Отговори
# 120
Анииии , Flowers Hibiscus само теб ли товарят с толкова работа или всички колеги ..  Август ще се отдадеш на заслужен релакс . Nature Sweat Drops

Уауууу, каква колекция от големи риби и усмивки.. и в заглавният пост на темата сме съхранили такава . Всеки запален рибар ще му завиди затова .   

Открийте разликите .. Не се е променил много младее Господин Харизма и чок мъжествен и красииив:heart_eyes:.

Жестокият'' Гаддар'' ни липсва

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 15:41 от femmi2

# 121
# 122
Код червено -  Чоооооок Саджъъъъък:fire:

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 17:16 от femmi2

# 123
Код червено -  Чоооооок Саджъъъъък:fire:

Феми, благодаря ти за "горещия" пост.
Червените шорти не ми излизаха от ума, докато бях край басейна.
Е, не успях да мерна такова съвършено тяло, но пък компанията беше върха. Смях, забавление и плуване. Страхотно си изкарахме.
Socipol Türkiye още нищо не са качили, в Х също не видях нищо ново, но не можах да подмина красавеца ни баскетболист, проявяващ се и като отличен футболист.

# 124

Nature Sweat Drops ФЕМИ* всяко клипче и фотка с Аполона
предизвиква сърцетуп
Joy

# 125
Феми❤️
Всички имаме работа. Понякога е спокойничко, но друг път си е доста😀
Още месец остана и....море, вълни, слънце, плаж и коктейлче😍🌊⛱️☀️🍹

Слух от Х:

Говори се, че е направено предложение до #EsraBilgiç и #Çağatay Ulusoy за новия сериал "#YerAltı", написан от #BahadırÖzdener.💥 Сред слуховете е, че #OktayKaynarca и #OzanAkbaba също ще бъдат включени. Все още не е известно кой телевизионен канал ще приеме проекта. (чрез: Mete Alp & Dizi.omers)

Фенско клипче по тоя повод
https://x.com/tapirnoktanet/status/1811069763742814542?t=ZYk4O90 … sTVvDvvvwZpg&s=19

Аз не знам какво да кажа. Харесвам Билгич, успешна, талантлива и някак зряла. Не съм сигурна обаче дали ми пасва за Чачо.
Да видим дали тея слухове ще се окажат истина или феновете просто си дават газ.

Пеями и Емир
https://x.com/lourdes23808041/status/1810935330167566680?t=RuyBo … dLI4_smVDy0g&s=19

# 126
Слух от Х:

Говори се, че е направено предложение до #EsraBilgiç и #Çağatay Ulusoy за новия сериал "#YerAltı", написан от #BahadırÖzdener.💥 Сред слуховете е, че #OktayKaynarca и #OzanAkbaba също ще бъдат включени. Все още не е известно кой телевизионен канал ще приеме проекта. (чрез: Mete Alp & Dizi.omers)

Фенско клипче по тоя повод
https://x.com/tapirnoktanet/status/1811069763742814542?t=ZYk4O90 … sTVvDvvvwZpg&s=19

Аз не знам какво да кажа. Харесвам Билгич, успешна, талантлива и някак зряла. Не съм сигурна обаче дали ми пасва за Чачо.
Да видим дали тея слухове ще се окажат истина или феновете просто си дават газ.
И аз харесвам много Есра Билгич и като визия, и като игра, но ми се струва, че до Чачо тя ще прилича на лелка. Изглежда много по-зряла за възрастта си.

# 127

Nature Sweat Drops ФЕМИ* всяко клипче и фотка с Аполона
предизвиква сърцетуп
Joy

Софииии , Аполона винаги предизвиква сърцетуп ... и познай за кво си мисля:joy: вместо клипче , прочетох копче и рефрена всяко копче си мечтае да се разкопчае айде дами ние сме бързо слагайте червило и нахално мило да го предизвикаме ...

Анииии:heart_eyes: , извинявай  когато имаш възможност набързо да преведеш това от английски кратко е . Джейда Атеш е дала интервю за канала на Бирсен Антулташ и говори за Чаатай и Хазалка и сериала ''Фериха'' и за живота в Америка.
https://x.com/OnlyCagatayU/status/1796475127938584952

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 22:30 от femmi2

# 128
Есра я гледах в един филм с Биркан С много ми харесаха.
Готина е!

# 129
Еми, съгласна съм за Есра. Същото ми е усещането. Аз я харесах в Рамо😉

Феми❤️:
Нарекох я Фериха е толкова култов сериал. Има повторения от време на време.
Някога срещали ли сте се с екипа отново?

Да, срещали сме се.

Мисля, че имаше среща онзи ден. Бяхте ли там?

Всеки път, когато се прибера, се виждам с Мелис Селджук. Виждам се с Хазал, пишем си постоянно. Писахме си и преди 2 дни. Нали знаете? За да можем да организираме и децата да играят.  Срещнахме с Талха, когато бяхме много млади.
С Чаатай също си пишем. Виждам се с Юсуф от време на време. Всъщност поддържам връзка с повечето от тях. Срещаме се. Разбира се, откакто съм в Америка, не можем да се виждаме толкова често. Но, когато пристигна, им казвам.
 Баръш получи последната награда. Така че той беше на същото награждаване снощи. После се срещнахме там. Той ми каза, че не съм се променила изобщо. Аз му казах, че не се е променил изобщо. Така си казахме едно и също. И така се срещнахме. Обичам да се срещам с хора по този начин, с които имам такава връзка. Дори и да не се виждаме толкова често, колкото преди, харесва ми да знам как са нещата при тях.

Ахсенче явно ще има нова реклама.

Щурата Сюмейе

# 130
Есра стои много добре до Мурат и Толгахан, актьори по-възрастни от нея. Гледала съм я в "Една надежда стига" и малко от "Рамо" с Мурат.
Има сериозно присъствие на екран.
Талантлива е и много добре влиза в роля. Но някак Чачо ми младее пред нея.

Щурата Сюмейе

Скрит текст:

Много слънчево момиче - открито, естествено и позитивно. Пожелавам на Сюмейе още много главни роли, в които да разгърне на 100% таланта си.

# 131
# 132
Семих Атеш 🥰

Телевизионният сериал на Onur Saylak и Sinem Ünsal за Tabi - "Yankı", с Cihangir Ceyhan.
Най-после беше обявен новият адрес на успешния актьор Онур Сайлак, който си подели главната роля с Чаатай Улусой в сериала Gaddar, и красивата актриса Синем Унсал.

Сериалът с кодово име "Yankı", който ще бъде заснет от сценариста и режисьор Озан Аксунгур за дигиталната платформа Tabi на TRT, ще направи разлика с амбициозния си актьорски състав. Те си подадоха ръка с много успешен актьор за брата на Джихангир Джейхан, Метин, който ще изиграе яркия и амбициозен банков мениджър, Ерай, в 10-серийния сериал. В ролята на Метин във вече интригуващия сериал ще влезе Онур Сайлак.

Друг любопитен актьор от сериала беше кой ще бъде партньорът на Джихангир Джейхан.
 Синем Унсал ще играе любовницата на Ерай, Берин, в сериала. Сериалът, който ще има репетиция за четене в петък, ще бъде пуснат на снимачната площадка на 23 юли. „Кой е най-лесният начин да ограбите банка? В сериала, който следва мотото „Собственик на банка“, Еркан Петеккая играе „Теоман“; Рагип Саваш „Джемал“; Дуйгу Саръшън „Айлин“;  Шенджан Гюлерюз „Танджу“;  Ердал Кючюккьомюрджу „Гювен“; Емре Генчтюрк „Ахмет“; Nisa Tekçe „Elif“;  Hakan Eratik „İrfan“; Hakan Yufkacıgil „Orhan“;  Deniz Sarıbaş „Neslihan“; Cenan Çamurdu „Vahit“;  Burçin Yıldırım „Melek“;  Bedir Bedir „Mahmut“; Erdem Ergüney „Комисар Mehmet; Okday Korunan „Исмаил Хакъ“;  Юнус Емре Йозджан ще играе ролята на „Кенан“, а Мехмет Авдан ще играе ролята на „Латиф“.

# 133
Здравейте, дами!

Кафе с приятели, на хладинка и сладка раздумка! Кой не би искал утрото му да започва спокойно, усмихнато, вкусно и ароматно...
Рано е за новини и изненади из сайтовете, затова ще гарнираме кафето с:

Чаатай Улусой - екскурзия в миналото
Цитат
Armani Jeans Sapphire AVM
◾Çağatay Ulusoy на откриването (03.04.2011)
◾ репортаж Hey Girl (2011)

Скрит текст:

И за десерт - обобщението на рускините:

#cagaulusoy_слухи
Докато Чаатай си почива, една след друга излизат новини за предложения към него.

📍 В момента се говори за предложението на Medyapim от Фатих Аксой да играе главната роля в сериала #Yeraltı #CrimeWorld
Сериалът ще разказва за противопоставянето между балканските и сръбските мафиоти. Главната женска роля беше предложена на Есра Билгич.

📍Компанията Ay Yapım предложи на Çağatay роля в римейка на арабския сериал #AlHayba #Storm, също за мафиоти, които контролират контрабандата между Ливан и Сирия. Също така същата компания предложи на Чаатай роля в телевизионния сериал „Бягство от затвора“.

📍Orchestra Content води преговори с Çağatay Ulusoy за участие в турския римейк на популярния американски сериал #RayDonovan, който ще се казва #Mechanic #Tamirirci.

📍А според слуховете, на Чаатай е предложена главната роля в сериала #LoveVDniOkcupatsii, където за главна женска роля е одобрена Неслихан Атагюл. Събитията от поредицата се развиват през 1918 г.

Времето ще покаже какво ще избере Çağatay😉

Много слънчево настроение и спокойствие ви пожелавам!

# 134
Привет на всички:hugs:  Благодаря за всичко споделено, като инфо и от архивите.  
Ани Flowers Tulip Тешекюлер за превода. Много се радвам на тези думи от Джейда Атеш за колегите. Те са искрени и не са лъжа ,защото сме виждали снимки, когато се събират приятелски и децата на Хазал и Джейда играят заедно.    Чаатай от всичките си проекти и колеги най много е близък с тези от ”Фериха” и с удоволствие говори затова, когато го попитат. Сериала, който го изстреля в началото на кариерата и се превърна в култов и разбира се много е важно с кого ще си партнираш и как.

Емка , Flowers Bouquet продължавай с Рубриката Екскурзия в миналото. Много добра идея да се разнообразим и припомним красиви и носталгични моменти. Рускините прилежно съхраняват всичко.

От всички слухове и измислици може накрая нищо да не се окаже вярно. Бирсенката, ако има нещо ще пише, когато е сигурна или наистина преговарят и той обмисля.
Чаатай и Есра Билгич Тц .. Йок! Изобщо да не си го помислят дори продуценти и да стоят далеч един от друг.  Изобщо не е за него ще стои, като лелка и напоследък хич не ми харесва.
Чела съм  негативни неща  капразните е с голямо самочуствие и не се сработва с всеки. Беше направила фасони  на продуцента Онур Гювенатам и си мислеше, че ще и се моли.  Разбира се има право да изисква и знае ,но не ми хареса поведението й. Последно игра с Биркан Соколу в два проекта на цифрови платформи и от това ,което видях в пространството не ме грабна. Стоят добре един до друг и толкова.  
За Неслихан Атагюл дори не ми се говори и пише.. Колкото по далеч по - добре.. Мъжът и я контролира и тя е много заслепена и влюбена и визуално не ми харесва  и няма да си подхождат. Като почне да реве и подува в лицето..

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 14:52 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт