За тези, които четат любовни романи № 47

• 73 356
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
А дали останалите книги от поредицата на Брайър У са същите като ,, Преследването '' или стават интересни ?

Мисля си януари или февруари да се отдам на Класики , че доста съм ги събрала .

# 556
Преди време започнах поредицата на Тижан - Привилегировани. С много зор приключих втората книга, но за трета нямах нерви. А не обичам незавършени истории. Тъй че отправям молба към някоя добра душа, ще ми разкаже ли развръзката на историята? Може на лично или спойлер.

# 557
  • София
А дали останалите книги от поредицата на Брайър У са същите като ,, Преследването '' или стават интересни ?

Скрит текст:
Мисля си януари или февруари да се отдам на Класики , че доста съм ги събрала .
"Преследването" и "Рискът" бяха 50:50.
Играта не съм я чела.

# 558
  • Бургас
Ще падна, видях в Лидл любовни романи на бройка. Има сложена табелка 7 лв. И всичките струват 7 лв, хахаха.
На бройка си е ОК, На кило биха ме изненадали много ако ги пуснат. Или пък промо "Пълниш кофа колкото събере и плащаш 25 лв на касата"

Лина, нещо ново и интересно? Или някой друг който следи "новостите"?
Аз нещо последните месеци не съм посягала към любимия жанр, да не кажа и че за тази година имам срамно малко прочетени книги, за сметка на изсушаните с което ........
Скрит текст:
Такова нещо не ми се беше случвало, а преди си четях много, над 120-130 прочетени книги на година.

# 559
  • Бургас
Прочете ли последната на Шен?
Нищо дето да уау. Девни Пери вади някакви нови книги ,но нещо не съм и голям фен.

# 560
  • Бургас
Прочете ли последната на Шен?
Не съм, но ще я прочета, благодаря Blue Heart
Девни Пери ми харесва, но не колкото Рина, Шен и ПДъглас.

# 561
  • Бургас
Знам,обаче Само Шен пусна нова и то през Септември. Рина Кент ще пуска ММ някъде около март, а Дъглас не я следя много в последно време

# 562
Купих си Покварен крал и започвам да я чета, добавям я в GR и виждам, че отново не е издадена предишна книга… 🙄 Въпрос към вече прочелите поредицата на английски - ок ли е да се започне с Deviant King без да съм чела Cruel King?

# 563
  • София
Попаднах на "Герой", Саманта Йънг. Много приятна история.
Поредицата "Дъблин Стрийт" много ми хареса.
Поредицата "Хартуел" изобщо не ми хареса, не я и дочетох.
Свалих "Превъзходство", да видим, дали ще е ок.
Хвърлила съм око на "Дяволът и дълбокото синьо море". "Сделка с дявола" ми допадна.
После съм запланувала Лиз Томфорд и "Братята Кейн" Меган Куин. Да видим.
И "Елементи" на  Бритъни С. Чери.

# 564
  • София
Попаднах на "Герой", Саманта Йънг. Много приятна история.
Поредицата "Дъблин Стрийт" много ми хареса.
Поредицата "Хартуел" изобщо не ми хареса, не я и дочетох.
...
Това все едно аз съм го писала. "Герой" май я бях хвалила тук.

# 565
  • Бургас
Купих си Покварен крал и започвам да я чета, добавям я в GR и виждам, че отново не е издадена предишна книга… 🙄 Въпрос към вече прочелите поредицата на английски - ок ли е да се започне с Deviant King без да съм чела Cruel King?

Може, просто ще прочетеш историята им накрая

# 566
  • София
"Дъблин стрийт" ще има продължение – https://www.goodreads.com/book/show/210221436-on-loverose-lane
Всъщност, това ще бъде нова поредица "Завръщане на Дъблин стрийт". Очаква се да излезе 20-и февруари.

Кой беше Кълън (?) Кийн? Thinking

# 567
"Дъблин стрийт" ще има продължение – https://www.goodreads.com/book/show/210221436-on-loverose-lane
Всъщност, това ще бъде нова поредица "Завръщане на Дъблин стрийт". Очаква се да излезе 20-и февруари.

Кой беше Кълън (?) Кийн? Thinking

Това е поредица за децата и не се е появявал в книгите

# 568
  • София
А, мерси Simple Smile Явно затова не ми звучеше познат.

# 569
Поредица на Рина за пореден път ми действа пристрастяващо. Много ми хареса Покварения крал, че даже започнах да чета на английски следващите, защото няма да издържа да чакам Сиела. Открих 2ра и 3та книга, но знаете ли къде кога да открия следващите в epub?

Общи условия

Активация на акаунт