За тези, които четат любовни романи № 47

• 73 538
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Хм, и Дийн, и Кора нещо взеха да ме дразнят. Много вайкане, много охкане... Основно Кора, де. Тази жена не знае какво иска.

# 241
  • Варна

Уловена в капана на нежелан брак, Фрея по цял ден чисти риба и мечтае да бъде воин. И да забие бойната си брадва в гърба на своя съпруг грубиян.

Един ден мечтите ѝ се сбъдват по непредвиден начин: съпругът ѝ я предава във властта на местния ярл. Сега Фрея е принудена да се изправи в двубой до смърт с неговия син – Бьорн. И да разкрие своята най-голяма тайна – в жилите ѝ тече кръвта на богиня, която я превръща във воин и ѝ дава магическа сила да отбие всяко нападение.

Отдавнашно пророчество твърди, че този, който контролира съдбата на девицата воин, ще има силата да обедини племената на Скаланд под властта на един крал. Воден от сляпата си вяра, че това се отнася за него, ярлът изтръгва от Фрея кръвна клетва за покорство и нарежда на Бьорн да я пази от враговете им. За да докаже силата си, Фрея трябва да се научи да се сражава и да овладее магията си. И през цялото време – да преодолява опасните изпитания на боговете. Но най-голямото предизвикателство е друго: да се пребори със забранените си чувства към Бьорн. Защото, поддаде ли се на привличането към пленителния и пламенен воин, рискува не само своя собствен живот, но и съдбата на всички, които обича.

Книга първа от САГА ЗА БЕЗСЪДБОВНИТЕ

Планираната дата на издаване е 21 септември 2024.

В далечни времена, в лес, оплетен с тайни, едно непримиримо момиче и едно наранено момче се влюбиха…

Отраснала в малко селце, близо до гора, пълна с духове, Лиска Радост знае, че магията е опасно нещо, а онези, които я владеят, са чудовища.

Когато собствените ѝ сили се отприщват и предизвикват катастрофални последствия, тя попада в ръцете на Лесник – демона пазител на гората, който ѝ предлага сделка: да му служи в продължение на една година, а в замяна той ще изпълни едно нейно желание.

Отведена в потъналото му в разруха имение, Лиска открива нещо обезпокоително. Тя не е първата, която сключва подобна сделка. Но ако иска да оцелее през тази една година и да се прибере вкъщи, девойката ще трябва да разкрие тайните на домакина си и да се изправи пред призраците от миналото му. Защото нещо се пробужда в Дъбравата. Нещо смъртоносно и незнаещо милост. То плаши дори Лесник и не може да бъде победено, освен ако Лиска не приеме, че наистина е чудовището, в което винаги се е бояла, че ще се превърне.

Онези, които навлизат в Дъбравата, невинаги се връщат обратно…

Планираната дата на издаване е 14 септември 2024.

# 242
  • София
Някой попадал ли е на информация кога ще излезе "Мотел" на П. Дъглас – https://www.goodreads.com/book/show/39720351-motel

И да попитам за отзиви за тази, ако някой я е чел – https://www.goodreads.com/book/show/59417433-a-love-letter-to-whiskey

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 14:21 от milenaka

# 243
  • София
Бавно ми върви ..голяма ленност  в главния ..
Аууу, аз още съм на първите страници, ти направо ме отказа.
Голяма реклама на "Зад мрежата". Ще взема да я погледна и нея.
За тези "Петима братя" имам смътен спомен за недобри отзиви тук.
Скрит текст:
Цитат
this book made me question if trees regret becoming paper.
goodreads
хахааххахха. Penelope Douglas си е Penelope Douglas. Или я харесваш, или не. Засега съм в групата на "не".

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 00:17 от missence

# 244
" Господар на леността" и аз не я довърших, много бавно върви сюжета.

# 245
  • Бургас
Много ми хареса Господар на леността. Тъмън ми вървеше сюжета Wink
Уискито на Kandi Steiner не съм чела, но съм чела други нейни книги. Пише някак безопасно, тоест няма преследване,отвличане, BMDS и тн. Момче /мъж/,среща момиче/жена/...  и книгата свършва

# 246
  • София
А, не е много мой тип значи, благодаря Simple Smile

# 247
  • Бургас
А, не е много мой тип значи, благодаря Simple Smile

Виж книгите на Лола Кинг
https://www.goodreads.com/author/list/21306508.Lola_King

# 248
  • Враца
Прочетох последната на Пенелъпи Уорд - The Rocker's Muse и както винаги с нейните истории много ми хареса.
След това приключих една мафиотска - Poison and Wine, която също доста ми хареса. Има и втора книга, която ще ми е следващата.

Сега обаче съм дълбоко потънала в последната на Али Мартинес - Alone with You. Много красива, причиняваща болка любовна история. Много силно препоръчвам.

# 249
  • Бургас
Загледах и аз книгата на Пенелопи Уорд, но ме спря slow burn/small town. Колко слоу е тоя slow burn,че тая комбинация нещо не ми понася?

# 250
  • Враца
Загледах и аз книгата на Пенелопи Уорд, но ме спря slow burn/small town. Колко слоу е тоя slow burn,че тая комбинация нещо не ми понася?
Ами да, слоу си е, че има и едно развитие, което преобърна нещата. Но си заслужава според мен.

# 251
  • Варна

Съвременна мафиотска приказка, в която любовта се кове в мрак и опасност.

Ария Скудери е родена в едно от най-могъщите престъпни семейства в Чикаго – истинска принцеса, прочута със своята красота и затворена в златна клетка от богатство, кръв и строги порядки.

Всички ѝ завиждат за този живот – без да знаят, че той върви с истинско проклятие. Ария е принудена да се омъжи за Лука Витиело, бъдещия Капо на нюйоркската фамилия, мрачен и жесток мъж, прочут с липсата си на милост. Неговите ръце, способни на невъобразимо насилие, са отнемали животи, а сивите му очи, студени като буреносни облаци, крият тайни, обагрени с кръв.

Ария е ужасена. Смъртоносният чар на Лука прикрива един истински хищник в човешки облик. Богатството, агресията и мрачният му сексапил го правят най-желания ерген на Ню Йорк.

Но мафиотската принцеса знае истината. В нейния свят чудовищата често имат красиви лица. Зад поразителната външност на Лука се крие сърце, закоравяло сред безмилостния подземен свят на мафията.

Въпреки ужаса в сърцето си, Ария няма избор. Бягството е невъзможно и немислимо – Лука би я преследвал до края на света. Семейството ѝ по-скоро ще отнеме живота ѝ, отколкото да позволи честта им да бъде опетнена.  Единственият ѝ шанс е да извърши немислимото: да разтопи леда във вените на Лука, да пробие тъмнината, увита около него, и да открие сърцето, за което се носи слух, че не съществува.

В свят, в който любовта е опасна игра, може ли Ария да укроти чудовището… или ще бъде погълната от него?

Дори и най-студените сърца могат да изгорят. Тя ще рискува всичко, за да разпали неговото.

Година: 30.09.2024

# 252
  • Бургас
Оо,Кора Райли...добре ,добреее. Нищо че преди тази книга има една новела Wink не пречи на историята

# 253
  • Варна

Историите на Бритъни С. Чери са пропити с талкова красота и емоция. - Ел Кенеди, бестселър автор на New York Times

Ейдън и Хейли са неразделни още от деца – той е нейната първа любов, а тя – неговата. Той е нейният Том, тя – неговият Джери.

Когато пробива като актьор, тя е до него и го подкрепя безрезервно. Но скоро проблемите ѝ започват да се отразяват върху неговия имидж и Хейли избира да приключи връзката им. Тя съзнателно се отказва от любовта на живота си, за да може той да продължи да сбъдва мечтата си.

Пет години по-късно пътищата на Хейли и Ейдън отново се пресичат. Момчето, владеещо сънищата и спомените ѝ, не само се е превърнал в неустоим мъж и световноизвестна звезда, но и я мрази с цялото си сърце. Зад острите думи и пренебрежителното поведение обаче все още се крие същият онзи Ейдън, на когото тя подари сърцето си преди толкова много години.

Но ако отново се гмурне в тази необятна любов, ще има ли кой да я спаси от потъване?

Финал на поредицата КОМПАС

Планираната дата на издаване е 21 септември 2024.

# 254
  • в сърцето на един мъж...
От тази поредица някъде дали има електронна третата? Не беше лоша Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт