Отговори
# 240
Добро утро, момичета кокичета😍😍😍

Имаме вече и официална дата за Пера Палас💥
2ри сезон на 12ти септември!

https://www.instagram.com/reel/C9hAz65M2yH/?igsh=czJqcTh2dHI2NGkz

# 241
Аз вчера едва казах че сигурно ще е септември 🤣

# 242
Имаме вече и официална дата за Пера Палас💥
2ри сезон на 12ти септември!

Настроение с Дахан, героят, който разпали страстите, въодушеви зрителите и вдъхнови феновете.
Липсва ми, но търпеливо чакам скоро да се появи на бг. екран.

# 243
Аз вчера едва казах че сигурно ще е септември 🤣

Еми то феновете 2 години чакаха, колко чу е още месец😀🫢

Хакан и Лейля🥰

https://x.com/OnlyCagatayU/status/1813458255651221925?t=IT36GvZM … x61lp_qXcNVg&s=19

Чачо и децата🥰

# 244
Цитат
НАЙ-НАКРАЯ!
•Първи поглед към сезон 2 на „Полунощ в двореца Пера“. 💥📸
• Очаквайте на 12 септември в Netflix 🎬
#PeraPalastaMidnight #HazalKaya

И още малко за Хазалка:
Цитат
🎬 Записите на новите серии на #HazalKaya и #ÇağlarErtuğrul, #Sorguodasi (Стая за разпити) приключиха.
Сериалът ще се излъчва в платформата BluTv и със субтитри от Türk Gunesi 🧿
#HazalKaya #SorguOdasi
#ÇağlarErtugrul

Много е сладък Чачо на всички снимки с деца.
Но тази ми е любима:

# 245

Най накрая има дата за финалният сезон от 12 - ти септември .   От кога го проточват ''Пера Палас '' ...  Хазалчето е толкова красива на тези кадри .. Разкошна е прелестно нежна и сексииии . Искам пак да си пусне косата и боядиса с Огнен цвят. Yellow Heart

Изглежда крими проекта ще е по Блу тв , щото преди се тиражираше друга цифрова платформа.

Да си припомним началото и как му предложи 1 , 5 милион и Даахан се ядоса и го напсува и му каза да го остави и повече да не го търси и Уур рупа солетки и наблюдава .  Наслада е това трио няма да ми омръзнат.. Чачи с този убийствен поглед и глас и интонация и мимики е невероятеееен..
https://x.com/nisagul899/status/1813466474134094261

Мистър необятна Харизмааааа Heart Eyes

На лодката Heart EyesHeart EyesNature Sweat DropsNature Sweat Drops

Цитат
Много са хубави снимките. На едната се вижда една сграда отзад. Там ли бяхте отседнали или някъде на друго място?
От турската кухня аз бих отличила като любими гьозлемето, лахмаджуна и кюнефето😋
От зад се вижда хотела в който бяхме с изглед към морето. О , и аз много обичам турско оригинално кюнефе Yum

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 19:02 от femmi2

# 246
#PeraPalastaMidnight Сезон 2 Кадри и сюжет: 

През 1995 г. Есра намира своя бебешка снимка, направена през 40-те години на миналия век, и решава да се върне в миналото, за да разбере кои са нейната майка и семейството. Предупрежденията на Ахмет да не си играе с времето не са достатъчни, за да спрат Есра и двойката се озовава в ново приключение през 1941 г. Докато Есра издирва майка си, Ахмет разбира, че те са променили хода на историята.

Есра и Ахмет, които предизвикаха прекъсване на времето, също имат неканен гост. Халит, който открива пътуването във времето, следва любовта си от 1919 до 1941 година. Дуетът има достатъчно проблеми, а появата на Халит допълнително усложнява нещата.

"Връзката между Сарп и Мелек беше толкова невероятна. Такава спокойна и зряла любовна история с честност (доколкото могат 😉), лоялност и уважение. ❤️
https://x.com/OnlyCagatayU/status/1813573131350777888?t=qUefR35u … SwQ0w0nb-hrA&s=19

Бусе Мерал и тя от залата за тренировки.

Феми, забравих да спомена и за пидето  и за искендер кебапа им😆😋😋😋

# 247
Ново от Сю която е в Цюрих

# 248
Енгин Бей от стори.
Доколкото разпознавам мястото, Лерос- Гърция.

# 249
Сега се сетих, че не съм си довършила рубриката от сутринта:

Чаатай Улусой - екскурзия в миналото

СПОРТ, ХОБИ
Любимото хоби на Чачо - риболов

Скрит текст:

# 250
# 251
Сю

Иляс.

На тая скаричка щеше да е много добре един Чачо да видим🤔 Ще си го сложим, то друго не остана.

Къде се затри това момче....
То така като гледам, никой не напира да се връща на работа😆

# 252
Добро утро! CoffeeCoffeeCookieNature SunnyNature Sweat DropsNature Sweat DropsFlowers Palm TreeFlowers Palm Tree

Изпокри се нашият красавец на прохлада в тия горещини.
Охооо , компанията се е преместила в Гърция или само агента е там. Аркадашите не пишат локации и трябва да се гадае..  След като ми е обещал Чачи ще ни зарадва търпение може и още днес.. Обади ми се по тела и каза да ви предам поздрави и че не бърза да снима в тоя калабалък не бърза заникъде. Може и да размисли ако нещо много го грабне и неустои на офертата.  Сценарии зациклят снима се количество за сметка на качество.  

Класацията в социопола сме на 13 та позиция. Не е зле и така.
Халюк Билнигер не знам що е първи сигурно има проект гледан. Асемин Кайлен ме учуди че е след него..

Рубриката екскурзия в миналото е полезна и ми харесва идеята.

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 14:50 от femmi2

# 253
Здравейте, дами!

Както обикновено няма нищо ново за нашето момче. Почива си на рахатлък и събира сили за нова продукция. Нека... По-добре да е далеч от хорските очи, че да не се ядосва на писанията на журналистите и развинтената фантазия на някои фенки, които задължително му приписват всяка партньорка, с която е участвал в сериал.
Допада ми начинът, по който брани личното си пространство.
Чачо може и да не използва социалните медии, но е актьор с активна гражданска позиция, която отстоява, без колебание и страх.
Изненадана съм от инфото, което непрекъснато научавам, ровейки се в миналото на красавеца ни.

Чаатай Улусой - екскурзия в миналото

Истанбул - Митинг 'Demokrasi Nöbeti'
07.08.2016 г.

Последната от демонстрациите срещу преврата, наречена 'Demokrasi Nöbeti', която беше инициирана с призива на президента Реджеп Тайип Ердоган след опита за преврат, се проведе днес в Yenikapı, Истанбул.
Плакати на Ататюрк и президента Ердоган с едно и също сърце бяха окачени до подиума, поставен в района на митинга, както и турското знаме.
Столична община Истанбул раздаде 5 милиона бутилки вода, 1 милион храна, 3 милиона чаши и 1 милион шапки в района.
15 хиляди полицаи и 15 хиляди полицаи под прикритие от полицейското управление на Истанбул взеха участие в митинга, проведен в Yenikapı.
Като част от мерките за сигурност са назначени и два хеликоптера.
Беше съобщено, че в 80 провинции са били поставени екрани за излъчване на митинга.

Какви ли прекрасни неща ни очакват днес...
Усмихнете се и вярвайте в доброто!

# 254
Привет, момичета💞

Днес късно се включвам да ви поздравя. Еми, не знам дали ни очакват прекрасни неща днес, но моят ден наистина започна повече от прекрасно. След поредната годишна среща с ръководството на училището на моето синче, не мога да ви опиша колко съм горда и щастлива от това мое малко слънце😊 Толкова старание полага, толкова много напредва, че учителите са възхитени и не спират да го хвалят. Не съм ви споделяла, но моето детенце е с аутизъм. До преди 3 години не виждах надежда за бъдещето, но днес съм тооолкова горда, щастлива и изпълнена с оптимизъм за това, което ни предстои, че не мога да ви опиша как се чувствам. Страхотен напредък имаме във всяко направление. Много, много съм щастлива и горда с моето момче и всичко, което прави, за да върви напред😊❤️

За да не е съвсем спам това отклонение, което исках да споделя с вас:

Чачо и пелерината. Преди и сега.

Една старичка от серията лоши момчета.

И Ебру Шахин- партньорката на Чачо от очаквания от всички ни Джентълмен.

Желая ви прекрасен ден. Никога не губете надежда, колкото и трудни да ви се струват някои препятствия💞💞💞

Общи условия

Активация на акаунт