За тези, които четат любовни романи № 47

• 71 549
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Хм, отдавна не съм чела нещо с вампири. Ще се пробвам с тази.

А, това било трилогия. С не много добър рейтинг и с награда за 2024 г.
Все пак я започвам.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 13:20 от milenaka

# 676
  • Варна

Делия Стратъм е нестандартна жена. Докато дру гите млади благороднички се учеха на благоприли чие, в училище тя съчиняваше палави стихчета и се възхищаваше на мускулестите крака на градинаря. Така че естествено, когато овдовява за трети път, тя прави немислимото: намира си работа. Планирането на събития за хотел „Савой“ е идеално за някой с нейните умения. Но мечтаната кариера се превръща в кошмар, когато е принудена да работи с най-досадния и красив мъж, когото е срещала.

Саймън Хейдън знае, че нещо подозрително се случва в „Савой“: хотелът е постоянно пълен, но счетоводните книги казват, че е на червено. Той е решен да изкорени измамата, а това означава да е максимално близо до един от най-вероятните заподозрени: възхитителната, вбесяваща лейди Стратъм. Тя решително му пресича пътя и… му влиза под кожата, а той не може да реши дали да я уволни или да я целуне, докато тя не спре да се кара. Но когато от искрите между тях лумва пламък, Саймън трябва да избере между любовта си към Делия и дълга. Шокиращите разкрития изправят и двамата пред не подозирани изпитания и… пред един подарък, който Съдбата им е приготвила за финал.

Автор на бестселъри на New York Times, Лора Лий Гърк поднася „Лейди Скандал“ - ослепителен викториански любовен роман, в който своенравни и силни натури се сблъскват в непримирима борба, докато без да подозират са въвлечени в коварна клопка.

# 677
  • Бургас
Едно ще и призная на Scarlett Cole и това е че пише изключително добри MC романи. След тази серия https://www.goodreads.com/series/361800-iron-outlaws-mc, започва нова. За същият клуб в друг град. Първата книга е историята на Призрак, търсещ отмъщение за убитите му съпруга и дъщеря и  Рейвън,която бяга за да защити себе си и сина си от бившия си мъж
https://www.goodreads.com/book/show/220165669-the-grief-we-hold

# 678
  • София
Приключих "Дяволът и дълбокото синьо море". Не ми хареса колкото първата книга, но не е и чак лоша.
"Увлечението" ми допадна. Малко банална история, ама става.
Обърках се и започнах "Моята мрачна страст" преди "Моят мрачен Ромео", дано не ми развали после четенето на първата.

# 679
  • Плевен / София
Приключих "Дяволът и дълбокото синьо море". Не ми хареса колкото първата книга, но не е и чак лоша.
"Увлечението" ми допадна. Малко банална история, ама става.
Обърках се и започнах "Моята мрачна страст" преди "Моят мрачен Ромео", дано не ми развали после четенето на първата.
Няма. Зак е приятел на Ромео. Няма други допирни точки от историята в "Моят мрачен Ромео" . Далас и Ромео се появят, но няма препратки към тяхната история, която да пречи на прочита на историята на Зак.

# 680
  • Бургас
Рина Кент  Kiss the Villain's Cover & Blurb
Скрит текст:
We’re going green for my villain era 😍💚
I’m absolutely obsessed with these stunning covers and even more in love with Kayden, Gareth, and their intense love story! Kiss the Villain is an MM Legacy of Gods spinoff and can be read as a standalone, but you’ll have way more fun if you dive into God of Malice first.
Pre-order: https://geni.us/VIL-KTV
💚 Blurb 💚
My darkness meets a darker soul.
I’m a golden boy.
A genius law student, the heir to the Carson empire, and the dutiful son.
Or, at least, that's what it looks like from the outside.
Deep inside, I have the urge to set the world on fire.
I keep these impulses in check, rarely indulging in mayhem.
Until one night of debauchery backfires, and I'm caught by a villain.
I bury the entire ordeal with the rest of my skeletons.
That is, until that night walks into my classroom in the form of my new professor.
Kayden Lockwood.
A criminal who’s teaching criminal law.
I can't expose what he's done without unmasking my secret life.
What I can do, however, is force him to taste the poison he gave me.
In the clash of titans, Kayden and I break and crumble.
And I'm starting to realize this dangerous game may have no winners.
💚 More Info 💚
✨ Kiss the Villain will be released in all formats on March 20, 2025.
✨ The eBook and paperback are currently available for pre-order.
✨ Both formats will include different couple art—the paperback’s art will be in black and white. We’ll reveal them closer to release.
✨ The model cover will be available in eBook format only.
✨ There won’t be a hardcover version of this book.
✨ The audiobook narrators will be revealed on February 19, 2025. Yes, this will be a full-cast production like God of Fury, and the narrators for Gareth and Kayden are absolute 🔥

# 681
Прочетох https://www.goodreads.com/book/show/59766350-darling-venom и много, ама много ми хареса. Книгата беше емоционална въртележка, тъжно ми беше за Шарлот, Келан, Тейт, Лия и дори за Тери. Всеки един носещ последствията от грешните решения в живота и произтичащата от тях вина.

# 682
Току-що завърших “Всичко, което оставихме недовършено” на Ребека Ярос и каквото и да напиша ще е малко! 💔 Препоръчвам!

# 683
Една от най-хубавите книги, които прочетох миналата година. Много ми хареса и на мен. Приготвила съм и "Всяка неизбежна случайност".

# 684
И двете са много добри. Сега чета Вечно и безценно, отново на Ребека, но за момента е по-слаба от другите. Почти на половината съм.

# 685
  • Варна

Като пристрастена към секса Лили Калоуей трябва да направи невъзможното. Да се въздържа в продължение на 90 дни.

Натрапчивите желания и фантазиите се превръщат в нейната нова рутина, но докато Лорън Хейл се възстановява от алкохолната си зависимост, Лили се чуди дали той ще осъзнае какво чудовище е тя всъщност. В края на краищата, колкото по-дълго му остава вярна, толкова по-дълго сексуалните ѝ зависимости започват да управляват живота ѝ.

Успех. Към това се стреми Лили. Но, опитвайки се да се сближи със семейството си – хората, които не са наясно със зависимостта ѝ, - тя създава още по-големи пречки. Като прекарва време с най-малката си сестра, научава повече за нея, отколкото някога е предполагала, че би могла да узнае, и усеща тревожна връзка между Дейзи и Райк Медоус.

Дисфункционалната връзка на Лили и Ло е колеблива и небалансирана и те ще трябва да намерят начин да се свържат отново от километри разстояние. Но неспособността за „докосване“ се оказва едно от най-трудните изпитания по пътя им към възстановяване. Има любов, която просто докосва. Но има и любов, която влиза под кожата.

А Лили и Ло имат три месеца, за да открият колко дълбока е тяхната.

Книга втора от поредицата ПРИСТРАСТЕНИ

Планираната дата на издаване е 15 февруари 2025.

# 686
  • София
Цитат
Книга втора от поредицата ПРИСТРАСТЕНИ
Не е мой тип. Още от анотацията не ми вдъхва доверие.

Скрит текст:
Абе, каква е тази мода в последните години да се пишат някакви безумни истории? Къде отиде обикновената романтика, флирта, романтичния нежен с@кс?Thinking Остарявам, явно.Relaxed

# 687
  • Бургас
Ми не ги четат хората, Missence Simple Smile
Ето аз сега прочетох три книги от една авторка. За рок музиканти. Прекрасни истории, засягат много теми - за самотен баща беше единия, на другият пък жена му починала, или за грешните решения,грешното време,обаче пък ми беше прекалено несекуална -тоест няма никакви пиперливи сцени. Ставаше ясно какво се случва, но прекалено постно за моя вкус. И им дадох 4 звезди, въпреки че бяха за 5.

# 688
  • София
Скрит текст:
Ми не ги четат хората, Missence Simple Smile
Ето аз сега прочетох три книги от една авторка. За рок музиканти. Прекрасни истории, засягат много теми - за самотен баща беше единия, на другият пък жена му починала, или за грешните решения,грешното време,обаче пък ми беше
прекалено несекуална -тоест няма никакви пиперливи сцени. Ставаше ясно какво се случва, но прекалено постно за моя вкус. И им дадох 4 звезди, въпреки че бяха за 5.
Разбирам те за сцените. Аз също обичам да чета добре описани интимни и романтични сцени, но това вече е до можене и похвати. Има сцени, в които дори не се стига до с@кс, но са повече от интимни, а има такива, в които се описва всичко подробно, ама ми е постно някак. Явно авторите станаха много и изборът голям, затова и се оплакваме.Wink
При мен има и нещо друго- автори, които съм харесвала много, сега някак са ми безинтересни, но това може би вече е от възрастта, не от авторите.Relaxed Но пък има книги, които препрочитам отново и отново, когато съм в определено настроение, и не ми омръзват.

# 689
  • в сърцето на един мъж...
Отдавна не бях чела Нора Робъртс и реших да разбия каръка на читателската си криза с нея. Не очаквах, че толкова ще ме увлече, при положение, че е фентъзи или така модерния вид роментъзи, но от три дни чета и съм на третата книга, а те не са малки, по 500 страници са. И толкова ми харесва, че не знам как ще се разделя с героите. Та ако не сте я чели поредицата, "Сърцето на дракона", препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт