За тези, които четат любовни романи № 47

• 73 446
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • В къщурката на хълма на феите
По-биполярно резюме на книга не съм чела .. още тука съм твърдо не

# 331
  • Бургас
Аз даже не прочетох резюмето. Само името на авторката ме отказа. Много са и криви героините,  много ме дразнят.

# 332
  • София
С. Йънг пише продължение на "Дъблин Стрийт" – https://www.goodreads.com/book/show/210221436-on-loverose-lane
Явно ще бъде за децата им. Много харесвам поредицата, дано продължението не ме разочарова.

# 333
  • Бургас
За тези които чакат Onyx Storm,Ребека Ярос взе да пуска подсказки за новата книга
Превода е от ФБ ,но се разбира

Скрит текст:
ИЗНЕНАДА!
Здравейте, хора! Просто минавам с малък надзърнат отзад на якето на Onyx Storm... и мааааааааааааааааааа малко откъсче!
Това е ЛЮБИМАТА ми книга от поредицата и нямам търпение да се докоснете до нея!

Едит:добавям и инфо за Шен
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 13:52 от lina_bs

# 334
Момичета, знаете ли дали Пенелъпи е предобрила “връзките” в “Петима братя”? 😀 Единствено ми трябва някой да ми каже дали главната ще е с всички братя, за да се настроя психически.🫣

# 335
  • София
За "Петима братя":
Скрит текст:
Даже вече не помня с кои точно беше, но със сигурност имаше повече от един.
Единствената книга на авторката, която зарязах недочетена. Харесвам с повече от един мъж, но самата книга е написана зле. Даже май в темата се бях оплакала, ако не бъркам.

# 336
За "Петима братя":
Скрит текст:
Ако не съм пропуснала някой, че в един момент обърках имената им 😅🤦🏻, беше само с 4 от тях.

Влезнах в някаква дъъъълга пауза от четенето, но днес започвам “Ако пак се срещнем”.

# 337
Sisi, само?!😅
Голям фен съм на Пенелъпчето, така че ще прочета и Изкушението на Тръст сикс, и Петима братя. Просто ей така да се подготвя психически😀

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 18:28 от Sugarchen

# 338
  • В къщурката на хълма на феите
вчера ударих Опасно желание на Сара Маклейн .. изключително приятно си изкарах с книгата, не е някой шедьовър, който бих препрочитала многократно, но определено става за губене на няколко часа .. 6/10 спокойно мога да й дам Simple Smile

Вчера установих, че през юли! имало издадена книга на Ребека Ярос - Вечно и безценно - някой дали я е попрехвърлил тази книга?

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 11:58 от mecani

# 339
Аз я купих още на pre-order, но още не съм я прочела. Не мога да стигна до нея, но ще е скоро

# 340
  • Бургас
Аз ще оставя Truly madly deeply на Шен, не защото не ми харесва.Напротив, но днес излиза тази книга https://www.goodreads.com/book/show/202936227-shattered-dreams Харесвам авторката как пише,оценките са повече от добри,първа книга от нова серия
Утре пък излиза https://www.goodreads.com/book/show/204538483-the-striker?from_s … fs2qUR6Mow&rank=1 и това е първа книга от нова серия, но главния се въри из книгите на Хуанг от известно време

# 341
Здравейте,и аз в момента съм се зарибила по Пенелъпи-първо прочетох Нощта на дявола,след това пънк 57 и накрая Упование(тя май най-малко ми допадна).Имам и Рожденничката пдф ,но ми излиза много кофти на програмите за четене...Също така не мога да се ориентирам коя след коя е,виждам,че има продължение на Нощта на дявола(малко от 27 000 думи) и че има още една поредица Отпадане,но в Rulit ,май я няма. .Та някой може ли да ме ориентира има ли други сайтове ,в които да търся,дали ги има по библиотеките или си ги закупувате от книжарници,благодаря предварително

# 342
  • Бургас
На български ли?

# 343
  • София
"Нощта на дявола" и "Пънк 57" са от една вселена, но няма знанчение как ще ги четете, към "Нощта на дявола"  има новели, които предстоят да излязат скоро на български език.  "Упование" и "Рожденичката" са отделни книги. "Изкушението на Тръст Сикс" и "Петима братя" са свързани и се четат в този ред. А поредицата "Fall away" за момента няма информация скоро да бъде скоро преведена.

За "Вечно и безценно" на Ребека Ярос имам много добри отзиви от хора, които са чели книгата, но аз самата не съм я чела, малко не е моя тип - аз си падам по-скоро по dark, taboo, mafia & bully romance, както и по romantasy Simple Smile, а напоследък нямам и много време, сега в отпуската ми се чете и не ми се чете едновременно, не знам как да го обясня Laughing та съм на вълна любими аудио книги и за 795-ти път слушам "God of fury" на Рина Кент.

# 344

Може ли Ив да напише сама своя щастлив край?

Никой не обича Коледа повече от Ив Пилкинс, асистентка на известна редакторка.

Когато шефката ѝ поставя краен срок Коледа за предаване на ново произведение, изглежда любимото време от годината за Ив ще бъде провалено. Въоръжена с колкото е възможно повече ентусиазъм, тя заминава за най-студената част на Англия със задачата да накара капризния писател Едуард Прийст да довърши навреме последния си роман.

Празничният дух в имението Кранбъри Крос е мрачен като къщата, няма весели светлинки и изглежда единствено коледно чудо може да спаси положението. Въпросът е дали Ив ще успее да се справи.

Очарователна и повдигаща духа любовна история за надеждата, прошката и истинския смисъл на Коледа от авторката на „Коледни желания в „Пудинг Хол“

Общи условия

Активация на акаунт