За тези, които четат любовни романи № 47

• 73 562
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте! Може ли да ми препоръчате книга, в която има нещо, свързано със сватба?

Поредицата на Катрин Байби - Булка на седмицата.

# 196
  • В къщурката на хълма на феите
НЕ препоръчвам Сватбен агент на Даниел Стиил.
Аз като цяло не препоръчвам Даниел Стийл Grinning

# 197
НЕ препоръчвам Сватбен агент на Даниел Стиил.
Аз като цяло не препоръчвам Даниел Стийл Grinning
Има шедьоври Даниел Стийл - Обречена любов, Съдбовен калейдоскоп.

# 198
  • София

Да, наистина е страхотна. Препоръчвам я 🙂
Високо в небето (Ветровитият град 1) ли?
СЕФ, Даниел Стийл, Нора Робъртс, Джули Джеймс и т.н. отдавна не са ми в списъка.

# 199
И аз си купих книгата и ми хареса. Откъде мога да изтегля останалите
Има ли ги издадени на български?
Прочетох "Сделка с дявола" на Елизабет О'Роарк.
Страшно много ми хареса, супер свежа, пълна с хумор, абе всичко имаше и си беше на място. Stuck Out Tongue Winking Eye Изтеглила съм си всички книги на авторката, до които се докопах и вече съм на третата.
На 1 страница в тази тема са дадени линкове за теглене на книги. Последният е за книги на английски. Аз от този сайт си изтеглих книгите на Елизабет О'Роарк. Преведена на български е само една засега.

# 200
  • Бургас
Скрит текст:

Да, наистина е страхотна. Препоръчвам я 🙂
Високо в небето (Ветровитият град 1) ли?
СЕФ, Даниел Стийл, Нора Робъртс, Джули Джеймс и т.н. отдавна не са ми в списъка.

Да. Високо в небето е първата книга на Лиз Томфорд на български. От същата серия има още книги, дано ги пуснат и тях.Иначе всички са много хубави.Аз още не мога да реша,коя от 4-те най-много ми харесва Simple Smile

Даниел Стийл ставаше,когато нямаше толкова други опции. СЕф -до към третата книга за футболистите (и това е много пресилено) , а Нора Робъртс ако пише за нормални хора, ми харесва, ама ти изпатканите -не

# 201
А кой/коя е СЕФ?

# 202
  • Бургас
Сюзън Елизабет Филипс
 https://chitanka.info/person/susan-elizabeth-phillips

# 203
  • Враца
Много прибързах с мнението за https://www.goodreads.com/book/show/206177779-protective-phlox. Загубихме се в секс сцените и прескачах из историята. Все пак не беше лоша.
Скрит текст:
Детето в книгата беше вундеркиндче на 3-4 години. Само учеше езици - френски и руски.

Сега докато отбелязвах рейтинга на друга книга ми попадна тази и да си призная съм заинтригувана. За вещици май не съм чела.

# 204
И аз прочетох една мафия, героинята кой ли не я стреля и колко пъти. Не ми допадна особено, затова и няма да я споменавам.
Започнах "Пръстенът на цар Соломон" на Джанет Еванович, бях забравила колко ми беше любима Стефани Плъм. Започна се хилежа още от първите страници. Дали ще издадат и втората за Габриела или да си я търся на английски, знае ли се?

# 205
  • София
Ооо, Стефани Плъм и аз я харесвах. Определено ще пробвам и тази.
Хм, обаче от коя поредица е "Пръстенът на цар Соломон"?

# 206
Ооо, Стефани Плъм и аз я харесвах. Определено ще пробвам и тази.
Хм, обаче от коя поредица е "Пръстенът на цар Соломон"?
Ето, https://www.goodreads.com/series/309777-gabriela-rose

# 207
  • София
Благодаря Simple Smile

# 208
Здравейте, издирвам една книга от новите жанрове. Мафия, отмъщение и т. н.
Разказваше се ( прочетох я половината) за дъщеря на виден член на мафията в Италия , който е избягал в САЩ и построил империя. Двама братя в Италия, които са били малтретирани от баща и като малки сега видни членове на мафията там. Бащата на момичето почина и по негово желание искаше да бъде погребан на родна земя. Тя го изпращаше в последния и бе отвлечена от братята като отмъщение на баща и. И до там горе долу помня. Благодаря.

# 209
За феновете на роментъзи жанра идвам да препоръчам двулогията за "Кралят Пастир" на Рейчъл Гилиг.  Прочетох  "Един тъмен прозорец" и "Две преплетени корони" за отрицателно време. Историята е магична и доста оригинална, стилът на писане е много лек. Определено много, много ми хареса.

Много прибързах с мнението за https://www.goodreads.com/book/show/206177779-protective-phlox. Загубихме се в секс сцените и прескачах из историята. Все пак не беше лоша.
Скрит текст:
Детето в книгата беше вундеркиндче на 3-4 години. Само учеше езици - френски и руски.

Сега докато отбелязвах рейтинга на друга книга ми попадна тази и да си призная съм заинтригувана. За вещици май не съм чела.

Тази Сиела я издадоха на български миналият месец мисля, но още се чудя дали да си я взема.

Общи условия

Активация на акаунт