За тези, които четат любовни романи № 47

• 73 541
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
# 256
  • Пловдив
Браво на сиела, ще чакам книгата за Нино и Киара 🙈 нищо ,че съм я чела те са моите любимци. Но те май бяха от друга поредица 🤔.

# 257
  • София
Тази Бритъни Чери доста я похвалихте в темата, ако не бъркам. Как пише? Slow burn, има ли романтика, интересна история и т.н.?

# 258
От тази поредица някъде дали има електронна третата? Не беше лоша Simple Smile

https://www.rulit.me/books/zapadni-vlnni-download-874770.html

Май е това.
,,Тихите води" е третата, но не съм я срещала свободно за теглене.

# 259
  • Бургас
Браво на сиела, ще чакам книгата за Нино и Киара 🙈 нищо ,че съм я чела те са моите любимци. Но те май бяха от друга поредица 🤔.

Те са за поредицата в Лас Вегас

# 260
"Тихите води не е ли трета книга от поредицата "Елементи", а  "Северни звезди" - трета книга от поредицата "Компас"?

# 261
  • в сърцето на един мъж...
Южни бури, Източни светлини са първа и втора от серията Компас. Третата е Западни вълни, а четвъртата явно е тази, която сега ще издават. Много благодаря за повторението на линка, вчера я търсих по най-различни начини.
На мен ми харесва как пише, май е по-скоро романтика и има интересна история. Поне в предните беше така.

# 262
Аз четох първите две на Бритъни и много ми бяха харесали . Интересни истории пише.

# 263
  • Варна

Тя иска да се влюби за първи път. Той не иска да има нищо общо с любовта.

Когато 19-годишната Фара Лин започва семестъра си в Шанхай, тя знае, че иска да се влюби за първи път. Но категорично не и в Блейк Райън. Защото бившата звезда на колежанския футбол с прекалено голямото си его и неустоимите си трапчинки, въплъщава всичко онова в един мъж, от което интроверт като Фара се плаши най-много. Но една случайна среща в библиотеката и последвалите часове над учебниците разкриват на момичето един Блейк, много по-различен от вечно засмения спортист. Между двамата се заражда непредвидено приятелство, което скоро прераства в нещо повече. Но каквото и да е това повече, то не може да продължи по-дълго от година…

Книга първа от поредицата АКО ЛЮБОВТА БЕШЕ…

Планираната дата на издаване е 28 септември 2024.

# 264
  • Бургас
Тази книга на Ана Хуанг не съм я чела. Така като гледам ще я пропусна. Ще чакам новата и ,която излиза през октомври

# 265
Здравейте,какво.ще ми препоръчате след Нощта на дявола?Преди това четох Този мъж,но Пенелъпи Дъглъс май ми хареса доста повече, та търся пак нещо spicey

# 266
  • Варна

ВИДЕНИЯ ОТ ПЛЪТ И КРЪВ е подробен съпътстващ справочник за предисторията на героите, света и митологията, описани в бестселър поредиците на Дженифър Л. Арментраут „Кръв и пепел“ и „Плът и огън“. Допълнен с оригинални кратки истории и съблазнителни „горещи“ сцени с някои от най-обичаните персонажи на този свят, както и с несподеляни досега визуални описания, това издание е истинска наслада за сетивата.

Пречупен през погледа на самата госпожица Уила, справочникът е колекция от лични бележки и своеобразна енциклопедия, която се чете като дневник. Така читателите могат да се потопят в света на героите и историята, която обожават, но същевременно да видят нещата от различен ъгъл.

ВИДЕНИЯ ОТ ПЛЪТ И КРЪВ от Дженифър Л. Арментраут и Рейвън Салвадор е задължително допълнение към поредиците, в което всички почитатели ще се влюбят.

Планираната дата на издаване е 5 октомври 2024.

# 267

Феновете на Лайза Клейпас ще обожават този роман, сблъскал противоположностите: херцог, презрял условностите на средата си, срамежлива собственичка на книжарница и облог, който ще промени живота им завинаги

Еви Харлоу управлява малка книжарничка в Лондон, което е най-голямото приключение, на което може да се надява една неомъжена жена без перспективи. Докато Максимилиан Шоу, херцог на Уестбърн, не влиза в магазина ѝ с предложение: за да спечели облог с приятелите си, той ще я превърне в диамант на сезона. Херцогът може да е дяволски привлекателен, но Еви няма намерение да приеме нелепото му предложение. Когато нещастието връхлетява нейния магазин обаче, тя няма друг избор, освен да се остави да бъде въведена в неговия свят...

Винаги щастлив да помогне на дама в беда, Макс си мисли, че спасява Еви от глупавия момински живот. Но докато срамежливата Еви се превръща в блестящата звезда, която винаги е знаел, че може да бъде, тя някак открадва сърцето му. В този миг Съдбата ги изправя пред изпитание, когато всеки трябва да направи своя най-важен житейски избор - и да реши кой кого ще спасява...

„Книжарницата на Пепеляшка“ е роман от Лора Лий Гърк в поредицата ни „Любов и Съдба“. Изключително приятно четиво, издържано според изискванията на жанра, но много над нивото на повечето произведения от този тип - с отлично разработени характери, жива и увлекателна интрига, убедителен, житейски достоверен сюжет, емоционално въздействащ. Не случайно авторката на вече 29 романа с висок рейтинг е печелила два пъти най-престижната награда РИТА, присъждана от Асоциацията на американските автори на романтична литература за най-добър любовен роман.

# 268
  • Бургас
Здравейте,какво.ще ми препоръчате след Нощта на дявола?Преди това четох Този мъж,но Пенелъпи Дъглъс май ми хареса доста повече, та търся пак нещо spicey
Другите на Дъглас.
Преследването на Аделайн

# 269
  • Варна

В любовта и в науката всичко е позволено.

Ру Сибърт може и да няма всичко, но има достатъчно – неколцина приятели, на които винаги може да разчита; финансовата стабилност, за която копнее като дете; и успешна кариера като инженер по бионанотехнология в „Клайн“ – един от най-успешните стартъпи в областта на хранителната промишленост. Светът ѝ е стабилен, приятен и трудно извоюван. Докато едно вражеско поглъщане и обидно привлекателният му ръководител не заплашват да сринат всичко.

Илай Килгор и бизнес партньорите му искат „Клайн“, точка. Илай обаче си има собствени причини да натиска за тази сделка – а той е мъж, който е свикнал да получава това, което желае. С едно-единствено изключение: Ру. Жената, за която не може да спре да мисли. Жената, която не може да има.

Разкъсвани между лоялността и неоспоримото си привличане, Ру и Илай ще захвърлят предпазливостта през прозореца на лабораторията и заседателната зала. Аферата им е тайна, без обвързване и има краен срок – деня, в който една от двете компании ще надделее. Но сърцето си иска своето и то играе за завинаги.

Планираната дата на издаване е 5 октомври 2024.

Общи условия

Активация на акаунт