За тези, които четат любовни романи № 47

• 73 564
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • Под звездите
Здравейте. В една от фейс групите някаква госпожа търси една книга. За сега никой не е успял да й помогне. Това което е описала ми е познато, но и аз не се сещам. Вижда ми се доста интригуващо, та ако се сещате, казвайте. Иска ми се и аз да я прочета.
"Здравейте, искам да препрочета една книга на която нито и помня името , нито автора ,спомням си само за какво горе долу се разказваше .Така историята беше за две мафиотски семейства , едното семейство имаше дъщеря която беше в опасност и съответно я пращат при другото семейство да я закриля те пък имат няколко синове от които единия не харесва това момиче и се държи много студено с нея обаче на него му възложено най вече да я закриля .Той я води в някакъв хотел или къща беше не си спомням да я крие , после я води при баба си , също така в едно кафене мисля че беше кафе  едни казаха нещо за нея на тоз и той им повярва той я заряза и след това онези я бяха пребили .Това е което си спомням ако някой я е чел да сподели как се казваше че направо не мога да спя от мислене за заглавието на тази книга .А и също си спомням , че има преди това книга която разказва любовната история на родителите на момчето"

# 226
НЕ препоръчвам Сватбен агент на Даниел Стиил.
Аз като цяло не препоръчвам Даниел Стийл Grinning
Има шедьоври Даниел Стийл - Обречена любов, Съдбовен калейдоскоп.
8 от книгите на Даниел Стийл сега ги има на промоция с 40% намаление, има акция на сайта на издателството
https://www.bard.bg/promo/x-of-y/?id=364

Също 6 книги на Синди Шелдън и 6 книги на Нора Робъртс. Поръчката е безплатна, ако е за покупка над 30 лв.

Това са цени преди намалението.

(Аз си купих книги на Ст.Кинг за 100 лв, но реално с намалението ми излязоха точно 60 лв. Сега си чакам поръчката.)

# 227
Нора Робъртс - "Неблагодарност в смъртта" е с 25% отстъпка в сайта на Хеликон

А 5 книги на Нора Робъртс са с 40% в сайта на Бард
Въглени в мъртвата пепел
Стъпки от огън
Смърт край змийската река
Мания
Частни скандали

с безплатна доставка за поръчка над 30 лв:
https://www.bard.bg/promo/x-of-y/?id=364

3 любовно-еротични книги са с 10% намаление в сайта на Хеликон:
Брин Уивър - Касапинът и черният дрозд
Никол Сноу - Офертата
Eл Кенеди - Предизвикателството

# 228

Дата на издаване: 09.09.2024 г.

Той е сексапилният навъсен хокеист, по когото тя си е падала в училище, а сега е негова асистентка.

Mечтите на Пипа за пробив в музикалната индустрия са стъпкани от бившия ѝ приятел, който освен кариерата е разбил и сърцето ѝ. Докато се опит­ва да си стъпи на краката, тя приема временната работа като асистентка на играч от Националната хокейна лига. За нейна изненада, това се оказва Джейми Страйкър, момчето, по което си е падала в гимназията. Той е неустоимо привлекателен и все така мрачен, и изглежда, не може да я понася. Което означава, че да запази отношенията им професионални, няма да представлява никакъв проблем...

Зад суровата си фасада обаче Джейми е изненадващо мил и грижовен.

Джейми има причини да не се обвързва и да не допуска хора близо до себе си. И няма начин да каже на Пипа истината – че в гимназията е бил луд по нея. Но колкото повече време прекарват заедно, толкова по-трудно му става да запази отношенията им строго делови...

Tя вече носи фланелката му на хокейните мачове и вдъхновението ѝ да пише музика се е завърнало. Но дали си струва отново да рискува сърцето си?

# 229
22% намаление на любовни романи от SBB
https://shop.sbb.bg/category/200/palni-poreditsi.html

Исторически любовни романи
Серия "Самотни цветя"
3 серии с книги от Нора Робъртс
Серия "Хората на херцога"
Серия "Кралско братство"
Колекция "Роузи Томас"
Серия "Дамски квартет"
Серия "Училище за херцози"
Колекция "Луиз Бегшоу"
Колекция "Тайните на Мейдън Лейн"

# 230
  • Бургас
В книжарниците от 10.09

# 231
  • София
Скрит текст:
Аз тотално се обърках каква е последователността на книгите на Шен. Тъкмо си набавих Вишъс, Ракъс... сега пък излиза някаква още по-първа от първата. След няколко години може и да се навия да ги прочета вече, защото я харесвам.
За първи път чета Рина Кент. Първата от Империите не ми допадна много. Сега съм на средата на втората. Засега върви по-добре, ще видим до края.
Следващите са по-добри. "Империя на омразата" ми допадна най-много.
Започнах "Господар на леността", дано ми хареса.

# 232
Бавно ми върви ..голяма ленност  в главния ..

# 233
  • София
Някой чел ли е това - https://www.goodreads.com/book/show/55882116-still-beating
Имам въпрос за нея.

# 234
  • Бургас
Излезе ми и на мен,но като зачетох описанието реших да си го спестя

# 235
  • София
Днес я започнах, още съм в началото, дотук ми харесва много -- дарк точно по мой вкус е, но както казах имам въпрос, ако някой я е чел.

# 236
  • България

Да, миналата година я четох. Питай.

# 237
  • София
Два въпроса, всъщност:
Скрит текст:
1. Двамата измъкват ли се от лудия?
2. Накрая има ли хепи енд?

Още съм в началото, но засега и Кора, и Дийн ми харесват като образи. Дийн особено Grinning
Отделно, че по принцип харесвам много и enemies to lovers.

# 238
  • България
Определено ми остана в съзнанието. 5 от 5 звезди!

Скрит текст:
Да, и на двата ти въпроса. Но е истинска въртележка от емоции.

П.С. И аз харесвам тази тема в книгите.. 😄

# 239
  • София
Ооооо, супер, мерси Grinning

Скрит текст:
Много мъчно ми стана за Близард.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 13:11 от milenaka

Общи условия

Активация на акаунт