За тези, които четат любовни романи № 47

• 71 424
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
След като около година стои качена на четеца ми сега чата тази книга и определено е трябвало до го направя по-рано https://www.goodreads.com/book/show/41757728-no-tomorrow
Абсолютна въртележка от емоции -четеш и не знаеш искаш ли да се съберат главните герои ,за да е щастлива главната героиня или не искаш,за да може да е спокоен главния герой
Скрит текст:
В началото на книгата главната героиня е на 21 и работи в офис-на някаква ниска позиция. Всеки обяд ходи в парка,за да чете книга и там среща главния герой ,който е уличен музикант и има една торба с дрехи,китара и куче. Спи под моста. Сприятеляват се, едното води до другото....но главния герои към този момент е бивш наркозависим, който намира утеха в музиката и постоянното пътуване. Една сутрин просто си тръгва и остава главната героиня ,която се оказва бременна и кучето. След три години тя  съвсем случайно, чува от радиото познати думи .Думи,които е чувала преди и са написани за нея. Нашият музикант вече е известна рок звезда. Отива да му каже,че е баща,но разбира че той отново е на тежки наркотици. И така през периоди от време те опитват да се съберат, но свършват винаги еднакво : тя с разбито сърце, той надрусан.
Засега съм до тук. Но,книгата колкото и да звучи тежка се чете много бързо и увлича.

# 16
  • Враца
След като около година стои качена на четеца ми сега чата тази книга и определено е трябвало до го направя по-рано https://www.goodreads.com/book/show/41757728-no-tomorrow
Абсолютна въртележка от емоции -четеш и не знаеш искаш ли да се съберат главните герои ,за да е щастлива главната героиня или не искаш,за да може да е спокоен главния герой
Скрит текст:
В началото на книгата главната героиня е на 21 и работи в офис-на някаква ниска позиция. Всеки обяд ходи в парка,за да чете книга и там среща главния герой ,който е уличен музикант и има една торба с дрехи,китара и куче. Спи под моста. Сприятеляват се, едното води до другото....но главния герои към този момент е бивш наркозависим, който намира утеха в музиката и постоянното пътуване. Една сутрин просто си тръгва и остава главната героиня ,която се оказва бременна и кучето. След три години тя  съвсем случайно, чува от радиото познати думи .Думи,които е чувала преди и са написани за нея. Нашият музикант вече е известна рок звезда. Отива да му каже,че е баща,но разбира че той отново е на тежки наркотици. И така през периоди от време те опитват да се съберат, но свършват винаги еднакво : тя с разбито сърце, той надрусан.
Засега съм до тук. Но,книгата колкото и да звучи тежка се чете много бързо и увлича.
Ах ти, защо препоръча тази книга? Изчетох я за 2 дни, още я преживявам. Беше си като онези влакчета в лунапарковете. Направо ме разби, но си заслужаваше, истинска любовна история.
Скрит текст:
За Acorn си изплаках очите Sad

# 17
  • Бургас
Wa_Wa ,
Скрит текст:
Аз за Роузи на Дийн, не плаках толкова,колкото за това куче

# 18
  • Варна

Едно нещо има силата да спаси световете и единствено то е по-силно от Орисиите.

Неочаквано предателство води до затварянето на Сера и изкусителния владетел на Земята на сенките, в когото тя е влюбена до уши. Докато фалшивият крал на боговете Колис ги държи в плен, има само едно нещо, което може да върне свободата на Никтос и да предотврати инвазията на Далос и възпламеняването на война на Древните.

Но да убеди Колис да им върне свободата няма да бъде лесно за Сера. Оплела се в лъжи, тя се сблъсква с изменчивата му натура и извратено чувство за дълг. Неочакваните тайни и жестокостта в Двора на фалшивия крал са само част от скритите капани, които се разкриват пред нея и разтърсват света ѝ.

Измъчва я не само несигурността кой всъщност е истинският враг, но и наближаващото ѝ Възнесение – Сера разбира, че времето ѝ изтича.

Никтос би направил всичко да опази Сера и да я дари с живота, който заслужава – дори и да рискува пълната разруха на световете. За жалост, именно това ще се случи, ако той не се възнесе в Древен бог на живота. И въпреки отчаяния му стремеж съдбата сякаш се изплъзва от ръцете им.

Единствената им надежда е в неочакваното – непредсказаното, незнайно и неписано. Единственото нещо, по-силно от Орисиите.

Книга трета от поредицата ПЛЪТ И ОГЪН

Планираната дата на издаване е 27 юли 2024.

# 19
Минавам да споделя, че за един ден прочетох Той не е моя Ромео на Илса Мадън Мила. Много ми допадна, страхотно леко лятно четиво. Сега минавам в другата крайност и ще се пробвам с Преследването на Аделайн, че ми дойде реда в библиотеката.

# 20
Аз онзи ден като пуснахте, че излиза Mile high на Лиз с бг превод и веднага си я намерих на англ. и за има-няма 3 дни прочетох и нея, и втората - The Right move. Много са хубави и двете, историята и на двете е много хубава и се четат леко. Simple Smile

# 21
  • Бургас
Аз онзи ден като пуснахте, че излиза Mile high на Лиз с бг превод и веднага си я намерих на англ. и за има-няма 3 дни прочетох и нея, и втората - The Right move. Много са хубави и двете, историята и на двете е много хубава и се четат леко. Simple Smile
Има и трета, а на 11.07 излиза и 4тата. Ще има и петата за нея,няма дата

# 22
  • София
Аз чакам епизод 2 на Culpa mia.
Зациклих на книга 3 от серията S.I.N.
От 9-ти август пускат екранизация на "Никога повече" (Хувър). Не съм чела книгата, но се чудя, дали да не отида да гледам филма за релакс.

# 23
Здравейте, записвам се във ваща групичка. Обичам много да чета. Макар че да си призная скоро не бях сядала да чета,то това е от недостиг на време,не на друго. То с три малки деца е така. Нооо днес приключих една книга,която прочетох на един дъх. Доста ме увлече. Та книгата е "Преследването на Аделайн". Наистина много ми хареса. Края й е отворен и си казах,че неможе да свърши така. Та проверих и се оказа,че е двулогия. Някой да я е чел. Случайно да знае кога би могло да се очаква да излезе и втората. На български.
Сега нямам четиво и се чудя какво да чета. Бих приела предложения.
Чудя се за " Кайн и Авел" автора не се сещам. Приятелка я чете в момента и каза че е доста добра.

# 24
  • Бургас
Аделайн ще излиза ноември-декември

# 25
И аз се мъча с Аделайн. Вече съм на 220 стр и нищо не се случва. Нещо ми се губи сюжета. Мисля, че не е моята книга, ама продължавам, да видим какво ще се случи.

# 26
  • Бургас
И аз се мъча с Аделайн. Вече съм на 220 стр и нищо не се случва. Нещо ми се губи сюжета. Мисля, че не е моята книга, ама продължавам, да видим какво ще се случи.

Няма да се вземат младите в тази книга Wink Чак в другата.
На мен ми е интересно кой в гътнал прабабата. Ако някой знае,да пише в скрит текст. Че имам едно предположение от времето,когато и аз мъчих първата книга.

# 27
E то какво да се вземат, той не я пита иска или не, тя пък не се и дърпа много. Не знам, някак си ми е много постен и нереален сюжета. Ще те преследват, ще живееш в къща с духове и няма да се преместиш, да се опиташ да се скриеш, какъв човек трябва да си. За бабата - аз подозирам мъжа й, ама съм много далече още, само гадая

# 28
  • София
Някой да е прочел вече "Тайният обожател" на Люси Елеазар? Първите ѝ книги ми бяха скучновати и я зарязах като автор. Все едно бяха писани за дами "трета възраст или втора младост". После си купих една, която по-биваше (от по-новите). Питам, дали да я поръчам, ако авторката е задобряла.

Какво стана с Ванеса Гаркова? "С аромат на буря" е доста интересна поредица и изведнъж писането секна? Тук я бяхте препоръчали и я зачетох.

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 16:39 от missence

# 29
Някой да е прочел вече "Тайният обожател" на Люси Елеазар? Първите ѝ книги ми бяха скучновати и я зарязах като автор. Все едно бяха писани за дами "трета възраст или втора младост". После си купих една, която по-биваше (от по-новите). Питам, дали да я поръчам, ако авторката е задобряла.

Какво стана с Ванеса Гаркова? "С аромат на буря" е доста интересна поредица и изведнъж писането секна? Тук я бяхте препоръчали и я зачетох.
На мен ,,Тайният обожател" ми хареса, но аз по принцип харесвам книгите на Люси Елеазар 🙂

Общи условия

Активация на акаунт