Отговори
# 255
Хелоооу!

# 256

Ани, много се радвам за малкото ти слънчице. Дано и занапред продължи да те радва и да се гордееш с него.
Бъдете живи и здрави!
Пожеланията, които отправям в постовете си към вас, момичета, винаги са искрени и от сърце, затова ви докосват и правят деня ви по-цветен!
Обожавам позитивните хора и не мога да понасям лицемерието, лъжата и сервилниченето.
А в темите, в които пиша съм обградена само от истински и душевно чисти приятели.

Цитат
Televizyon Dünyası

По данни на FlixPatrol в топ 20 в списъка „Най-гледаните сериали в Турция през 2023 г.“ се открояват сериалите  #Terzi, #BizKimdenKaçıyordukAnne, #Şahmaran от Netflix.
Единственият сериал от Disney+, който влиза в списъка, е #Kaçış. Сред нецифровите телевизионни сериали #KaraParaAşk е класиран на 4-то място, а #DirilişErtuğrul е класиран на 10-то място.

# 257
# 258
Еми, благодаря ти❤️

Сю

Бусе

И още няколко стари, но готини фотосчета😊

# 259
Най-доброто от Нетфликс за 2023та

# 260
Ето го и пълният списък. Чачо с 2те си продукции топ 10. При това едната излезнала преди толкова години.

Серенай от Шахмаран

# 261
Ето го и пълният списък. Чачо с 2те си продукции топ 10. При това едната излезнала преди толкова години.

Скрит текст:

Серенай от Шахмаран
Цитат
Поздравявам краля! Вие сте страхотен #ÇağatayUlusoy . #peyamidokumacı #terzi 💥

Много ми харесва Хазар и като актриса, и като обикновена, провокативна и непринудена дама.
Цитат
💫📸 Hazar Ergüçlü във фотосесия за списание ELLE

Цитат
✨📸 Хазал Кая съобщи, че докато празнуваха приключването на снимките на сериала “Стая за разпити”, се появи информация за удължаване на проекта за втори сезон ✌

# 262
Ако този сериал на Хазал е добър и има греадемост, напълно възможно е да му направят още един сезон? На мен ми изглежда в стил, който харесвам. Така че ще го погледна.

А Хазар...аз я харесвам. Но чета много негативни неща за нея. Не разбирам точно какъв е случая, някаква политическа насоченост мисля. Но мен не ме вълнуват тези неща, харесва ми. Интересна личност е и ролите й са интересни.

Малко ретро стайл

#Terzi бурята се превърна в най-гледания местен телевизионен сериал в #Netflix през 2023 г.  
 PEYAMİ DOKUMACI || ÇAĞATAY ULUSOY

https://x.com/J3w3Lc/status/1813982374675583479?t=qzd56Zma1_TrOMSVbKm-gw&s=19

# 263
#Terzi бурята се превърна в най-гледания местен телевизионен сериал в #Netflix през 2023 г.  
 PEYAMİ DOKUMACI || ÇAĞATAY ULUSOY

https://x.com/J3w3Lc/status/1813982374675583479?t=qzd56Zma1_TrOMSVbKm-gw&s=19
Цитат
На събитието #Netflix - 2022 г.
Първата промоционална реклама за сериала #Terzi с участието на #ÇağatayUlusoy ✨💙

Наздраве за Чачо и прекрасните продукции, в които участва!
Да е жив и здрав и да продължава да подбира най-добрите, различни, запомнящи се и нестандартни роли.
И за наше здраве, момичета!

# 264
Добро ранно утро Nature Sunny
Благодаря за всичко споделено в темичката ни.  

Ани, Hug много се радвам за напредъка на синчето и все така да продължава. Знам, че не е лесно  и колко вяра, любов, търпение и специални грижи изисква. Детето на моята най добрата приятелка е така и не й е лесно особено като се грижи самичка за всичко вкъщи с още две деца. Как издържа .. направо и се възхищавам.
В интерес на истината е важно да има и специализирани учители затова и училища..  не навсякъде е така и хората, като разберат затова се стряскат и в по обикновена среда.

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 10:00 от femmi2

# 265
Здравейте, дами!

Бързам да ви поднеса кафето и... изчезвам!
Нямах време да ровя много из нета. Новостите оставям на вас и тайно се надявам да се появи инфо или снимчица от Чачо.
Не можах обаче да подмина този пост:
Цитат
#ÇağatayUlusoy още известен като кралят на #NetflixTürkiye. 👏
#1 - #Terzi 👍
#5 - #TheProtector 👍
@netflixturkiye
 - ще бъдеш тъп да не работиш с него отново и отново и завинаги!

Чаатай Улусой - екскурзия в миналото

"Hürriyet Pazar"/ 27.12.2015 г.
Fotoğraf: Muhsin Akgün

Çağatay Ulusoy: Жените намират ли ме за секси?!

27/12/2015
След сериалите „Adini Feriha Koydum“ и „Medcezir“, Чаатай Улусой е пред последователите си със страстен любовен филм.
Звездата от „Delibal“: „Жените намират ли ме за секси? Обикновено казват „детето на семейството“. Вероятно се чувстват така, сякаш ме познават отпреди.“
Чаатай Улусой, който влезе в живота ни със сериала „Нарекох я Фериха“, затвърди успеха си с „Меджезир“. Сега сме тук с филма „Delibal“!
Хакан Герче от Hürriyet Pazar разговаря с Чаатай Улусой:

В този филм излизате отвъд образа на „майсторското момче“, изобразен в предишните ви творби... Не е ли рисковано?
- Има такива, които предпочитат да рискуват, и такива, които не го правят. Имах познат образ. Можете да следвате този канал и да правите бизнес дълги години... Но това не ме удовлетворява духовно. Правя каквото ми хрумне. Много харесвам тези промени. От сега нататък става така. Например, ако кажат „Напълнявам“, мога да напълнея или ако трябва да обръсна косата си, мога да я обръсна.

Доволен ли си от новия си външен вид?
- В началото не можах да свикна. Всъщност оставих брадата си да порасне напълно. Но един ден си казах: "Кой съм аз?" След това проредих малко брадата и това беше резултатът. Сега го обичам.

БЯХ НАИСТИНА ГОЛ, КОГАТО СНИМАХА ТАЗИ СЦЕНА

Откъде идва този "Delibal"?
- Беше средата на първия сезон на "Меджезир". Комуникацията ни с нашия директор Али Билгин е много добра. Казах му, че искам да направя филм. Отидохме при Керем Чатай. Отборът беше създаден. Беше обявено, че героят ще свири на барабани. Започнах уроци по барабани. И аз няма да се откажа от сега. Отслабнах близо седем килограма за героя за шест месеца. Пуснах си дълга коса. Освен това героят има заболяване. Говорих с няколко души с това състояние.

Имате много татуировки във филма. Истински ли са?
- Не. Обичам татуировките, но вероятно не бих посмял. Във филма имам 11 татуировки. Всички те са стикери. Отне ми повече време да се приготвя на снимачната площадка, отколкото на жените.

Вие пеете песен, наречена "Mutlu Sonsuz", написана от Sezen Aksu във филма. Срещали ли сте го?
- Да, беше много ласкателно. Тя не иска да я наричам „г-жа Сезен“ или „сестра Сезен“, тя казва „Наричайте ме Сезен“. Тя написа невероятно красив текст за песента. Казах го с голямо чувство. В последния ни разговор Сезен каза: „Нека изпеем заедно една песен за проект за социална отговорност.“ Кой не би искал нещо подобно?

Ще те видим ли скоро да издадеш албум?
- Не. Свиря на китара от 16-годишен. И аз винаги съм обичала да пея. Но не смятам да го търгувам.

Във филма има кратка сцена, в която се появявате гол... Беше ли ви неудобно, докато снимахте тази сцена?
- Бях наистина гол в тази сцена. Ъглите на камерата бяха важни. Не се срамувах. Тази сцена беше необходима, за да изрази психологическия стрес на детето.

След изказването ти, че "Бях смутен по време на сцените с целувки", това, което казваш, не звучи много убедително...
- Това е цитат от интервю преди четири години.

Лейла Лидия Тугутлу каза, че се е изнервила по време на любовната сцена. Тази сцена изплаши ли и вас?
-Няма сцена, която да преувеличавам. Филм, който може да се гледа със семейството. Не разбирам защо това се случва в Турция. Една малка сцена може да преодолее всичко. Не съм изпитвал напрежение. Просто се опитах да предам емоцията.

ТАКИВА ЛЮБОВ ТРЯБВА ДА ИМА ВЪВ ФИЛМИТЕ

Изпитвали ли сте страстна любов като във филма?
- Предполагам, че такива любови има във филмите. Никога не съм го виждал около себе си, нито сам съм го изпитвал.

Не сте ли толкова страстен мъж като героя си във филма?
- Аз съм страстен. Но аз не изпитвам емоциите си толкова високо, карам ги да се чувстват. И това е за този, който разбира! Малко ми е трудно да имам връзка. За да стигна до етапа на посвещение, трябва да познавам добре другия човек. Мога обаче да предприема такива стъпки.

Как описваш любовта?
- Под думата любов се крие обвързване.

Бихте ли направили много жертви в името на любовта?
- Не знам. Сега ще кажа нещо, но този път ще е срам за влюбените приятели. Ако не ме питаш за любов...

Влюбвал ли си се някога?
- По принцип връзките ми са дългосрочни. Важното е хората да допринасят с нещо един за друг във връзката. Когато има някой, с когото се забавлявам, искам да преживея нещо с него.

„КАЗВАТ ДЕТЕТО НА СЕМЕЙСТВОТО“

Как се чувстваш, когато жените ти казват, че те намират за секси?
- Това ли намират?

Не го ли намират? Много жени, които познавам, искат да те целунат. В такива ситуации казваш ли "Хайде да се целунем" или си тръгваш?
- Никой досега не ми е казвал "Здравей, много си секси". Обикновено казват „детето на семейството“. Предполагам, че ме е познавал преди. Аз съм искрен. Героите, които изобразявах, винаги бяха герои-деца. Предполагам, че затова ги чувстват близки.

Нека изоставим скромността. Това, че си толкова желан, не те ли подлудява след известно време?
- Не гледам от тази страна на въпроса. Просто ме задоволява духовно. Не се обърквам, като си мисля, че има толкова много възможности около мен.

СЪБЛИЧАМ СЕ И БЯГАМ ПО БРЕГА НА ОКЕАНА

От три месеца живеете в Америка. Когато станеш известен и стигнеш до определен момент, правило ли е да следваш пътя на Америка?
- Не, скъпи, от шест години искам да отида. За първи път правя толкова дълга почивка от работа. Използвах това, за да инвестирам в себе си.

Какъв живот имаш там?
- Аз съм в Санта Моника. Наех двустайна къща. Ставам сутрин, събличам се и тичам край океана. Никой не ме познава. Слушам себе си. От друга страна, тренирам за сериала, който ще започне следващия сезон. През февруари ще има и рекламна кампания. И имам срещи на кино. В бъдеще искам да си купя къща в Лос Анджелис и дори планираме да отворим малко място с мой приятел.

Приятелите ти там знаят ли, че си известен в Турция?
- Не, не казвам на никого. Те знаят, че се интересувам само от актьорство. Хората там се сприятеляват с мен, без да знаят кой съм.

И така, когато беше далеч и никой не знаеше за славата ти, намери ли любовта там?
- Ако любовта дойде в живота ми, забавям темпото, искам да я канализирам. Отидох там, за да се усъвършенствам. Не искам да се отклонявам от целта.

ОЧИТЕ МИ НЕ СА ОТВЪН

Верни ли сте във връзките си?
- Разбира се. Очите ми не са отвън.

Какви жени привличат вниманието ви?
- Стоене на собствените си крака. Твърд, силен характер... Така е и в моите приятелски отношения.

Понякога сърцето ти се нуждае просто от слънчеви лъчи, чист въздух и ... мечти. Дай си ги!
Прекрасен ден ви пожелавам!

# 266
Добро утро, момичета☕️☕️☕️

Много ме радват обработките на итиалианките за добро утро😀

Феми ❤️ Любов, най-вече любов и търпение. Колкото ние ги учим на това, толкова и те нас😊 Да са ни живи и здрави учителките, много ни помагат☺️

И сторитата на Сумейе
https://www.instagram.com/stories/sumeyyeaydogan_/34153423956596 … =cThiZ3lkbTh0bDAz

Еми, като има време по-късно ще ни го визуализира цялото😝

"Винаги напълно различна тема, Çağatay Ulusoy, същото изражение, същото лице ❤️‍🔥   
https://x.com/nisagul899/status/1814036860164837630?t=bJ8OJ9Uo_4vjT374lgcxhQ&s=19

"Има много сцени, в които сме заедно.
Но не успях да се снимам с него зад кулисите. Надявам се да се видим скоро. Братко, с цялата ми любов

Желая ви прекрасен ден, момичета💞💞💞

# 267
Привет

Ето и Ибо заловен в Бодрум

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 11:07 от x BlackRose x

# 268
Привет момичета! Heart Аз изчезнах, много работа ми се отвори, въздух не мога да си поема, добре, че сериали няма лятото. А иначе поглеждам темичката. Всички са на почивка, а наесен с бодра стъпка пак хиляда сериала. Joy Трябва да си прегледам  1ви сезон на "Пера Палас" отново, че съм го позабравила . Хубав ден и лято! Heart

# 269

Общи условия

Активация на акаунт