За тези, които четат любовни романи № 47

• 73 312
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Снощи започнах "Просто най-добрият" на СЕФ и едва се откъснах. Последните ѝ книги никак не харесах, но тази започна доста добре в стила на старите ѝ Чикаго старс, дано се задържи така до края.

# 616
  • София
Снощи започнах "Просто най-добрият" на СЕФ и едва се откъснах. Последните ѝ книги никак не харесах, но тази започна доста добре в стила на старите ѝ Чикаго старс, дано се задържи така до края.
Значи ще я погледна. Първите ми харесваха много. В един момент книгите ѝ взеха да ми стават от скучки по-скучни, и спрях да я чета.

# 617
  • Euskal Herria
Прочетох двете книги на Лиз Томфорд от серията "Ветровитият град". Харесаха ми, ще ги сложа в "За препрочитане". Видях, че има още две книги от поредицата, дано Сиела  ги издадат.
Ако някой ги е чел, би ли споделил впечатленията си.

# 618
  • Бургас
Прочетох двете книги на Лиз Томфорд от серията "Ветровитият град". Харесаха ми, ще ги сложа в "За препрочитане". Видях, че има още две книги от поредицата, дано Сиела  ги издадат.
Заслужават си определено.

# 619
Прочетох двете книги на Лиз Томфорд от серията "Ветровитият град". Харесаха ми, ще ги сложа в "За препрочитане". Видях, че има още две книги от поредицата, дано Сиела  ги издадат.

И на мен много ми харесаха. Нещо различно от спортните поредици(не е само за един отбор). Диалозите бяха забавни, малко си поплакал за Инди и наистина съчувствах на Стиви. Зи и Рай - алфи, ама не чак толкова алфи, не толкова цинични, абе книжни гаджета. С непърпение чакам книгата за Кай, а и за Рои май ще е интересна.

# 620
  • Бургас
Всъщност книгите на Лиз Томфорд от тази сертия са 5 ,като според мен има потенциал и за 6-та
Сега на българкски трябва излезе итроията на Кай, после на брат му и след това е на Рио,която на английски излиза през май месец

# 621
  • Варна

Той е онзи, за когото тя мечтае.

Хенри Търнър е изправен пред опасността да провали годината си в колежа заради склонността си да отлага поставените задачи в неособено интересния курс, който е записал. Като капитан на хокейния отбор на „Мейпъл Хилс“ обаче провалът е изключен, затова Хенри бързо трябва да намери помощ. И тук ръка му протяга Хали Джейкъбс.

Хали може и да не се радва на романтични забежки, като любимите си литературни герои, и няма какъвто и да било опит в тази сфера, за да напише книгата, която иска, но е малък гений. И е готова да помогне, щом чува за проблемите на Хенри. А новите преживявания са важни за нея, за да може да постигне мечтата си и да пребори съмненията, които таи дълбоко в себе си.

Хенри и Хали са готови да си помогнат взаимно, като всичко е под контрол – все пак имат цял списък с правила. А в него под номер четири стои „Не се влюбвай!“.

Планираната дата на издаване е 18 януари 2025.

# 622
  • Бургас
Рина Кент пусна инфо за книгата,която ще излезе в края на месец май
Скрит текст:
🏒 Cover & Blurb Reveal 🏒
Surprise! Welcome to my dark hockey romance era.
Excuse me while I absolutely freak out over this stunning cover for my intense babies, Kane Davenport & Dahlia Thorne (⬅️ never been more obsessed with two main character names by the way 🤩). This marks the start of a new chapter in the #Rinaverse. You haven’t met them yet because I’ve been keeping them a secret, but you will meet one of them soon. *cough* Kiss the Villain *cough* 👀
🏒 Blurb 🏒
In a den of vipers, revenge is the deadliest venom.
They shattered my world; now, I’ll bring down theirs.
The problem? I have virtually no way to trace the puppet master.
My only lead: The Vipers.
An elite college hockey team that rules the ice—and the shadows beyond it.
To infiltrate their secret society, I set my sights on their weakest link.
Kane Davenport.
The charismatic captain and the lone green flag in a nest of serpents.
But too late, I realize I’ve enticed the most venomous snake.
Kane’s friendly façade hides a predator more dangerous than I imagined.
He quickly unveils the monster lurking beneath the surface.
A monster who lured me in only to trap me in a lethal game with no escape.
🏒 More Info 🏒
✨ Beautiful Venom will be released in all formats on May 27, 2025.
✨ The eBook and paperback are currently available for pre-order.
✨ The “Deluxe” editions in North America will feature an exclusive first print run with foil on the title, filigree-printed edge designs, and couple art tip-ins.
✨ The “Standard” editions will include spot gloss on the title. International markets will receive the simple standard paperback (without spot gloss). My UK & Commonwealth peeps, I have things in store for you, stay tuned!!
✨ The model cover will be available in eBook format only.
✨ Retailer special editions will be announced in a couple of days. When I tell you they’re absolutely stunning that I couldn’t pick a favorite 😍
✨ Audio narrators, tropes, art, and more exciting updates will be revealed after Kiss the Villain’s release.

# 623
Здравейте, нова съм в книжните премиери и имам въпрос към по-опитните.
Cora Reilly пусна новата книга от мафиотската си поредица, а именно Sin and Redemption за Максимус и Сара. Къде мога онлайн да намеря книгата, по възможност безплатна epub/pdf версия? Благодаря😊

# 624
  • Бургас
В първия пост на тази тема има линк за теглене на книги на английски. Там би трябвало да има

# 625
  • София
В момента чета "Свидетелката" на Н. Робъртс и падам от смях. Предполагам повечето сте я чели, стара е. Стигнах до момента, в който главният (шерифът) отива при нея с бутилка вино след посещението на майка му. Диалогът им е уникален Joy

# 626
  • Варна

Рен Бомонт и Крю Ланкастър наглед нямат нищо общо и това не би трябвало да се промени в последната им година в елитното училище „Ланкастър Преп“.

Тя е красива, умна, благовъзпитана и… невинна. По-малките момичета я обожават и са готови да слушат напътствията ѝ. Ала по-големите я намират за странна, досадна, склонна да чете морал за щяло и нещяло… накратко – задръстена.

Той пък познава всеки порок отблизо. Момичетата се хвърлят в краката му, момчетата го следват, а с фамилия като Ланкастър дори учителите не смеят да се занимават с него.

Когато обаче училищен проект ги принуждава да работят заедно, двамата откриват, че може би споделят все пак нещо общо. Самота, прикрита с надменност. И страст, потискана толкова дълго, че е готова да избухне при най-малкото докосване.

Очаквайте на 28 януари!

# 627
  • Плевен / София
В момента чета "Свидетелката" на Н. Робъртс и падам от смях. Предполагам повечето сте я чели, стара е. Стигнах до момента, в който главният (шерифът) отива при нея с бутилка вино след посещението на майка му. Диалогът им е уникален Joy
Да....една от любимите ми книги, когато изпадна в книжна "дупка". Другата е "Сладки приказки" на Джули Гаруд

# 628
  • В къщурката на хълма на феите
Да....една от любимите ми книги, когато изпадна в книжна "дупка". Другата е "Сладки приказки" на Джули Гаруд
аз съм така с "Тайната", "Съкровището" и двете книги от поредицата за шотландските леърди Blush

# 629
  • в сърцето на един мъж...
Аз обичам да си припомням и 7 дни и 7 нощи

Общи условия

Активация на акаунт