той не просто ме откри, ами и държи да ме накаже, като ме принуди да работя за него. За да може да ме унижава всеки ден.
❄️Зак Сун е зима в човешки облик – студенокръвен, безчувствен, не позволява на никого да го докосва; сякаш в гърдите си има не сърце, а лед. Методичен, мълчалив и откровено жесток, той си е проправил път към върховете на богатството по най-безскрупулния начин.
🔥Но с всеки негов поглед сякаш пожар лумва в кръвта ми.
Той може да има всичко.
Аз вече изгубих всичко.
🎲Ала любимата и на двама ни игра „Го“ ме е научила, че изкусната стратегия е по-важна от бруталната сила. А любовта винаги е по-силна от омразата.

# 430
  • София
Л.Дж.Шен + Паркър Хънтингтън = Моята мрачна страст
Скрит текст:
Петъчно сме ви подготвили още една прелестна изненада от дуото Л. Дж. Шен и Паркър Хънтингтън! След като „Моят мрачен Ромео“ ни отвя, е време да се насладим и на 🩵„МОЯТА МРАЧНА СТРАСТ“🩵, която излиза на български в края на месеца с цветни порезки! 🌸🌸
📌Поръчайте предварително с -10% в превод на Албена Радославова и с невероятна корица и оформление на Фиделия Косева-Гайего⬇️
https://www.ciela.com/moiata-mrachna-strast.html
❗Имам план – простичък и следователно обречен на успех. За малко ще обърна гръб на безкрайното чистене, износените дрехи и постоянния тормоз от мащехата ми и двете ми доведени сестри.👗 Ще облека красива рокля и ще се промъкна без покана на бала на най-желания ерген в страната – Закари Сун.🔍Ще открия и ще си върна онова, което ми принадлежи. И после ще се измъкна като по пантофки.👠
😱Проблемите започнаха, когато арогантният богаташ ме спипа на местопрестъплението и само отчаяното бягство, при което загубих едната си обувка, ме спаси. Но не задълго.💥Защото той не просто ме откри, ами и държи да ме накаже, като ме принуди да работя за него. За да може да ме унижава всеки ден.
❄️Зак Сун е зима в човешки облик – студенокръвен, безчувствен, не позволява на никого да го докосва; сякаш в гърдите си има не сърце, а лед. Методичен, мълчалив и откровено жесток, той си е проправил път към върховете на богатството по най-безскрупулния начин.
🔥Но с всеки негов поглед сякаш пожар лумва в кръвта ми.
Той може да има всичко.
Аз вече изгубих всичко.
🎲Ала любимата и на двама ни игра „Го“ ме е научила, че изкусната стратегия е по-важна от бруталната сила. А любовта винаги е по-силна от омразата.

Пепеляшка в съвремен вариант. Някои нейни книги ми харесват, а някои все едно са писани от друг автор. Освен да я поръчам, пък ще видим. Ел. вариант ще пуснат Сиела вероятно след месец.Thinking

# 431
  • Бургас
На мен тази лично не ми допадна. Даже не съм я дочела. Виж за Ромео книгата ми хареса

# 432
  • София
На мен тази лично не ми допадна. Даже не съм я дочела. Виж за Ромео книгата ми хареса
Дай спойлер, моля те, какво не ти хареса, че вкусовете ни, в една голяма част от случаите, се покриват. Да знам, дали да давам пари.
Скрит текст:
Скоро трябва да даря книги на някоя библиотека, да им се радват хората. Това е предимството на хартията, но ел. варианти са ми по-удобни в последно време, признавам.
.

Да добавя инфо, че Culpa Tuya излиза на екран на 27.12.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 14:00 от missence

# 433
Идвам да препоръчам една книга, която току що завърших и много ми хареса https://www.goodreads.com/book/show/210441762-mine-for-a-moment За пръв път чета нещо от авторката, но определено няма да е последен. След като я започнах, разбрах че е леко свързана с една от поредиците й и определено нямам търпение да видя и нея. И изненадващо, но много харесах образа на бившата приятелка на главния и се надявам и тя да получи своя happy end.

# 434
  • Бургас
Оооо,тази авторка пише много добре. Много харесвам нейната серия за уредени бракове. Ей сега ще ти я пусна,че забравих как се казва.
Едит: https://www.goodreads.com/series/354479-the-windsors

Общи условия

Активация на акаунт