За тези, които четат любовни романи № 47

• 73 421
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте,Свалката на Ел Кенеди свързана ли е сюжетно с предхождащите я две книги ,че съм се объркала и първо прочетох нея?Благодаря предварително

По принцип са свързани до толкова, че е за приятели и т н. За мен беше по-приятно да ги чета по ред, защото има събития, които се развиват във времето, но в никакъв случай не е фатално, защото са сравнително незначителни. Всяка книга си има финал и всичко 🙂

Благодаря много,Значи нещо като Нощта на дявола...чудя се дали да мина и на следващите от поредицата,въпреки че след Пенелъпи Дъглас, тази книга едвам ме задържа, хах..

# 466
  • Пловдив
Привет! Някой чел ли е тази серия? Дали си струва?
https://www.goodreads.com/series/325377-belles-mobsters

# 467
  • Варна

Условието е нелепо, но просто. Форд трябва да прекара два месеца в градчето Сидър Фолс и да угоди на кмета му, за да подсигури отварянето на новия курорт на братята Шарп.

Но той има болезнена история с този малък град в Монтана. Опитал се е да я забрави, но така и не е успял. Ашър Уелс. Неговото лавандулово момиче.

Тя е мечтала да напусне Сидър Фолс и да остави следа в света. Тогава защо все още е тук и стои пред него сега, след толкова години? И още по-важно – защо го гледа с толкова болка в очите? Та нали Форд беше този, принуден да напусне внезапно града в онази съдбовна нощ, за да избяга от последствията...

Той има всичко: пари, успех и империя за управление... всичко, освен нещо много съществено. Нея.

Петнайсет години са много време, прекарано в чудене... Проклет да е, ако този път си тръгне без Ашър.

Година: 10.12.2024

# 468
Здравейте,Свалката на Ел Кенеди свързана ли е сюжетно с предхождащите я две книги ,че съм се объркала и първо прочетох нея?Благодаря предварително

По принцип са свързани до толкова, че е за приятели и т н. За мен беше по-приятно да ги чета по ред, защото има събития, които се развиват във времето, но в никакъв случай не е фатално, защото са сравнително незначителни. Всяка книга си има финал и всичко 🙂

Благодаря много,Значи нещо като Нощта на дявола...чудя се дали да мина и на следващите от поредицата,въпреки че след Пенелъпи Дъглас, тази книга едвам ме задържа, хах..

За мен си заслужават, но лично аз харесвам Ел Кенеди и чета всичко нейно 😀 и пак лично мнение - първа и втора книга са най-хубави 😀 Много е приятна и втората поредица (Briar U) 😊

# 469
  • Варна

Заключението на дуологията Cat and Mouse е тук...

Диамантената

Смъртта върви редом с мен,
Но жътварят не е равен с мен.
Хваната съм в свят, пълен с чудовища, облечени като мъже, и такива, които не са такива, каквито изглеждат.
Няма да ме задържат завинаги.
Вече не разпознавам човека, в който се превърнах,
и се боря да намеря пътя си обратно към звяра, който ме преследва в нощта.
Наричат ​​ме диамант,
но са създали само ангел на смъртта.

Ловецът

Родих се като хищник,
с безпощадност, вкоренена в костите ми.
Когато това, което е мое, е откраднато от мен през нощта,
Като диамант, скрит в крепост,
откривам, че вече не мога да сдържам звяра.
Кръвта ще боядиса земята, докато разкъсвам този свят, за да я намеря.
И да я върна там, където ѝ е мястото.
Никой няма да избегне моя гняв,
особено тези, които са ме предали.

Не се препоръчва за лица под 18 години. Историята е плод на авторовото въображение. Изданието може да съдържа експлицитен език и/или графично описание на сцени на насилие, секс, психически и физически тормоз и други действия, които могат да навредят на психичното ви здраве. Ако някое от тези неща събужда у вас притеснения и неприятни чувства, пропуснете това заглавие.

# 470
  • Варна

Роузи Харт е много щастлива. Нейната най-любима група Scarlet Luck се съгласява за интервю в нейното Инди онлайн радио шоу. Само мисълта да е сама в едно помещение с Логан, Торн, Хънт и Звяра я кара да подскача до тавана от вълнение. Не само че от седем години следи развитието на групата, но тяхната музика ѝ е помогнала през най-тежките години от живота ѝ. Иска да разбере повече за Адам Синклер, барабанистът, когото всички наричат Звяра и за когото се знае най-малко. Освен това от години не понася никакви докосвания – от никого. Роузи е решена това интервю да е най-доброто, което е представяно в Шоуто на Роузи Харт. Но когато групата е най-сетне в студиото ѝ, се случва гаф.

Достатъчно голям, че шоуто веднага да бъде прекратено. Инцидентът плъзва като вирус и вълна от омраза залива Роузи и нейното шоу. Когато Роузи бива нападната открито на улицата, групата научава за това. За да демонстрират пред обществото, че искат да загърбят случката, те канят Роузи на един от техните концерти. Изведнъж Роузи се изправя отново пред Звяра. Звяра, в чиито очи разпознава дълбока душевна мъка, която кара сърцето ѝ да бие учестено. Звяра, когото никога не бива да докосва отново...

ОЧАКВАЙТЕ НА 25.11.2024

Великолепна романтична комедия, която ще ви накара да се усмихвате замечтано.

Феновете на Емили Хенри и Аби Хименес ще останат очаровани и ще се влюбят в героите!

Меган се страхува да се прибере в родното си градче за празниците. Тя е лошото момиче, което преди четири години е зарязало златното момче Айзък пред олтара и е избягало в големия град.

На Крисчън му е омръзнало да бъде сам всяка Коледа. Всъщност той няма нищо против това, защото се чувства много добре, но мрази тъжните погледи на семейството си, докато седят заедно на празничната трапеза.

Така че, когато Меган и Крисчън буквално се сблъскват в един дъблински пъб и отново се виждат след толкова години, те сключват сделка – ще прекарат заедно празниците в родното си градче, преструвайки се на гаджета. Изготвят правила и подписват договор върху изцапана с вино салфетка. Все пак това е само за няколко дни и после всеки ще продължи по пътя си.

Но с всички роднини по празниците и стари познайници нещата няма как да не се объркат. А като се добавят заснежена хижа и малко коледна магия, всичко може да се случи...

Съжалявам за двойния пост, но не дава да редактирам.

# 471
  • Бургас
На тази авторка съм чела серията за рок музиканти и е една от любимите ми, но тази книга е съвсем различна. Най-бавният slow burn,който на всичкото отгоре завършва с отворен финал, но втората книга излиза след дни. https://www.goodreads.com/book/show/216613495-ruthless-intent
Скрит текст:
Какво правиш ако си осъден на две доживотни присъди ,за убийство,което знаеш,че не си извършил,но чак след 14 години имаш възможност да докажеш своята невинност и да бъдеш свободен? Точно така, жениш се за тази,която те е пратила зад решетките. Сега малко се налага да я поизнудиш, но..... На всичко отгоре тя е полусесгра на убития,който всъщност е бил най-добрия ти приятел. За да изкупи вината си трябва да е женена за теб 14 месеца-по един месец за всяка година. Все пак не си такова чудовище, да я мъчиш 14 години ,нали? През цялото време се чудих на кой да симпатизирам? На нея,която е била на 13 години тогава и полицията леко я е насочила какво да каже  и сега изкупува  вината си или на него, който след 14 години се мъчи да намери своето място извън затвора. И защото,това е малко и вече знаем,че нашият човек е невинен...то,кой е убиецът?

# 472
  • Варна
Предстоящи книги от Егмонт. Не съм гледала дали са романтични, но мисля че са.

Някой чел ли е нещо от тези. Дали има нещо интересно.

# 473
  • София
Здравейте, в момента чета Извън контрол на Сандра Браун. Действието се развива бързо, с крими елементи е, а любовната линия е слабо отразена до момента/50% съм прочела от книгата за няколко часа/,
От поредиците четох "Под" на М.Марч, "Грях"-не я харесах, "Devil's Night" на Пенелъпи Дъглас/като самостоятелните  книги на авторката не ми допаднаха/. Другата Пенелъпи не е моят автор. Дадох шанс на няколко книги, но не е за мен. Толкова дълги обяснения и главоблъсканици на главните герои........ Simple Smile . Прочетох и "Sinners of Saint" на Шен, както и поредицата за децата " Красиво безрасъдство". Харесах и двете. Сериите Off-Campus и Briar U на Ел Кенеди ми харесаха, бързо се четат, леки и ненатоварващи са. От мафиотските прочетох "Манията на Молотов" кн.1 и кн.2 , харесах ги.
 Ако може да ми препоръчате поредица, на български език, с оглед моите предпочитания до момента, като стил на изразяване на автора? Може и фентъзи да е. Чела съм Братството на черния кинжал преди години и харесах поредицата, докато някаква "Видовете", мисля, че се казваше, прочетох 3-4 книги от нея и със сигурност си спомням, че има голямо "Не" от мен.
Благодаря! Simple Smile

# 474
Ще ти препоръчам поредицата на Лекси Блейк - Без милост, Разплата и Отмъщение , поредицата за семейство Роял ако не си чела , поредица Твърде далеч , ,, Подаръкът на порочния милиардер '' . Можеш да прочетеш и поредицата за Вишъс и Ракъс те са преди Красивото безразсъдство .

# 475
  • София
И една позабравена, но много интересна фентъзи поредица -"Треска" на Карън Мари Монинг.

# 476
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, една молба имам, от тези, които четат на английски - моята дъщеря си е пожелала книги на английски за коледа и ми се иска да й взема някоя, но все пак да е под контрол положението. Нещо приятно да сте чели, което да става за 15годишна девойка? И естествено да го препоръчвате. Последно налетя на Ана Хуанг Simple Smile, но с ваша помощ навреме я скрих книгата Simple Smile Благодаря ви предварително!

# 477
  • Бургас
Момичета, една молба имам, от тези, които четат на английски - моята дъщеря си е пожелала книги на английски за коледа и ми се иска да й взема някоя, но все пак да е под контрол положението. Нещо приятно да сте чели, което да става за 15годишна девойка? И естествено да го препоръчвате. Последно налетя на Ана Хуанг Simple Smile, но с ваша помощ навреме я скрих книгата Simple Smile Благодаря ви предварително!
На Мона Кастен, серията Мастън Хол дали не бяха подходящи? Има ги ина български и на английски. Но съм ги чела отдавна и не помня
Иначе тази серия е подходяща, но тя вероятно вече я е чела https://www.goodreads.com/series/46106-perfect-chemistry

# 478
  • в сърцето на един мъж...
Скрит текст:
На Мона Кастен, серията Мастън Хол дали не бяха подходящи? Има ги ина български и на английски. Но съм ги чела отдавна и не помня
Иначе тази серия е подходяща, но тя вероятно вече я е чела https://www.goodreads.com/series/46106-perfect-chemistry

А, виж за тях не се бях сещала. А иначе серията, която си ми предложила, не я е чела, така че може и нея да взема. А от нейните серии другите много ли са хот? Или са по-скоро романтики?  Благодаря!

# 479
  • Бургас
На Монако Кастен съм чела само Макстън Хол. Има го и на сериал,сега снимат втори сезон.
Перфектната химия на Симон Елкелес е за първата любов; лошите момчета (братя от мексиканскипроизход, забъркани с банди),които си губят ума по доброто момиче. Набляга на романтиката. Тук- там някоя целувка. Става ясно,че има и секс,но не е описан въобще.

Общи условия

Активация на акаунт