За тези, които четат любовни романи № 47

• 73 337
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
В  ebookhunter, Anna 's archive

# 571
Поредица на Рина за пореден път ми действа пристрастяващо. Много ми хареса Покварения крал, че даже започнах да чета на английски следващите, защото няма да издържа да чакам Сиела. Открих 2ра и 3та книга, но знаете ли къде кога да открия следващите в epub?
Имам ги, дай мейл да ти ги пратя, ако не успееш да ги намериш

# 572
  • София
В първи пост има линкове.

# 573
Благодаря ви, момичета! Йоанка, ще потърся и ако не успея да ги открия, ще ти пиша. Simple Smile

# 574
  • София
Скрит текст:
Попаднах на "Герой", Саманта Йънг. Много приятна история.
Поредицата "Дъблин Стрийт" много ми хареса.
Поредицата "Хартуел" изобщо не ми хареса, не я и дочетох.
...
Това все едно аз съм го писала. "Герой" май я бях хвалила тук.
Вероятно точно от отзив, тук в темата, съм я изтеглила.
Подхванах Елизабет О'Роарк, да видим.

# 575
Четох негативни мнения за Белязан на Емили Макинтайър, но аз пък влизам тук да я похваля. Да, разочарована бях в началото, че не е поредица (след Пленена очаквах втората книга да е за някой от другите герой), но на пук реших да я прочета и ми хареса. Историята се развива 1910г., но аз харесвам исторически романи, Дж. Куин, С. Маклейн...Главния не е баналния рицар на бял кон, нито пък от лош става Дева Мария, което ми хареса, по-достоверно ми е. Историята е интересна, има интрига, геройте са по-различни от познатите клишета, има си горещи сцени и накрая "И заживели щастливо". На мен това ми стига за да ми хареса една книга.

# 576
Идвам тук да похваля две книги доста обемни, които успях да погълна за два дни, а именно  "Божествени съперници" и "Безмилостни обети" на Ребека Рос. Толкова много ми харесваха, че буквално отгръщах страница след страница до малките часове на нощта, само за да разбера какво ще се случи с Айрис и Роман. Книгите се водят фентъзи и наистина присъства магическия елемент с войната на Боговете, но всъщност реално са за любовта на двама души, намерили безопасно пристанище и утеха в писмата, които си изпращат един на друг. Главните герои са обикновени хора и не притежават магия, освен магията на думите, които изливат върху белия лист, за да покажат ужасите на войната от фронта.

# 577
Mi666i, тъкмо и аз тях чета. На 2/3 от божествени съперници съм и след това ще продължа с втората. И на мен ми е много приятна, но малко бавно се развива действието за сега. Приятно изненадана съм от качеството на хартията, дали всички книги на Ориндж са с такова качество?

# 578
Ioana_g, от Ориндж освен тази поредица, съм купувала само поредиците на Саманта Йънг и мога да кажа, че никога не съм оставала разочарована от качеството им. Определено си изпипват изданията.

# 579
  • Варна
На Ребека Рос препоръчвам и Бунтът на кралицата и Триумфът на кралицата. Имам и двете книги и ми беше много приятно да ги чета. По спомен имаше едно френско усещане. Любовния елемент беше между учител и ученичка. По спомен и между тях имаше писане на писма. Имам и тези на Ориндж и все се каня да ги почна. Надявам се скоро да успея.

# 580
  • София
Някой чел ли е тази поредица на Алита Ромиг – https://www.goodreads.com/series/240216-web-of-sin

# 581
Някой чел ли е тази поредица на Алита Ромиг – https://www.goodreads.com/series/240216-web-of-sin

Интересна е. Има интрига, мафиотски бос, много обрати, братство, екшън и т.н. На мен много ми хареса.

# 582
  • София
По принцип харесвам авторката и нямам никаква представа защо тази поредица седи толкова време в списъка ми за четене без да я прочета. Явно просто съм я забравила, сега отворих списъка да си харесам нещо и я видях. Ще си харесам още няколко и по метода на отхвърлянето ще видя коя ще започна Simple Smile

# 583
Здравейте, някой чел ли е Беладона (Адалин Грейс)? Чудя се дали си заслужава да се купуват книгите. Като Маас и Арментраут ли е или нещо тийн?

# 584
Според мен Беладона е като за тийн книга

Общи условия

Активация на акаунт